לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-09-2006, 19:08
  dorsc dorsc אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.10.05
מסך ריק בהפעלת המחשב

הבעיה התחילה לפניי בערך שבועיים כשהמחשב שלי חזר אליי מתיקון שהחליפו לו את הלוח אם, מאוורר ואת ספק הכח, המחשב עבד אצלהם מצויין, כשהפעלתי את המחשב בבית, אחריי השלב של המסך פתיחה (כשהמחשב אומר שכדי להכנס לSETUP צריך ללחוץ DELETE וכו') הוא לפעמים הביא לי מסך ריק (הוא שחור אבל רואים שהוא פועל וגם שיש אור שפועל בו) ולפעמים העלה לי את מערכת ההפעלה ללא בעיה.
היום החלטתי להתקין את הגרסה האחרונה של ויסטה אז עשיתי פרטישן (PARTITION) חדש שעליו רציתי להתקין את ויסטה, המחשב עשה ריסטארט ועלה כרגיל, התחלתי להתקין את ויסטה מהמערכת הפעלה, זה העתיק את הקבצים שהוא צריך ואז עשה ריסטארט למחשב, כשהמחשב עלה הוא עבר את מסך הפתיחה ושאל אותי אם אני רוצה להעלות מהדיסק, לא לחצתי כלום ולאחר מכן המסך נהייה ריק, עשיתי ריסט ואותה הבעיה, שוב ניסיתי ושוב, כמה פעמים ניסיתי ושום דבר לא השתנה, חשבתי שאולי אני אנסה כן ללחוץ על משהו, לאחר שלחצתי המסך נהייה ריק וגם את זה ניסיתי כמה פעמים, אחר כך ניסיתי להוציא את הדיסק, עכשיו זה ישר אחריי מסך הפתיחה הביא לי מסך ריק ואחריי כמה נסיונות שוב הכנסתי את הדיסק ועכשיו זה עדיין מביא לי מסך ריק ישר אחריי מסך הפתיחה, בלי לשאול אותי בכלל אם להפעיל את מה שבדיסק.
מה אני יכול לעשות?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-09-2006, 21:31
  משתמש זכר yakir1111 yakir1111 אינו מחובר  
מנהל פורום מוטוריקה ורכב

חבר מתאריך: 08.02.06
אז ככה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dorsc שמתחילה ב "מסך ריק בהפעלת המחשב"

מה שעשית זה ביטלת את הבוט של הווינדוס כאילו אם אתה מיתכוון שהמחש אמור להראות לך את זמן טעינה של הווינדוס כאילו הוא לא מראה לך את זה נכון הו מראה לך מסך שחור כן לזה אתה מתכוון??
אם כן אז מה שתיצטרך לעשות זה לפרק את ההרדיסק שלל\ך מהמחשב וללכת למחשב אחר ולחבר את ההרדיסק שלך למחשב אחר עם הרדיסק כאילו את ההרדיסק שלך תעשה אותו על SLAVE עם הג'אמפר שלו ותחבר אותו למחשב אחר ואז שתפעיל את המחשב יהיה לך ב"מחשב שלי" עוד כוננים יפתחו לך ומה שתיצטר לעשות זה להיכנס לאחד הכוננים של ההרדיסק שהתקנת עליו את הווינדוס וויסטה שלא הלך לך ואז לימחוק את כל מה שיש בכונן הזה שמותקן הווינדוס הלא תקין שלא הצלחת להתקין ואז להחזיר את ההרדיסק למחשב שלך ולהתקין מחדש והפעם שהוא ישאל אותך תילחץ על "כן"
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:58

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר