לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-10-2006, 19:19
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי zy2000 שמתחילה ב "70-300 לא הייתי ממליץ ."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי zy2000
אני מצלם איתה כמעט שנה והיום במחשבה לאחור הייתי מחכה וקונה משהו איכותי יותר אבל הייתי להוט.
עדשה מאוד בינונית גם לפי דעות מומחים ומומלצת רק אם אתה בבעית תקציב .

אנחנו תמיד שמחים לעדשות איכותיות יותר.
אני הבנתי מהניו-אנסין שלו שאין לו הרבה כסף... לכן ההמלצה לתפוס כמה שיותר ציפורים.

לפותח האשכול, חבל שהתעלמת מהתגובה שלי. לא הבנתי אם קראת אותה והפנמת או שלא הסכמת או שלא הבנת...

יש לך כבר עדשת ווייד. לקנות את ה 17-70 של סיגמא שנותנת מקרו 1:2 לדעתי יהיה ביזבוז. אין ספק שהיא טובה יותר מה 18-55 אבל כבר יש לך אותה (אם אתה לא מתכוון למכור אותה, אז חבל).
תוכל לקנות את ה 70-300 שהיא לא יקרה (1500 שקל נראה לי) ולהרוויח את הטלה שחסר לך (ממה שאמרת) וגם את המקרו 1:2.

אלא אם יש לך הרבה יותר כסף, ואז אפשר להמליץ על ציוד כבד כמו 150מ"מ מקרו ו 10-20 בשביל הווייד

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-10-2006, 17:24
צלמית המשתמש של coolpix
  coolpix coolpix אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.05
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי mwafak שמתחילה ב "עדשה לקנון EOS400D"

האם נושא של פיקוס מהיר ומייצב תמונה כול כך חשובים לך ואינך יכול לחיות בלדיהם? (אני רק מקווה שאתה יודע מה זה usm & is) או שתסתפק בפיקוס טיפה איטי יותר ללא מייצב אך ברמה אופטית טובה יותר מהעדשה המקבילה.
ה17-85 לדעתי לא מצדיקה כלל או כלל את מחירה הגבוהה יחסית (3000 ש"ח) שוב מקריאה ברשת ודעתו של חבר אשר ברשותו, אשר מכר אותה וקנה את הטמרון 17-50 וטוען שאופטית טובה יותר.
לעומת זאת ה17-70 של סיגמה בהחלט נותנת תמורה למחיר שלה שעומד כיום על (2100+-) יש לה גם מקרו של 1:2 וגם ברמה האופטית היא דיי עוברת את ה17-85 של קאנון וזה על פי קריאת הMDF שלה. מהירות הפיקוס שלה לא רעה בכלל אגב..כמובן שיש עותקים טובים יותר מהאחרים אך כך גם לגביי שאר העדשות בעולם.
ברשותי ה17-70 על מצלמה של קאנון ולדעתי זאת עדשה שדיי מספקת את הסחורה ואכן שווה את המחיר שלה. אגב הבנייה שלה מצויינת בהשוואה לסיגמות אחרות שהחזקתי ליפני.
עוד עדשות שאפשר לשקול את קנייתם בטווחים שאתה מדבר והם:
1.sigma 18-50 f2.8- עדשה גם מאוד מומלצת טווח יותר קצר אך צמצם קבוע לכול אורך המוקד .
2.tamron 17-50 f2.8- לדעתי טובה יותר מן הסיגמה על פי המבחנים והסקירות שקראתי ברשת, לא על סמך נסיון אישי.
אך הם עולות יותר מ17-70 כימעט ב1000 שקלים... כול אחד והשיקולים שלו.
"There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. This kind of photography is realism. But realism is not enough - there has to be vision, and the two together can make a good photograph." Robert Frank

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:26

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר