בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי H n e o שמתחילה ב "יש לי שני מחשבים עם כרטיסי רשת, אני רוצה לחבר בניהם."
לצורך העברת קבצים בין המחשבים יש ליצור שיתוף ספריות/כוננים.
הדבר נעשה ע"י שאתה עומד עם הסמן על כונן/סיפרייה -> קליק ימני -> בחירת שיתוף או באנגלית
Sharing -> תבחר שאתה מודע לבעיות האבטחה בשיתוף -> בחר שם לכונן/ספרייה או שתשאיר איך שזה ואז תאשר.
מהמחשב השני תיכנס לחברים ברשת ואתה אמור לראות את המחשב ששותף בתור ספרייה שם.
תוכל להעביר קבצים בין המחשבים בצורה זאת (שים לב שבתהליך השיתוף אתה מוריד את האפשרות של Read Only כדי שתוכל לשחק עם שינוי/מחיקה של קבצים)
תשתית:
במידה ולשני המחשבים שלך יש כרטיס רשת שמיועד ספציפית לרשת ולא למודם או משהו כזה פשוט תחבר בינהם ע"י כבל RJ45 ואז להגידר לכל מחשב IP ושאר הירקות.
אם הכל מחובר ל HUB/ROUTER או משהו בסיגנון פשוט תבדוק שהמחשבים מוגדרים היטב.
לצורך העברת קבצים בין המחשבים יש ליצור שיתוף ספריות/כוננים.
הדבר נעשה ע"י שאתה עומד עם הסמן על כונן/סיפרייה -> קליק ימני -> בחירת שיתוף או באנגלית
Sharing -> תבחר שאתה מודע לבעיות האבטחה בשיתוף -> בחר שם לכונן/ספרייה או שתשאיר איך שזה ואז תאשר.
מהמחשב השני תיכנס לחברים ברשת ואתה אמור לראות את המחשב ששותף בתור ספרייה שם.
תוכל להעביר קבצים בין המחשבים בצורה זאת (שים לב שבתהליך השיתוף אתה מוריד את האפשרות של Read Only כדי שתוכל לשחק עם שינוי/מחיקה של קבצים)
תשתית:
במידה ולשני המחשבים שלך יש כרטיס רשת שמיועד ספציפית לרשת ולא למודם או משהו כזה פשוט תחבר בינהם ע"י כבל RJ45 ואז להגידר לכל מחשב IP ושאר הירקות.
אם הכל מחובר ל HUB/ROUTER או משהו בסיגנון פשוט תבדוק שהמחשבים מוגדרים היטב.
בהצלחה, לירן.
אין לי שום דבר דומה ל"חברים ברשת" חוץ מ- "הצג מחשבים בקבוצות העבודה" ששם לא מופיע לי כלום.
אולי אתה יכול להגיד לי במדיוק איפה נמצא ה"חברים ברשת" ?
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי H n e o שמתחילה ב "[QUOTE=colloron]לצורך העברת..."
הבנתי אותך.
אוקי אז ככה: לך ל START, משם תבחר ב My Network Places, אם לא תראה את המחשב השני משותף בחלון דיפדוף שיפתח תכנס
לספרייה שם בשם Entire Network אח"כ תבחר Microsoft Windows Network משם אתה אמור לבחור בקבוצת העבודה שהגדרת, אם השארת
על מצב ברירת מחדל אז תיכנס ל Workgroup ושם אמור להופיע לך המחשב השני ו/או גם זה ששיתפת.