לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-10-2006, 23:05
  yamason yamason אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.05.06
אחי...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי igmh שמתחילה ב "אני מתלבט לאיזה יחידה כי כדי לי ללכת"

מצטער על התגובות (ברור לך שהם צעירים שלא יגיעו רחוק) המטומטמות.

reason - אני לא מבין למה התגובה הטיפשית הזאת,ממש אין סיבה שתגיב ככה..לא מתאים.
guy b - כנ"ל
לא מתאים לפורום.

pow - מסתערב זה לוחם סופר מיומן בלוט"ר.גם יחידות שלד"ג יהלו"ם שייטת ומטכ"ל פעלו בצורה מסוערבת,אני לא יודע מה קורה ביחידות הללו היום.

ולפותח האשכול,הכי מובחר זה הכי טוב מכמה בחינות..אך מכמה בחינות זה גם לא טוב.
נתחיל שלילי-זה תובע ממך המון,תהליך מתיש שמוציא ממך יכולות שלא האמנת שיש לך(ואם אין לך אתה בחוץ)
משימות שקשה להעלות על הדעת,רמה סיכון גבוהה ביותר.

חיובי - יוקרה,אתה מאמין שאתה נמצא במקום שאתה מוציא מעצמך את המיטב (כי אם לא אתה בחוץ..מבחירתך במקרים מסויימים) וואסח,הרגשה שאתה בטוח בכל מצב,הכשרות ואימונים שלא חשבת בחיים שתעבור,
ובעיקר סיפוק עצמי.

דרך להגיע לשם - (חייב קב"א 52 לפחות,אפשרות לחריג יום סיירות מי שאין לו קב"א 52) אם נמצאת מתאים אתה אמור לקבל הצעה להגיע ליום שדה(זה אמור להיות בינואר ויולי) אם עברת את הגיבוש אתה אמור לקבל אפשרויות של שייטת 13,סיירת מטכ"ל שלד"ג וחובלים.
יחידות מובחרות לכאן ולכאן.

לאחר מכן תעבור ראיון,ואז גיבוש של שבוע בערך(פחות אני חושב).

עצה ממני (ספציפית ממני) - תנסה לשאוף לגיבוש מטכ"ל שלדג ולהגיע לשלדג.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-10-2006, 13:35
צלמית המשתמש של עידן למבורגיני
  עידן למבורגיני עידן למבורגיני אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.02.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי igmh שמתחילה ב "אני מתלבט לאיזה יחידה כי כדי לי ללכת"

אשכול חפרני וחסר תועלת.
שאלה לא במקום. מה זה הכי מובחרת? אתה לא יכול להגדיר את זה ככה....
חכה יש לך עוד זמן עדיין לא עשית יום סיירות (וצו ראשון). קודם כל עצה שלי לך לכל צו שיתנו לך כולל תפקידים עורפיים, אל תהיה קבוע לעניין הקרבי.
דבר שני
לכל אחד יש פרספקטיבה שונה על העניין, אחד יגיד לך הכי טוב זה במטכ"ל אחד יכול להגיד לך הכי טוב בגולני ואחר יכול להגיד לך הכי טוב זה בטיס, כל אחד והאופי שלו.
בינתיים אני ממליץ לך לחפש חומר על היחידות השונות בצה"ל לראות אולי יהיה משהו שימשוך אותך במיוחד, הכי חשוב זה שלא תהיה קבוע על יחידה אחת מכיוון שבמקרה שלא תתקבל אליה תתאכזב מאוד (ובנוסף לדוגמא מיונים שלא הלכת אליהם ירדו מהפרק ולא תוכל לחזור אליהם)
בהצלחה

ישן 14-10-2006, 14:22
  _SlasH _SlasH אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.01.04

אין דבר כזה הכי מובחר, לכל יחידה דפוס פעילות משלה, יתרונת וחסרונות משלה, וזה גם תלוי במה אתה מתעניין, מה אתה אוהב, כמה אתה מוכן להשקיע ולסבול?
הכי חשוב, שתהיה לך זיקה למדינה, שתהיה מוכן למות למען המולדת ולהפגע למען חבריך שצריך,
לעשות כל משימה שתקבל בין אם זה בעורף האויב ובין אם זה עמדה באיזה בסיס מונפץ בצורה הטובה ביותר, אלו הערכים של הלוחם האמיתיים..ומכאן והלאה, לא משנה איפה תשרת ואיפה תהיה אתה תתרום למדינה ולצבא את שירותיך, תהיה לוחם טוב לא משנה לאן תגיע - בין אם זה למטכ"ל, סיירות אחרות, גדודי חי"ר, שריון, תותחנים וכן הלאה..
אל תזלזל באף אחד.
אל תחשוב שאחרים עושים פחות ואחרים עושים יותר, תבין מה התפקיד של כל אחד ולאן שלא תגיע תשאף להתקדם.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:10

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר