לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-10-2006, 04:26
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
אוקיי, אני אנסה לענות...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי DoN kIsHoT שמתחילה ב "מי מתגייס ב8.11 ? :)"

DoN kIsHoT-כל עוד לא איתרו אותך לכלום, אז תוכל לקבל תפקידים שלא צריך להיות מאותר אליהם, מתפקידים של פקידות ולוגיסטיקה ועד תפקידים כמו פקח טיסה. כמו כן גם למודיעין ניתן להגיע דרך גיוס כל"צ, אך זה תלוי בנתונים שלך.

סה"כ אין תפקידים טובים לרוב בגיוס כלל צה"לי למי שלא אותר מראש, ובלי להעליב-זה הגיוס הכי נחות בצה"ל, בתור אחד שהיה בגיוס כזה. אלו שאיתרו אותם לדברים מסוימים כמו חובשים ואלקטורניקה מתגייסים אמנם בגיוס כזה, אבל כל אלו שלא איתרו אותם לכלום קרוב לוודאי לא יגיעו למשהו טוב כל כך...

pampamlala-לאחר שתעבור את שרשרת החיול, או שישר ייקחו אותך לבסיס טירונות שלך, או שתישן בבקו"ם. אני למשל ישנתי בבקו"ם לילה אחד, וחבר שלי ישן אפילו 2 לילות בבקו"ם, כיוון שלא ייעדו לו בסיס עדיין, מסיבות טכניות כאלו ואחרות. מה עושים בלילה הזה? לא יותר מדי. מעמידים את כולם למסדר, נותנים הוראות של מה אפשר לעשות בלילה, שעת ת"ש שבה תוכל להתקלח/להתקשר להורים (אבל לאללכת לשק"ם, המפקדים לא מסכימים משום מה) ואחרי זה תלכו לישון. במהלך הלילה תעשו שמירת מאהל חלקכם, לא משהו רציני. למשל ישנים 7 שעות, אז כל שעה מישהו אחר שומר מחוץ לאוהל. לא משהו, רציני, פשוט צריך לעמוד מחוץ לאוהל, להעיר את החבר השני ששומר בסיום השעה ולחזור לישון. אני למשל לא שמרתי, כי סתם לא הצביעו עליי

אם יום אחרי עדיין לא ישלחו אותך לבט"ר שלך, אז אתה תעשה עבודות מטבח ורס"ר כל היום.
ביום שיידעו לאן אתה הולך, תלך במוכז עם כל השאר למגרש ספורט שבבקו"ם, לכל אחד ייתנו מספר, וכל מי שיקריאו אותו יילך לקבוצה מסוימת, כל קבוצה לבט"ר אחר
המקומות שהם עושים טירונות הם:
מחנה 80, ניצנים, או זיקים. חלק גם עושים בצריפין, אבל זה בעיקר חימושניקים וקורס מ"כים של ג'ובניקים, לא הרבה...

לגבי מה יציעו לך-כנראה משהו כפי שאמרת. מה זה יהיה בדיוק? אני לא יודע, אבל דע לך שאין מו"מ של ממש בינך לקצין מיון. הוא פשוט אומר איפה תהיה ויישלח אותך הלאה להמשיך בשרשרת החיול, זה לא שאתה יושב איתו שעה שלמה ודן איתו על מה תעשה בצבא

לגבי היציאות-לא ממש שואלים אותך, ותצטרך לסמוך בעיקר על המזל שלך. יכולים לשלוח אותך למקום שטוחנים הרבה ובקושי יוצאים, ויכולים לשלוח אותך למקום עם אחלה יציאות. לצערנו אי אפשר להחליט בדיוק מה נעשה בצבא ומה יהיו היציאות, צריך בעיקר מזל בדברים האלו

בהצלחה ואשמח לענות על עוד שאלות!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:17

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר