09-01-2005, 17:25
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 13.10.04
|
|
|
לחברים שלי
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "אינטל הם בפרוש הרעים, הם מונופול, אתה מתחיל להבין."
יש Pentium 4 Prescott.
המחשב עובד נהדר. ואני יראה לך למה זה Intel לא פסול.
"אי אפשר להעמיד את הפרסקוט הנורא מול האתלון 64"
ממתי פרסקוט נורא? יש לו ביצועים טובים, והוא מספק מה שהלקוח קונה.
"כשווה אל שווה, הם לא, הפרסקוט פסול לקניה"
מוכרים אותו אנשים קונים אותו ולא מתלוננים, ולהיפך משבחים אותו.
"הוא חם"
לרוב האנשים זה לא מעניין את ה... המעבד עובד והם לא צריכים יותר מזה, מה מעניין אותם מה הטמפרטורה שלו.
"רועש באופן בלתי נסבל"
לא, מי שיודע לטפל טוב אם מארז טוב וקירור טוב לא יעשה לו שום רעש. מאוורר של זלמן השקט במיוחד יעשה את העבודה הזאתי. ולמי שלא משקיע, כנראה שלא אכפת לו מכמות הרעש שיוצאת.
"חסר תכונות חשובות"
כוונותיך הם ל64Bit. מערכת ההפעלה יוצאת בעוד חצי שנה, והציבור ישתמש בה רק בעוד שנה כדאי שיצאו כל הדרייברים הנחוצים. ויש הרבה שישארו עם XP Pro או XP Home ואפילו עם 98 עוד כמה שנים, ועד אז הם גם יחליפו עוד פעם מחשב, והתכונות החשובות האלה לא יבואו לידי ביטוי.
אז למה הוא ספול? אני יכול למצוא לך מלא אנשים שהIntel יספיק להם מעל ומעבר.
אני אישית מעדיף כמובן את AMD, ואל תנסה לקטול אותי כי אני לא מעריך את Intel על העבודה האחרונה שלהם, אבל אני ממליץ לכל מי שאני מכיר על AMD, וחבר שלי רוצה לקנות אחד כזה, וגם עוד משהו קנה כבר AMD, ואני רואה שאנשים מתחילים לקנות את זה וזה טוב.
כמובן שבאותו מחיר שעולה הIntel אתה מקבל מעבד חזק יותר, קר יותר, שקט יותר, ומשוכלל יותר. אבל יש אנשים שלא יודעים זאת, וגם הIntel על אף חסרונותיו מספיק להם, ולכן הוא לא פסול, אבל הוא אינו מומלץ.
עוד קפה לאסד - מי שמדבר פה שטויות זה אתה. אתה יכול להביע דעה, אבל אל תפריע בעמצה ויכוח בין שני אנשים.

pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis
מחלת ריאות שנגרמת משאיפת אבק זעיר ביותר של סיליקון והר געש. מפחיד!
|