לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-10-2006, 04:26
  omer22 omer22 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.10.06
העלאת פרופיל דחוף

הסיפור שלי ככה:
הייתי אמור להתגייס ביולי 06 עם פרופיל 97.
כתוצאה מפציעה בכתף בגיבוש צנחנים הורידו לי את הפרופיל ל24 זמנית ודחו לי את הגיוס.
אני הייתי בטוח שכל העסק זה שטויות, שאני אספיק לעלות את הפרופיל ולהתגייס למועד נובמבר הקרוב.
באוגוסט, לאחר שהלכתי לפרופסור בהדסה ולאורתופד בקופ"ח שקבעו שאכן הכתף שלי הבריאה לחלוטין שלחתי את חוות הדעת ללשכת הגיוס.
קבעו לי תור לאורתופד שלהם.
האורתופד של לשכת הגיוס קבע שאני בריא לחלוטין אבל כשהגעתי לרופאה הראשית שקובעת את הפרופיל היא רצתה שהנוירולוג שלהם גם יבדוק אותי.

כשהגעתי לתור של הנוירולוג (כמעט חודש אחרי - לשכת גיוס או לא?) הייתי בטוח שזהו, מעלים לי את הפרופיל ושאני מתחיל להלחם על להתגייס בנובמבר הקרוב.
אבל אחרי שיחה קטנה עם הנוירולוג הוא פתאום אומר לי שהוא קובע לי סעיף לפרופיל 64.
הייתי בהלם, חלמתי להגיע לקרבי ופתאום הוא מנפץ לי תחלום בשניה ואפילו בלי סיבה בגלל שאני הבראתי לגמרי וחזרתי לפעילות מלאה לחלוטין.
אחרי זה בשיחה עם הרופא הראשי הוא אמר לי שהסיבה להורדה ל64 זה שהם לא רוצים לקחת עדין סיכון בגלל שהפציעה טרייה ושאני יכול לערער על הפרופיל רק שנה לאחר האירוע, דהיינו רק במאי 07.

עכשיו, הוא אמר לי שאני יכול להתגייס לתפקיד לא קרבי ואחרי הערעור על הפרופיל לעבור ביולי 07 לתפקיד קרבי אבל ממה שהבנתי מאנשים הדבר לא כזה פשוט בגלל שכבר נכנסים למסגרת וכל זה.
האפשרות השניה זה לנסות להמשיך ולשלוח עוד חוות דעת לבקו"ם ולנסות להילחם להתגייס במרץ 07 אבל גם לאפשרות הזו אני לא יודע עד כמה הסיכויים טובים.

אם יש מישהו שמבין בעניינים האלה של הפרופילים או שאפילו עבר מקרה דומה ויכול לייעץ לי אני ממש אודה לו. אני כבר מיואש לגמרי ואני חייב תעצות שלכם

יש לי גם עוד שאלות בקשר לזה שאם אני מתגייס לתפקיד לא קרבי:
האם אני יכול למלא טופס 55 לפני שאני מעלה את הפרופיל?
כמה זמן לוקח כל התהליך?
האם אני יכול לבחור לאיזה יחידה קרבית אני רוצה לעבור?

נ.ב אני משתמש ישן כאן אבל שכחתי תסיסמא
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-10-2006, 04:41
  XeLe7oR XeLe7oR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.11.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי omer22 שמתחילה ב "העלאת פרופיל דחוף"

גבררררררררר יאאללה אין לך מושג כמה אתה דומה לי יראבקקקק אני קורא את האשכול שלך ופשוט אומר לעצמי יאאלה יש עוד אנשים מבואסים כמוני אשכרה ...

