לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-09-2006, 16:00
  dorratz dorratz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.10.03
כמה שאלות לגבי צו ראשון

שלום לכולם

אני בכיתה י"א(בן 16 וחצי) ועכשיו קיבלתי צו ראשון. רציתי לשאול כמה שאלות:

1) עד גיל שנתיים היה לי קוצר נשימה שטופל בעזרת אינהלציה, אבל אחרי גיל שנתיים זה עבר לי לחלוטין והיום אין לי שום דבר ואני נורמלי לחלוטין. מעולם לא אובחנתי כאסטמתי או משהו כזה - האם כדאי להזכיר את זה בשאלון הרפואי שאני ממלא?
2) הבנתי שאת המבחנים הפסיכוטכניים כדאי לעשות רק שרעננים ומרוכזים, האם אין שום בעיה כשאני מגיע לתחנה הזאת לבקש לעשות את זה ביום אחר? תוך כמה זמן אני יוזמן במידה וזה יאושר?
3) יש לי פחד מדם, זאת אומרת כשאני רואה דם אני מתעלף למספר שניות, ואז אני מתעורר ותוך דקה וחצי אני מתאושש והכל נורמלי. זה סתם פוביה, כמו פחד מעכבישים או ממקומות סגורים....מה עושים בקשר לזה? צריך להצהיר? זה יכול להשפיע איכשהו?
4) צריך וניתן להתכונן איכשהו למבחנים הפסיכוטכניים? איכשהו לחזור על איזשהו חומר שלמדתי פעם?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-09-2006, 19:10
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
אסכם לך הכל
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dorratz שמתחילה ב "כמה שאלות לגבי צו ראשון"

לגבי בעיות רפואיות-שב עם הרופא שלך, ותתייעץ איתו על כל
הרי אתה בכל זאת צריך שרופא ימלא את השאלון לפני שאתה הולך ללשכת גיוס
הרי ייתכן ואתה באמת לא אסטמתי וזה סתם היה חשש, אז ייתכן וזה חלף והכל בסדר באמת, ואני יודע על מה אתה מדבר כי גם לי יש בעיה רפואית לא קלה ואני מכיר את הצבא והעבודה שלו עם בעיות רפואיות.
לגבי הפוביה-שוב, דבר עם זה על הרופא, אבל הפעם אני חשוב שמיוזמתך כדאי לך להצהיר על זה, אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם תהיה בסיטואציה שאתה או חברייך חלילה נפצעים בזמן קרב...

לגבי המבחן-באמת שאין סיבה להתכונן, המבחן ממש קל. אםא ני ב-3 יחידות מתמטיקה הוצאתי 80 מתוך 90, אז כל אחד יכול

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:34

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר