לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-09-2006, 17:34
  אור מירושלים אור מירושלים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.09.06
קבלתי צו ראשון ואני בבעיה רצינית

אני נולדתי בפברואר 1990 אבל נשארתי שנה בגן ואני בכיתה י'. בצו עצמו רום שאם אני בכיתה י' אז אני אשלח להם בחזרה את הצו אסמן להם ואקבל תאריך חדש. אני חושב שהתאריך החדש יהיה בפברואר, עוש שנה וחצי. בחופש הגדול כשידעתי שאני ממש הולך לקבל צו נהייתי מורעל, ופתאום אני מגלה שבמקום עוד שנה אני מקבל את הפרופיל עוד שנה וחצי. אני לא בטוח שככה זה יהיה, אבל זה מה שאני יודע משמועות.
אני צריך עזרה בכמה תחומים אני אשמח אם תענו לי:
1- התקשרתי ללשכת גיוס ירושלים והם לא עונים ויש מזכירה שאומרת מה הפקס שלהם. הם אף פעם לא עונים ואין לי מה להתאמץ בכלל או שיש כאלה שהם כן ענו להם?
2- אני מעוניין לדחות את הצו ראשון לספטמבר תחילת כיתה י"א ולא לפברואר עוד שנה וחצי. נראה לכם הם יסכימו לי?
3- יש מצב שהם בכל זאת דוחים אוטומתית לספטמבר כל מי שבכיתה י' או שאכלתי אותה?

תבינו, דחיית צו ראשון לאמצע שנה הבאה לא באה בחשבון, יהיו כאלה שנולדנו אחרי ב-7 חודשים אבל יעשו לפני בחצי שנה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-09-2006, 17:42
  fhever fhever אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.08.04
שלח הודעה דרך ICQ אל fhever
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אור מירושלים שמתחילה ב "קבלתי צו ראשון ואני בבעיה רצינית"

בכל מקרה תשלח להם את זה והם יעשו על פי דעת עצמם !

זה לא משנה מי עושה קודם או מי עושה אחרי - הגיוסים מתבצעים בדרך כלל באותם זמנים וכנ"ל מיונים שהם , אז תדע את הפרופיל שלך שנתיים אחרי זה ( אתה יכול לדעת עכשיו אם אין לך שום בעיה שהיא ואתה בריא 100 % ולא היה לך שום תקרית בעבר כנראה שיש לך 97 - לא גבורה גדולה ).

ותמיד יש טעם להתקשר מתי שהוא הם יענו - כמו שבלוטו צריך מזל של 50 -50 לזכות אז גם כן יש סיכוי של 50 - 50 או שהם יענו או שהם לא .

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:51

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר