12-10-2006, 10:44
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.10.06
|
|
|
שלום לכולם,כמה שאלות,אני חדש כאן.
שלום לכולם.
אני בן 18 וחצי,הייתי אמור להתגייס ב19 ל11.
לא יודע לאן הייתי אמור להתגייס אבל הפורפיל שלי הוא 72.
אני לא רוצה קרבי ולא רוצה להיות רחוק מהבית,אני רוצה להיות ג'ובניק.
ובעיקרון הבנתי מהם שאני מיועד לתפקיד קרבי,תותחנים\שריון וכו'.
שלחתי להם מלא פקסים,נפגשתי עם משקית תש אבל כלום לא עזר הם עדיין בשלהם אמרו שאני מיועד לתפקיד קרבי ואמרו לי שאני חייב לבחור תפקיד במנילה כי אם לא אז הם יבחרו בישבילי.
את המנילה לא שלחתי להם אבל כל הזמן התקשרו אליי ואמרו לי לבחור תפקיד ולחצו עליי עד שאמרתי לזה שהתקשר אליי טוב מה האפשרויות שלי? הוא אמר לי תותחנים שריון מערך נ"מ וכו',אמרתי לו טוב מערך נ"מ,לא כי אני רוצה פשוט כי די כבר לא יכלתי הוא אמר לי שאני חייב לבחור ואם לא הם יבחרו בישבילי,אני לא רוצה מערך נ"מ ולא התכוונתי ללכת לנ"מ.לא משנה. מה שמשנה עכשיו.
זה שפתאום אני רואה בקיוסק האישי שלי באתר של עולים על מדים,שדחו לי את הגיוס ל13 במרץ. זאת אומרת בחצי שנה דחו לי את הגיוס,וזה יוצר מצב שאני מתגייס שאני עוד חודש אהיה בן 19.
כל החברים שלי כבר התגייסו,אח שלי התאום מתגייס חודש הבא,אני לא עובד ולא רוצה לעבוד,התכוננתי נפשית והכנתי את החיים שלי להתגייס בזמן הקרוב והם דחו לי בחצי שנה.
אני שולח להם כל יום פקסים כל יום ואף אחד לא חוזר אליי ולא עושה עם זה כלום.
מה אני עושה? למי לפנות? עם מי לדבר?
אין מצב שאני מתגייס בתאריך זה זה מאוחר מידי בישבילי.
אני רוצה בחודש 11 גג חודש 12 לא יותר מאוחר מיזה,בטח שלא בחודש שלישי.
לא רוצה לדבר עכשיו על התפקיד כרגע זה לא משנה לי אני מאמין שעם התפקיד בסוף אני אמצא את התפקיד שמתאים לי,כרגע התאריך הכי חשוב לי.מי שיכול לעזור ,שיודע משהו שיכול לעזור לי,שבבקשה יגיב.
תודה וחג שמח.
|