לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-10-2006, 17:54
  mister dude mister dude אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
מסלול לוגיסטיקה

שלום, אני עתודאי של לוגיסטיקה וכלכלה ולא הצלחתי למצוא תשובות לכמה עניינים...

1. התואר שלי הוא שנתיים (בניגוד ל-3 שנים של רוב העתודאים, דוחסים לי את התואר), ואני עושה טירונות 03 (בניגוד לשאר העתודאים שעושים 02), אבל האם אני עושה את הטירונות במהלך סמסטר הקיץ בין השנתיים של הלימודים?, או שאני פשוט מסיים את השנתיים באוניברסיטה ואז מתחיל מסלול של 16 חודשים של טירונות, הכשרות וקצונה?

2. במהלך המסלול אני אמור לעשות הכנה לקורס מדריכי כיתה וקורס מדריכי כיתה אגמ"י, מה זה אומר?
אני גם אמור לעשות השלמה חיילית בבית ספר ללוגיסטיקה... מה עושים בהשלמה חיילית? אם מותר לכם לענות - איפה נמצא בית הספר ללוגיסטיקה? (כלומר - לאן אני בכלל הולך...)

3. מה משמעות הקצונה שאני עושה.... האם זו למעשה קצונה קרבית? האם קציני לוגיסטיקה יכולים לשרת כקצינים קרביים? או לסירוגין, האם הצבא יכול להחליט לפתע כי הוא רוצה שאני אהיה קצין קרבי?

דרך אגב, יש לי תאוריה לא מבוססת שככל שהציונים שלי טובים יותר ישלחו אותי למקומות יותר "חשובים" ומשפיעים בתפקיד, יש אמת כלשהי בזה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-10-2006, 00:10
  mister dude mister dude אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
ואו...
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Gwenhwyfar שמתחילה ב "היי"

קודם כל, אני מקווה שאני בדרך טובה, כי ככל שאני חוקר יותר ויותר על המסלול אני שומע בעיקר על אנשים לא מרוצים.... מעניין אם זה אומר שאין אנשים מרוצים? או שאולי אנשים מרוצים לא נוטים להתלונן באותה המידה כמו אנשים לא מרוצים?

הנה שאלה מעניינת בפני עצמה... האם כדאי לי להיות תותח?
יש לי שאיפה לעשות עוד תואר בסופו של דבר, במהלך הקבע שלי (לא חופשה ללא תשלום... לא רוצה לצאת מהצבא בגיל 28! רק תלפיונים ורופאים עושים דברים כאלה!!).
כדי להצליח לעשות עוד תואר עדיף לשרת במקום קרוב לבית, ופתוח... (קרוב לבית זה תל אביב).
יחידות מובחרות הרי נמצאות רחוק מאוד מאוניברסטאות אני מניח... אני רוצה להיות "הכי תותח בעולם", אבל אולי זה יבוא בעוכריי? לכן שאלתי היא - האם כדאי לי להיות תותח?
*(מזכיר לי משהו שאח שלי אמר לי.... אם אתה עושה עבודה טובה לא יעבירו אותך כי אתה שימושי, אם אתה עושה עבודה גרועה ומבקש העברה - הם פשוט ישמחו לתת אותה ).

אגב, שמעתי שיש גם קציני לוגיסטיקה בקריה! אני בספק אם ישלחו אותי לשם כשיש לי פרופיל 97.... אבל כולי תקווה שאם אני אבקש העברה אולי יעבירו אותי לשם (או למקום כלשהו בתל אביב) לפני שאני אסיים את הקבע ....

בראיונות שאמרת שהם עורכים, הם שואלים אותך מה אתה רוצה? יש דרך לנתב את העניין טיפה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:57

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר