02-10-2006, 16:05
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.06.06
|
|
|
להסביר למה יומיות זה משעמם? בכיף...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Danidin100 שמתחילה ב "בהתחלה אני העדפתי שיריון .... ועכשיו תותחנים ?!"
ציטוט:
תוכל להסביר בבקשה את " ומנסיון-עשיתי יומיות במשך חודש וחצי, וזה משגע את השכל"
אוקי יש לי תאריך גיוס ב18 /11 שזה תאריך גיוס קרבי ופרופיל 97 לא ישאלו אותי קרבי או לא ...
אז מה שאני מחפש זה קרבי ... אבל כמה פחות שאפשר ...
|
כמה סיבות למה יומיות זה משעמם. ושוב אני אומר-במשך חודש וחצי עשיתי יומיות
1. כל היום להחליף אוטובוסים, וזה משגע בשלב מסוים
2. אתה קם מוקדם בבוקר עם הבאסה של "לעזאזל, צריך לחזור לבסיס", ובסוף יום, כשאתה מת לחזור הביתה, יש פקקים ונסיעה שבפרטי לוקחת 10 דקות לוקחת שעה ומשהו באוטובוס מאסף. ע"ע חבר שלי מראשון, שנסיעה מהבסיס בת"א לראשון לוקחת לו שעה ומשהו, בעוד שבפרטי הוא עושה את זה ברבע שעה-20 דקות.
לעומת זאת, מי שישן בבסיס קם בסבבה שלו בשעה נורמלית יחסית, 7-8
3. כשאתה עושה יומיות היחס עם החבר'ה והמפקדים הוא "היי ביי". כשאתה ישן בבסיס, אחרי השעות עבודה יושבים כולם יחד, ואתה לומד להכיר את הבנאדם מחוץ למסגרת העבודה והצבא, וככה אתה מכיר אנשים לכל החיים. החברים הכי טובים שלי הם אנשים שאני ישן איתם, אוכל איתם, יושב ומדבר איתם. לעומת זאת, אנשים שעושים יומיות אני בקושי מכיר, כי אני מספיק לדבר איתם רק בזמן עבודה, כשיש לחץ ומתח והבנאדם לפעמים עצבני, לא תמיד באשמתו...
4. אתה חוזר הביתה, וכל החבר'ה בצבא. רק אתה לבד בבית, אין עם מי לצאת, ואתה סתם מחכה לסופ"שים כדי להיפגש עם החבר'ה, אז עדיף כבר לחזור חמשו"שים ככה, כמוני
אתה אומר שאתה רוצה כמה שפחות קרבי? אז תהיה תומך לחימה, שזה ג'וב ביחידה קרבית, אבל לא לוחם. אני לא יודע אם ייתנו לך, אבל זה הכי פחות קרבי בקרבי שאני יכול לחשוב עליו
אם לא מתאים לך קרבי אז תאמין לי שאתה תצא מהר, הכי הרבה ישאר עד סוף הטירונות, ואחרי זה תקבל ג'וב ביחידה, לא לוחם כמובן, כי אי אפשר להיות לוחם בלי מוטיבציה, והמפקדים יזהו את זה מהר, סמוך עליי
סה"כ אין לך מה להתבייש במצב שלך, לא לכולם מתאים קרבי, וזו זכותך בלבד לא להיות קרבי
בהצלחה בכל מקרה