לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-10-2006, 01:03
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
תחזיקו חזק- יוסי פריצקי: אני מוחל לך, הרב עובדיה

הינה חלק מפניניו-
"...היית ראש וראשון לכל המגדפים והמקללים את הציבור שאני נמנה עמו, שהוא הציבור הישראלי החופשי שהקים ובנה את הארץ הזו. לא פסחת על שום הזדמנות להעליב אותנו, לבוז לנו ולהרבות שנאה כלפינו. פעמים רבות התפלאתי, כיצד אדם גדול בתורה כמוך, רב בישראל ומנהיג של קהילה גדולה כל-כך, מרשה לעצמו לחרף ולנאץ? איך מלאך ליבך לומר את הדברים הנוראיים שאמרת על בני עמך, יהודים טובים שכל "חטאם", במרכאות כפולות ומכופלות, הוא שהם אינם אורתודוכסים ואינם מקיימים אחר מצוות ההלכה?..."

"...אם פגעתי בך בעבר, כבוד הרב, אנא מחל לי. אני, כשלעצמי, כבר מחלתי לך מזמן. אני מאחל לך מעומק לבי חיים ארוכים ובריאות טובה. מי ייתן ותראה נינים וחימשים ושתרבה שמחה בביתך. שתהיה לך ולכל בני ביתך שנה טובה, כתיבה וחתימה טובה. .."

YNET

מה אגיד ומה אומר...
אני לא מחסידיו של הרב עובדיה, שייבדל לחיים ארוכים וטובים,
אבל לשמוע הטפה כזו דווקא מפריצקי...

איך נגיד את זה בעדינות?- "זה מגוחך" (ותודו שהייתי עדין עם הפריצקי...).

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-10-2006, 09:43
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
הוא כבר הספיק לכתוב עוד מכתב
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "תחזיקו חזק- יוסי פריצקי: אני מוחל לך, הרב עובדיה"

אני מוחל לך, ידידי אברהם פורז

לפני מספר ימים קראתי כתבה עליך ב"ידיעות אחרונות". חדלת מפעילות ציבורית ועתה אתה מכה על חטא ונזכר בכל העוולות שעשית לאנשים ישרי דרך כמוני, מעשים רעים שהובילו אותי בסופו של דבר לנסות ולתפור לך תיק פלילי במשטרה.

במשך שנים, לא נמנעת מלקרוא עליי תיגר בכל הזדמנות. לא אשכח כיצד ניצחת אותי בועידת המפלגה הדמוקרטית שלנו, כשארבעים החברים שלך ושל טומי בחרו בך למקום השני ובי למקום השלישי. טומי לא התמודד בכלל, אתה יצרת את מקור הכוח הפוליטי שלך כשהתחננת בפני הפטרון שיואיל בבקשה לתת לך לנקות את נעליו בלשונך ו"טומי, אולי אתה רוצה גולאש ברוטב אריה דרעי"

כשנחשפה הקלטת שלי בטלוויזיה, לא הססת לתקוף אותי בפה מלא ארס ולדרוש את התפטרותי על מעשים פעוטים, כגון שידול סוכנים שיגרמו לך לעבור על החוק. אחר כך נידית אותי מישיבות הסיעה , כאילו שיש למפלגה בעייה לקבל אליה אנשים שמפלילים את חבריה.

מכובדי, פורז. רציתי שתדע שבבוא יומך לא אני ולא חבריי האחרים למפלגת שינוי לשעבר נעשה איזה משתה . ההפך נעשה סעודה גדולה ונזמין את כל החב'רה שרצו לקבל ממך כרטיסי טיסה ופספסו כי לא היו בצד הנכון של המפלגה.

אה, ורציתי גם לבקש ממך סליחה אם פגעתי בך במשך השנים. סליחה אם לא השלמתי את המלאכה . אני מאחל לך מעומק הלב שתזכה לראות את ניניך משחקים לידך. בגן עדן, כמובן.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:47

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר