לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-10-2006, 13:58
  vish vish אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל vish
הבדלים במיון
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי themvp שמתחילה ב "אפליה מתקנת!!!"

לא קראתי את כל האשכול הזה. אבל אתם צריכים לדעת שיש הבדל מסוים במיון בין לבנים לבנות. בנות לא מבצעות בצו הראשון שלהן ראיון אישי עם מאבחנת פסיכוטכנית. הראיון הזה הוא בעל משמעות רבה לתהליך המיון - לפחות בשלביו הראשונים.
אז יכול להיות שהנטייה היא יותר לקבל ערעורים של בנות בשלבים הראשונים מפני שיש פחות דרכים להעריך את התאמתם לעומת הבנים.

בקשר לחשיבות הראיון האישי אני בטוח. אז אל תבואו לי עכשיו עם הערות כמו 'ושמעת את זה מחבר של בת דודה של האב החורג של המדריך שחייה שלך?' כי שמעתי את זה מגורם שמבין בעניין. בקשר לנטייה לתת לבנות סיכויים טובים יותר לקבל ערעורים אני לא בטוח - זאת הערכה שלי.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-10-2006, 13:21
  EatMe EatMe אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.10.06
לבחור שפתח את האשכול
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי themvp שמתחילה ב "בקשתך למיונים חוזרים לצוות אוויר נשללה.תזומן בהמשך"

אני אתחיל בזה שאני מבין אותך ואת התסכול שלך . זה באמת מעצבן לפעמים אנחנו בטוחים שמגיע לנו להיות במקום כלשהו וזה לא תמיד מסתדר מכל מיני סיבות.

שמע אחי בסדר נגמר.. לא הלך לא קיבלו אותך, עבור הלאה יש עוד דברים . גם אני התפללתי למיונים לצ"א וכמה מכתבים ששלחתי לא נתנו לי.. אפילו לא נתנו לי צ'אנס להתחיל.. ממה שאני מבין אתה עשית מבחן, לא היית מספיק טוב/ לא עברת / פישלת .
יש לך עוד דרך ארוכה בצבא קח את הדברים הטובים איתך ותקן את הדברים הרעים כמו.. לבוא יותר מוכן למבחן ולנסות לעבור אותו ולא לחשוב מדוע לא עברתי אותו ומדוע דפקו אותי.. .

עוצמה של אדם נמדדת גם ביכולת שלו להצליח בכל מקום ולהתגמש ולא להיות מקובע על דבר אחד.

נערך לאחרונה ע"י EatMe בתאריך 06-10-2006 בשעה 13:24.
ישן 06-10-2006, 13:44
  buia buia אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.05
שלח הודעה דרך ICQ אל buia שלח הודעה דרך MSN אל buia
אתה לא יכול לדעת אם לא הלך לה טוב
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי themvp שמתחילה ב "בקשתך למיונים חוזרים לצוות אוויר נשללה.תזומן בהמשך"

מכיוון שהכל יחסי,גם אם היא סיפרה לך שהלך לה לא טוב.תמיד כשהייתי יוצא ממבחן והיו שואלים אותי איך הלך לך? אז הייתי אומר לא משהו,אבל בסוף כמעט תמיד הייתי מקבל ציון סבבה לגמרי.הכל לפי הנקודת מבט שלה.יש אנשים שבשבילהם לא מושלם,גרוע,אפילו שזה היה מרחק נגיעה ממושלם.

אבל עזוב את זה,זה שטויות. יש קונספירציה נגדך זה אחד מהשלבים בדרך להשתלטות על העולם! (זה פינקי זה פינקי והמוח מוח מוח מוח מוח!!)

זה היה בצחוק כמובן

עכשיו ברצינות,קח את זה בקלות,יהיו עוד הזדמנויות להוכיח את עצמך וטייס זה לא המקום היחיד בצבא שבו תצליח וגם תרגיש סיפוק.
באור אחוות לוחמים."

ישן 06-10-2006, 14:18
  gothic_ gothic_ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.12.04
אולי חאלס עם הבכיינות פה כבר?

