לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-10-2006, 20:34
צלמית המשתמש של י''ש
  י''ש י''ש אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.08.06
תגידו מה יש לכם
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב "לא עלה בדעתך אף פעם מה עושה הכפתור Print Screen במקלדת?"

בס''ד

מה אתם יורדים על מישהו שלא יודע לעשות צילומי מסך
גם אני עד לפני חודש לא ידעתי לעשות את זה
מה לעשות אני לא יושב כל היום על המחשב כמו משועמם שאין לו מה לעשות בחיים אפשר לחשוב שאתם ידעתם את זה מאז שנולדתם

טוב שמע אחי צילומי מסך עושים ככה:
אתה לוחץ על הכפתור PRINT SCRN שנמצא מקבוצת המקשים הנמצאים מעל החצים לאחר מכן נכנס לצייר עושה כונטרול וי (הדבק) ואז עושה קובץ- שמירה בשם- שומר את התמונה רוצוי על קובץ JPG (אם אתה רוצה שהוא יצליח לעלות כתמונה בפרש (אם אתה לא יודע איך לעשות זאת אז פשוט מתחת למקום שבו אתה יכול לכתוב שם לקובץ יש עוד שורה בה אמור להיות כתוב משהו ובסופוBMP פשוט תלחץ על החץ ליד ותבחר בשם שיש בו את המילה JPG זה אמור להראות כך
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

)
אחרי ששמרת תעלה את התמונה בפרש וכך נוצרה לה תמונת מסך
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-10-2006, 23:40
צלמית המשתמש של זיו
  זיו מנהל זיו אינו מחובר  
L'enfer, c'est les autres

חבר מתאריך: 21.11.01
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי SEREN99 שמתחילה ב "בפעם השלישית אומר תודה אבל..."

אני באמת תוהה ומביט לצדדים, ולא ממש מבין על מה אתה מדבר. אתה מתכוון להודעה הזאת אולי?:
ציטוט:
"לא עלה בדעתך אף פעם מה עושה הכפתור Print Screen במקלדת?"
(זו התגובה היחידה שלי באשכול) תקרא אותה שוב, ותסביר לי איך היא מסתדרת עם "שחצנית ויומרנית" כדבריך.
אתה רוצה ללמוד? בבקשה! השאלה הזו ששאלתי אמורה לכוון אותך אל הדרך שבה תלך בלי להסתובב עם מצלמה דיגיטלית ולכוון אותה למסכים ללא צורך. אבל אתה? "שחצנית ויומרנית"... זה מה שיש לך לומר.
ציטוט:
"לנהוג בגסות זו בושה"
אתה אמרת. מי שמתנהג כאן בגסות זה אתה. מגיב באופן אישי לתגובה שרק רצתה לעזור לך. ולא, אני לא אוסיף את ה"לנהוג בגסות זו בושה" לנוהלי הפורום כדבריך, כי אז אאלץ לא לאפשר לך לכתוב פה. הרי אתה זה שמתנהג כאן כפיל בחנות חרסינה. אז בבקשה, אם לא נעים לך להתנצל מעל דפי הפורום, גם התנצלות בפרטי תתקבל.

יום טוב.

ישן 16-10-2006, 01:36
צלמית המשתמש של רי"ש
  רי"ש רי"ש אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.09.06
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי SEREN99 שמתחילה ב "בפעם השלישית אומר תודה אבל..."

אין לי מושג ממה אתה וי"ש נעלבתכם כל-כך. כולה אמרתי שאהבתי את הרעיון ואני באמת הולך ליישם אותו בעצמי בתור בדיחה משודרגת בעתיד בלי שום קשר אליך... לא הבנתי מה י"ש מתרגש כל-כך עם ההסבר המדוקדק כאשר כבר הסבירו לך איך עושים צילום מסך עם איזה מדריך קודם לכן... אם לא היה כך קרוב לוודאי או אני או זיו היינו אומרים לך להוריד SnagIt להבא (או משהו דומה - הכל אותו זבל).

אז לפני שהדברים פה מתחילים לצאת מכלל פרופורציה אני מבקש מכולם להירגע ואם מישהו נעלב אז אני מצטער. אבל רק שתדעו שזו לא היתה הכוונה. ואני חושב שאי אפשר להאשים אותי או את זיו ספציפית בתור אנשים שלא אוהבים לעזור לזולת כפי שמתבטא באופן שגרתי לחלוטין ע"ג פורום זה (ואני מאמין גם בצורות אחרות). אבל אינני דן אדם בשעת כעסו בכל מצב.

נו, פשוש, קנית כבר ווינדוס ויסטה כמו שהבטחת שלא תעשה ואני הבטחתי לך שתעשה? . . . . . לא יכולתי לעמוד בפיתוי - מחשב חדש לי בגרושים ממש.

ישן 16-10-2006, 21:07
צלמית המשתמש של י''ש
  י''ש י''ש אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.08.06
דבר ראשון אני עצמי לא נעלבתי
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי רי"ש שמתחילה ב "אין לי מושג ממה אתה וי"ש..."

בס''ד

פשוט לפי התגובות שלך ושל הזיו היה אפשר לראות שאתם צוחקים אליו אם אתה שואל מה אני מתרגש מזה זה מהסיבה הפשוטה שאני רואה שאתה הרבה יותר מבין במחשבים ממנו (אולי) ובטוח שממני ולמרות שהדבר נראה לך כל כך פשוט לנו זה נראה מסובך עד שאני לא נרשמתי כחבר באתר לא ידעתי מה זה איך עושים את זה ולמה זה בגלל שאנחנו (אני לפחות) לא מקצוענים שיושבים כל היום על המחשב זו אחת הסיבות שרוב התגובות שלי באתר הם שאלות (אני חושב) ולא תשובות הדבר האחרון שאמרתי זה שאתם לא אוהבים לעזור להיפך אני רואה המון תגובות שלך ושל זיו ואתם עוזרים מאוד (אני לא כל כך מבין את השפה שאתם מדברים בה {זאת אומרת שאתם אומרים דברים מקצועיים מדי בשבילי ובשביל משתמשים אחרים לא שזה רע להיפך}) ובכל מקרה אני ממש לא התכוונתי להגיד שאתם לא עוזרים אז סליחה אם נפגעתם
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:06

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר