לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-09-2006, 19:22
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
לשחרר מהצבא? האמת שיכול להיות...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yanik שמתחילה ב "וועדת נשק"

אולי אתה תהיה מתנדב אם תרצה, שזה רובאי 00. כמה ימים בודדים של טירונות שבהם אין הכשרה על נשק. כמובן שלמתנדב אין שמירות כי הוא לא מוסמך לשאת נשק
זה הגיוני באמת מה שאמרו, כי החלק הכי חשוב למעשה בטירונות הוא לדעת לתפעל נשק ולטווח, ואת זה חייב כל חייל לדעת (למעט מתנדבים כמובן).
אני זוכר מהטירונות אצלנו, 02. אפשר להיעדר מהכל (מסיבה מוצדקת כמובן, כמו ג'), אבל לא ממטווח. מספיק שאתה מפסיד מטווח אחד ולא מספיק להשלים (כמובן שיש השלמות ביומיים האחרונים) אז אתה לא יכול להיות מוסמך טירונות

חבר'ה, זה בהחלט הגיוני מה שהרופא אומר...
אמנם אני לא מבטיח לך שאני צודק כי אני לא רופא צבאי, אבל זה נשמע לי הגיוני

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-09-2006, 21:38
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
אם כך אז באמת הגיוני שתוכל להיות רק מתנדב
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yanik שמתחילה ב "וועדת נשק"

אחרי הכל, כפי שאמרתי, הדבר הכי חשוב ובסיסי שחייל צריך לדעת זה בראש ובראשונה להחזיק נשק ולתפעל אותו. בלי זה אי אפשר להסמיך חייל רובאי מסוים (ולכן יש מתנדבים, שמוסמכים 00 ולפעמים אפילו זה לא).

בכל מקרה, אני חייב לתת לך נקודה חשובה למחשבה-בתור מתנדב יהיה לך קל יותר בצבא. אתה יכול לבחור ביתר חופשיות את התפקיד שלך. יציעו לך דברים בהתאם למוגבלויות שלך, ותוכל להגיע לאחלה תפקידים, בהם מודיעין ומחשבים, וכל מה שמעניין אותך. בניגוד לשאר החיילים, אתה ורק אתה בוחר מה תעשה, ובמקרה הכי גרוע אתה תוכל להגיד שאתה לא מעוניין להתנדב וללכת הביתה.
אתה גם תטופל בקופת חולים אזרחית ולא בצבא, ותחסוך לעצמך המון בעיות עם הבירוקרטיה הצבאית בכל הקטע הרפואי, שלצערי אני נאלץ להילחם איתה לא פעם, שכן גם לי יש בעיה רפואית ואני מכיר את כל הבעיות שהצבא עושה עם אנשים כאלו...
כמו כן לא יהיו לך שמירות ואבט"שים, תורנויות גם לא...

לסיכום, אני נורא ממליץ לך להתנדב. הצבא מאוד מבגר, משנה אותך לטובה (לרוב), נותן לך אפשרות להכיר את כלל האוכלוסיה בארץ בגילך פחות או יותר, וכמובן נותן לך לבטא את עצמך.

בהצלחה, והכי חשוב-רק בריאות!!!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:30

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר