לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-10-2006, 00:23
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
אני לא מבין אותך ממש...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Danidin100 שמתחילה ב "בהתחלה אני העדפתי שיריון .... ועכשיו תותחנים ?!"

מה זאת אומרת אין מספיק ג'ובים, כל הזמן בטנק?
זה שריון, והייעוד של שריון זה טנקים, אז איפה רצית שיהיו? בהאמר?
בקרבי שם תוכל להיות נהג, טען, קשר או תותחן
ואל תשכח שיש את הפלס"ר, שהם חי"ר לכל דבר
חבר שלי בפלס"ר 401, הוא עשה טירונות עם הנח"ל, רובאי 05, והוא עשה גם קורס האמרים, והוא נהנה מכל רגע. הפלס"ר בכלל לא יודעים מה זה טנק, אז להגיד שבשריון אין תפקידים זה שטויות, מה גם שלהיות בטנק זה כל כך רע? ועוד עם המרכבות החדשות של היום???

יש לי מלא חברים בשריון האמת. רק שלשום דיברתי עם חבר שלי, שהוא נהג שם, ואולי הוא לא חוזר כל שבוע הביתה, אבל ככה זה קרבי, אין מה לעשות. אם אתה מחפש יציאות טובות תהיה פקיד איפושהו, כי בקרבי אין יציאות טובות, אבל יש בזה המון דברים טובים, ויש אחלה חבר'ה, וזה מאוד מבגר אותך...

משום מה יש סטיגמה רעה מאוד על שריון ואני לא מצליח להבין את זה. אני מכיר המוןש בשריון והמון שהיו בשריון, והם נהנים כולם
היציאות משתפרות עם הפז"ם, אבל ככה זה בכל מקום

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-10-2006, 11:25

אני ממש לא משוחד, אני אומר לך את האמת
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Danidin100 שמתחילה ב "בהתחלה אני העדפתי שיריון .... ועכשיו תותחנים ?!"

שאלה לי אלייך-מה זה בשבילך גיוון?
אם יש יחידה שפעילה נונסטופ זה שריון, כי את הטנק חייבים בכל מקום, בכל סיור, בכל קרב, בכל מלחמה, ואי אפשר בלי זה.
ושוב-יש את הפלס"ר, שהם חי"ר לכל דבר, וחבר שלי שם והוא בחיים שלו לא ראה טנק. אז בבקשה-יש לך גם את הפלס"ר, וגם את הגדודים שבטנק.
היציאות בכל מקום משתפרות עם הפז"ם, כי ככה זה בצבא, אין מה לעשות

איך עידו403 אמר לך? רוצה יציאות טובות? תשרת בקריה בתפקיד של 9 עד 1 בצהריים, ויש כאלה, תתפלא...

כאילו, אני לא מבין-מה אתה בעצם רוצה בשירות שלך? אם היו נותנים לך עכשיו לבחור איפה להיות, מה היית בוחר? לפי מה היית בוחר?
כי יציאות וקרבי זה לא הולך ביחד, ואם אתה רוצה להיות לוחם אז קח בחשבון שלא יהיה לך ת"ש 5, כי ככה זה אצל לוחמים, אין מה לעשות.
אבל מה? מצד שני אתה מרוויח מלא דברים, ומנסיון-עשיתי יומיות במשך חודש וחצי, וזה משגע את השכל

ישן 02-10-2006, 16:05

להסביר למה יומיות זה משעמם? בכיף...

ציטוט:
תוכל להסביר בבקשה את " ומנסיון-עשיתי יומיות במשך חודש וחצי, וזה משגע את השכל"
אוקי יש לי תאריך גיוס ב18 /11 שזה תאריך גיוס קרבי ופרופיל 97 לא ישאלו אותי קרבי או לא ...
אז מה שאני מחפש זה קרבי ... אבל כמה פחות שאפשר ...

כמה סיבות למה יומיות זה משעמם. ושוב אני אומר-במשך חודש וחצי עשיתי יומיות

1. כל היום להחליף אוטובוסים, וזה משגע בשלב מסוים

2. אתה קם מוקדם בבוקר עם הבאסה של "לעזאזל, צריך לחזור לבסיס", ובסוף יום, כשאתה מת לחזור הביתה, יש פקקים ונסיעה שבפרטי לוקחת 10 דקות לוקחת שעה ומשהו באוטובוס מאסף. ע"ע חבר שלי מראשון, שנסיעה מהבסיס בת"א לראשון לוקחת לו שעה ומשהו, בעוד שבפרטי הוא עושה את זה ברבע שעה-20 דקות.
לעומת זאת, מי שישן בבסיס קם בסבבה שלו בשעה נורמלית יחסית, 7-8

3. כשאתה עושה יומיות היחס עם החבר'ה והמפקדים הוא "היי ביי". כשאתה ישן בבסיס, אחרי השעות עבודה יושבים כולם יחד, ואתה לומד להכיר את הבנאדם מחוץ למסגרת העבודה והצבא, וככה אתה מכיר אנשים לכל החיים. החברים הכי טובים שלי הם אנשים שאני ישן איתם, אוכל איתם, יושב ומדבר איתם. לעומת זאת, אנשים שעושים יומיות אני בקושי מכיר, כי אני מספיק לדבר איתם רק בזמן עבודה, כשיש לחץ ומתח והבנאדם לפעמים עצבני, לא תמיד באשמתו...

4. אתה חוזר הביתה, וכל החבר'ה בצבא. רק אתה לבד בבית, אין עם מי לצאת, ואתה סתם מחכה לסופ"שים כדי להיפגש עם החבר'ה, אז עדיף כבר לחזור חמשו"שים ככה, כמוני

אתה אומר שאתה רוצה כמה שפחות קרבי? אז תהיה תומך לחימה, שזה ג'וב ביחידה קרבית, אבל לא לוחם. אני לא יודע אם ייתנו לך, אבל זה הכי פחות קרבי בקרבי שאני יכול לחשוב עליו

אם לא מתאים לך קרבי אז תאמין לי שאתה תצא מהר, הכי הרבה ישאר עד סוף הטירונות, ואחרי זה תקבל ג'וב ביחידה, לא לוחם כמובן, כי אי אפשר להיות לוחם בלי מוטיבציה, והמפקדים יזהו את זה מהר, סמוך עליי

סה"כ אין לך מה להתבייש במצב שלך, לא לכולם מתאים קרבי, וזו זכותך בלבד לא להיות קרבי

בהצלחה בכל מקרה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:23

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר