15-10-2006, 04:26
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.10.06
|
|
|
העלאת פרופיל דחוף
הסיפור שלי ככה:
הייתי אמור להתגייס ביולי 06 עם פרופיל 97.
כתוצאה מפציעה בכתף בגיבוש צנחנים הורידו לי את הפרופיל ל24 זמנית ודחו לי את הגיוס.
אני הייתי בטוח שכל העסק זה שטויות, שאני אספיק לעלות את הפרופיל ולהתגייס למועד נובמבר הקרוב.
באוגוסט, לאחר שהלכתי לפרופסור בהדסה ולאורתופד בקופ"ח שקבעו שאכן הכתף שלי הבריאה לחלוטין שלחתי את חוות הדעת ללשכת הגיוס.
קבעו לי תור לאורתופד שלהם.
האורתופד של לשכת הגיוס קבע שאני בריא לחלוטין אבל כשהגעתי לרופאה הראשית שקובעת את הפרופיל היא רצתה שהנוירולוג שלהם גם יבדוק אותי.
כשהגעתי לתור של הנוירולוג (כמעט חודש אחרי - לשכת גיוס או לא?) הייתי בטוח שזהו, מעלים לי את הפרופיל ושאני מתחיל להלחם על להתגייס בנובמבר הקרוב.
אבל אחרי שיחה קטנה עם הנוירולוג הוא פתאום אומר לי שהוא קובע לי סעיף לפרופיל 64.
הייתי בהלם, חלמתי להגיע לקרבי ופתאום הוא מנפץ לי תחלום בשניה ואפילו בלי סיבה בגלל שאני הבראתי לגמרי וחזרתי לפעילות מלאה לחלוטין.
אחרי זה בשיחה עם הרופא הראשי הוא אמר לי שהסיבה להורדה ל64 זה שהם לא רוצים לקחת עדין סיכון בגלל שהפציעה טרייה ושאני יכול לערער על הפרופיל רק שנה לאחר האירוע, דהיינו רק במאי 07.
עכשיו, הוא אמר לי שאני יכול להתגייס לתפקיד לא קרבי ואחרי הערעור על הפרופיל לעבור ביולי 07 לתפקיד קרבי אבל ממה שהבנתי מאנשים הדבר לא כזה פשוט בגלל שכבר נכנסים למסגרת וכל זה.
האפשרות השניה זה לנסות להמשיך ולשלוח עוד חוות דעת לבקו"ם ולנסות להילחם להתגייס במרץ 07 אבל גם לאפשרות הזו אני לא יודע עד כמה הסיכויים טובים.
אם יש מישהו שמבין בעניינים האלה של הפרופילים או שאפילו עבר מקרה דומה ויכול לייעץ לי אני ממש אודה לו. אני כבר מיואש לגמרי ואני חייב תעצות שלכם
יש לי גם עוד שאלות בקשר לזה שאם אני מתגייס לתפקיד לא קרבי:
האם אני יכול למלא טופס 55 לפני שאני מעלה את הפרופיל?
כמה זמן לוקח כל התהליך?
האם אני יכול לבחור לאיזה יחידה קרבית אני רוצה לעבור?
נ.ב אני משתמש ישן כאן אבל שכחתי תסיסמא 
|