חאלס נמאסתם.
נהייתה פה תופעה ממש מכוערת בזמן האחרון בפורום. כל אחד שלא עובר איזה מיון או לא מאשרים לו בקשה בא לפורום ומתחיל להתבכיין "היו הרבה ח"ל בגיבוש" "אפליה על רקע מיני" ועוד ועוד ועוד.

מספיק כבר! זה בכייני, זה מיותר, זה ילדותי, זה מפגר, זה מכוער ובטח שעם גישה כזאת לא תעברו שום מיון.
לצבא אין אינטרס "לדפוק" שום מלש"ב. הצבא צריך אתכם יותר ממה שאתם צריכים אותו. לצבא שיטות מיון מספיק טובות וכנראה שהן מוכיחות את עצמן לאורך השנים (במיוחד לטיס).
לא עברת את המיונים לצ"א? לא נורא. כולה מבחן. שגם אי אפשר להתכונן אליו. הוא לא בודק אם שום דבר אחר חוץ מההתאמה שלך לקורס טיס.
זה לא אומר שאתה בן אדם פחות טוב\חבר פחות טוב\כשתגדל תצטרף לכנופיית פשע ותקעקע את כל הגוף שלך בציורים של מכשפות וגולגלות. זה אומר שאתה לא מתאים להיות טייס צבאי! (אולי באזרחות תהיה טיס לתפארת).

בחרת לערער. סבבה. תערער בשקט. לא אישרו? ערער שוב. עד שתצליח. עד שהערעור יתקבל. אתה חושב שנעשה לך הבל כלשהו? תתקשר למדור צ"א ותשאל אותם. אתה יודע, הטובים עושים - ושותקים.

אבל מה - אתה בא לפה ומתבכיין? אתה רוצה להיות טייס או לבכות בפורום? כנ"ל לגבי אלו שהתבכיינו על גיבוש מטכ"ל. מה הם מתבכיינים? הם רוצים להמשיך ולהתאמן ולנסות לעבור את הגיבוש הבא? או לקטר על מר גורלם בפורום?

הצבא לא מתחיל ולא נגמר בשייטת-מטכל-טיס-שלדג. זה בסדך הכל עוד כלים שיש לצבא. במלחמה האחרונה לא חיל אויר ובטח שלא המבצע בבעל-בק "עשו את המלחמה". אלא משימות החי"ר הרגילות להכנס, לטהר, להלחם. נכון שזה נשמע מגניב להציל מטוס אחת ל10 שנים וגם בחורות מתלהבות מהסיכה הגדולה והנוצצת. אבל זה מה שנהייה מהפורום הזה. חובבי סיכות וואסח. איפה הרצון האמיתי לתרום?

חאלס, נמאסתם.

(לפותח האשכל- מצטער שאני "נופל" עליך ככה, אני מדבר אל רוב החברים כאן בפורום).
ישן 06-10-2006, 17:16
  themvp themvp אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.04.06
שלח הודעה דרך ICQ אל themvp שלח הודעה דרך MSN אל themvp
אם שמת לב
בתגובה להודעה מספר 34 שנכתבה על ידי gothic_ שמתחילה ב "אולי חאלס עם הבכיינות פה כבר?"

הפורום עצמו היה בעיקרון על מה שרשום בקיוסק מידע שאת זה אני משער שלא קראת
שנית בן אדם שמרגיש שנעשה לו אבל ולא סתם אם זה לא היה ככה לא הייתי בוכה בכלל
אם הייתי נופל רק על רקע יכולת ולא על המצב בו נקלעתי לאותו יום סבבה אז הייתי כבר מוותר
אבל לא אני מרגיש שיכולתי לעבור ורק בגלל שמערכת המחשבים שלהם קרסה נאלצתי לעשות את המבחנים ב 1 כשחיכיתי 5 שעות לא כמו כולם שהעבירו את הזמן כאשר עשו את המבחנים הפסיכוטכניים שאני עברתי ביום אחר. אני באמת שלא בא להתבכיין אלא פשוט לא מבין את החוסר היגיון שהולך פה.
ואני מבין שנמאס לך מכל הקטע הזה שאנשים באים ובוכים אבל לא תמיד זה מסיבות לא מוצדקות !!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:17

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר