04-10-2006, 23:13
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.03.06
|
|
|
הצטלבות מיונים. מה עושים ?
קיבלתי זימון לצוות אוויר, ובנוסף על כך אני במיונים ל 8200.
מה הבעייה ? אני בשלבים די מתקדמים של המיונים, נשארה לי רק בדיקה בטחונית [אני לא מסוכן למדינה ] ובדיקת אוזניים [אין לי בעיות שמיעה] ואני פוחד שאם אני ילך לצוות אוויר אני יפול לקרבי ולא ל 8200 אפילו שיש לי סיכוי [אני חושב] לעבור את ירפא א' ואולי אפילו את ירפא ב'. בעייה נוספת שעולה היא שאין לי כושר בגרוש ואני בטוח יפול בגיבוש ככה שהסיכוי שאני יתקבל לטייס שואף ל-0. הבנתי מחברים שאי אפשר לחתום וויתור על טייס [מה אני יעשה, אני לא מת להיות טייס, אני מעדיף מודיעין] מה גם שאני פוחד שאם אני יכשל בכוונה בירפא א' אז זה ישפיע על סיכוי קבלה למקומות אחרים.
במודיעין אמרו לי שרק אם אני עובר את הקורס טייס רק אז אני יהיה חייב ללכת לטייס ולא למודיעין, פרט לטייס אין שום דבר אחר שעולה בחשיבותו על מודיעין ועל כן גם אם אני יתקבל לקרבי אחר אני יהיה חייב ללכת למודיעין [פרט לסיירות שאז תיהיה לי יכולת בחירה בין השניים].. ככה אמרו לי במודיעין, תאמת ? אני לא סומך על הצבא ופוחד לעשות בעיות, קרה מקרה דומה לאח שלי שהפסיקו לו מיונים באמצע מיונים למשהו אחר ואז הכל התחרבש.
אז מה אני מזיין לכם ת'שכל.. אני סך הכל רוצה לצאת מצוות אוויר בשקט בלי לעשות בעיות ובלי שזה ישפיע על סיכויי קבלה למקומות אחרים. תאמת, שאני גם נלחץ ממקומות סגורים [אני נכנס למעליות אני מתחיל לאכול סרטים] אז יש מצב שאני יפול על זה.. מה אתם אומרים ? זה סיבה מספיק טובה לרדת מטייס.. על קלסטרופוביה ?
קיצור אני צריך עצות מה לעשות במצב שלי.