טוב לעניין ... אני לאו דוקא יענה לך השאלות אלא אני יראה לך מה קרא אצלי ואיך אני הסתבכתי ותסיק מסקנות משלי אני הייתי במכינה קדם צבאית שנה וזה הייתי אמור להתגייס באוגוסט 6 , לפני הגיוס בערך במרץ נפלתי שברתי תרגל וקרעתי רצועה בקרסול עשיתי ניתוח וזה הייתי שבוז אחי חלמתי מלפני שנולדתי להיות קרבי והכל אפילו המכינה העלתה לי את הכושר וזה אחרי הניתוח וזה כבר השלמתי שאני יהיה ג'ובניק אחי באמא שלי לא רציתי לחיות וזה קיצר קבעו לי חצי שנה אחרי הניתוח ועדה רפואית באתי בלי חשק וזה כל הזין נגשתי לאורטופד הוא אמר לי לך הבייתה תבוא עוד 3 חודשים לועדה רפואית אתה עדיין לא כשיר לצבא - עשיתי 1+1 = 2 חח סתם קיצור הוא רוצה שאני יבוא בנובמבר לועדה חדשה ששם בעז"ה יתנו לי 72 או 82 ואני יתגייס במרץ 7 בעזרת ה' ששם אני יהיה שנה אחרי הניתוח קיצור מה שאני בא להגיד לך פה שתלך לאיזה רופא רציני מבחוץ לא מהצבא שיתן לך המלצות חמות שאתה מתפקד כרגיל (אם זה נכון ואני מאמין שכן) כי שהם רואים שאתה רציני והולך ומשקיע הם הולכים לקראתך ובלי שום קשר כל אחד שרוצה להעלות פרופיל לקרבי הצבא די הולך לקראתו קיצור תנדנד להם שלח המלצות פאקסים וזה לפי מה שנקראה מרץ יהיה הגיוס שלך אם תילחם ותילחם אחי זה שווה אנשים עם נסיון אמרו את זה אחי
וגם אם תתגייס ג'ובניק לאיזה כמה חודשים תוכל לעבור לקרבי בתנאי שאתה לא שנה ומשו כבר שם אם תהיה די בהתחלה תוכל לעבור לדעתי ... הרבה הצלחה אחי לשנינו ומקווה שבעז"ה הכל יסתדר לך אהההה ואל תשכח לעדכן אותנו (ואותי במיוחד-וגם אני אותך) ביי אחשלי דבר איתנו
ישן 15-10-2006, 13:44
  omer22 omer22 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.10.06
XeLe7oR תודה אחי בהצלחה גם לך!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי omer22 שמתחילה ב "העלאת פרופיל דחוף"

אני גם הלכתי לאיזה פרופסור בהדסה משהו פרטי באיזה 700 שקל ל5 דקות (פרופסור זהר ארגוב חחחח אולי בגלל זה לא לקחו אותי ברצינות) והוא אומר שאני בריא לגמרי ואני אפילו עכשיו עושה עוד בדיקות רפואיות שיוכיחו את זה.
אפילו האורתופד של לשכת גיוס אומר שאני בסדר, כולם חוץ מהנוירולוג המפחיד הזה שלהם (אתם רואים אותו ומשתינים מפחד) שנראה לי היה שמח ככה לשבור לי תחלום ולהנות מהתגובה השבוזה שלי.
בקיצר אני אעשה עוד כמה בדיקות ואשלח להם הכל, בתקווה שיגייסו אותי למרץ.
בהצלחה גם לך גבר עם הבדיקות והכל.

עוד שאלה: השנה הזו שהם אומרים שאני יכול לערער רק אחריה זה משהו גמיש בגלל שבמרץ 07 יעברו 10 חודשים אפילו קצת יותר אז הם יכולים ללכת לקראתי?

ואם יש מישהו שיכול לפרט על האפשרות השניה של להתגייס לא קרבי ולעבור מבחינת הפרוצדורה, כמה זמן לוקח ומה בדיוק אני צריך לעשות מרגע הגיוס.

תודה!

נערך לאחרונה ע"י omer22 בתאריך 15-10-2006 בשעה 13:50.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:26

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר