לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #19  
ישן 24-10-2006, 12:37
צלמית המשתמש של אשת דשא
  אשת דשא אשת דשא אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 04.12.04
הודעות: 5,680
חוק טיפשי למדי..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי פלוני שמתחילה ב "ברוכים הבאים לאירן...."

שלדעתי יגרום ליותר תאונות כי אנשים ישתו הרבה יותר....
נו.. מה ציפתי ממנה?????

בכל מקרה הכותרת של האשכול הזכירה לי שיר יפה
בוקר טוב איראן

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.shiron.net/images/shir2005/spacer.gif]
ביצוע: אביב גפן
מילים: אביב גפן
לחן: אביב גפן ומשה לוי

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.shiron.net/images/shir2005/spacer.gif]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.shiron.net/images/shir2005/spacer.gif]
בוקר טוב איראן השדרן מודיע
איך פחדנו שהיום הזה יגיע
כל האנשים התחילו להזיע
כשראו פתאום את החופש עף

בוקר טוב איראן כאן גרים אנחנו
בוקר טוב איראן כנראה שתקנו
בוקר טוב איראן כאן נחיה בפחד
בוקר טוב איראן כאן נמות ביחד
בוקר טוב איראן

ואלוהים בוכה כשהוא רואה אותנו
מה הם עשו בשמו, מה הם עשו לנו
הרחובות ריקים מהחלומות שלנו
האם אתם זוכרים, זה היה לנו ביד
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תודה לפיינטבול

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #20  
ישן 24-10-2006, 17:50
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 30.05.02
הודעות: 8,838
כתבה נחמדה בוואלה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי פלוני שמתחילה ב "ברוכים הבאים לאירן...."

מסבירה איך זה הולך בעולם:
http://news.walla.co.il/?w=//995691

עד איזו שעה תבלה רוחמה בבארים של רומא?
יום שלישי, 24 באוקטובר 2006, 17:00 מאת: יניב דורנבוש, מערכת וואלה!

בבריטניה אפשר לשתות מסביב לשעון, אבל באמסטרדם הבארים נסגרים בחצות. ברומא הולכים לישון מאוחר, ובארה"ב זה לגמרי מסובך

ישראלים שביקרו בבריטניה עד לפני שנה, בוודאי זוכרים את התמונה המוזרה הזו, שבשעה 23:00 בדיוק, שעה לפני שסינדרלה צריכה לברוח הביתה, הבארים בממלכה המאוחדת נסגרו ורחובות לונדון התמלאו באלפי בריטים שיכורים. לפני כשנה החליטה הממשלה לשנות את החוק אותו הגדירה כארכאי ומיושן, ביטלה אותו ומאז ניתן לצרוך אלכוהול בבארים המקומיים בכל שעות היממה. בנימוקיה לביטול החוק אמרה הממשלה, כי קיומו של חוק כזה מביא למצב בו סמוך לשעת הסגירה שותים המבלים כמה שיותר משקאות ויוצאים לרחובות כשהם שיכורים מאוד והדבר הביא למקרי אלימות רבים.

מי שטייל ברומא, לא דילג על ביקור בקמפו די פיורי, שם מרוכזים רוב הבארים של הבירה האיטלקית. הרומאים מתחילים לשתות מוקדם יחסית, וכבר בשעות אחר הצהרים הבארים מתמלאים. למרות שמתחילים לשתות שם מוקדם, הבארים נסגרים באמצע השבוע בשעה 3:00, חלקם אפילו מאוחר יותר.

ח"כ רוחמה אברהם שאבה לבטח השראה לחוק אותו היא מנסה להעביר בכנסת, מחוקי עזר עירוניים בפריס. בבירה הצרפתית המועדונים פתוחים עד שהשמש זורחת, אך הבארים בעיר נסגרים ברגע שהשעון מראה 2:00. באמסטרדם לעומת זאת, הבארים נסגרים כבר בחצות או מעט אחר כך, משם הולכים המבלים למועדונים או למסיבות פרטיות. לבלות ולשתות עד אור הבוקר ניתן רק בסוף השבוע.

בעוד שברוב העולם שתיית אלכוהול מותרת כבר בגילאים 16-18, בני הנוער האמריקאים ממתינים עד לגיל 21 לפני שיוכלו לצרוך אלכוהול באופן חוקי. וזו לא ההגבלה היחידה בדרך אל הטיפה המרה: מדינות רבות מגבילות את השעות והימים בהם מותר למכור אלכוהול, ולא רק בבארים.

בוושינגטון הבירה למשל, כל המועדונים, לא רק הבארים, צריכים להיסגר עד השעה 2:00 באמצע השבוע. בסוף השבוע מותר להם להישאר פתוחים עד שעה מאוחרת, אך החל בשעה 2:30 אסור למכור משקאות אלכוהוליים. חנויות שמוכרות אלכוהול - "ליקר סטור" - מחוייבות לסגור את שעריהן בשעה 21:00, בשבת הן מרוויחות שעה נוספת, אך בימי ראשון עליהן להישאר סגורות. חל איסור למכור אלכוהול מכל סוג ברשתות הסופרמרקטים הרגילות. למבלים אסור לצאת לרחוב עם כוסות שתייה, ואת הבקבוקים שקונים בחנויות יש לשים בשקיות חומות אטומות.

גם בלוס אנג'לס תוכלו לראות מאות צעירים יוצאים לרחובות בשעה 2:00 כשמקומות הבילוי נסגרים, אז הם מחפשים אפטר פארטי בו יוכלו להמשיך לחגוג. במדינת וירג'יניה אסור למכור אלכוהול אחרי חצות. בניו יורק לעומת זאת, ניתן למכור אלכוהול בכל שעה.

עכשיו רק נותר לשאול את ח"כ אברהם, האם סגירה מוקדמת של מועדונים, בארים ואפילו איסור גורף של מכירת אלכוהול אחרי השעה 2:00, או חצות או שמונה בערב תפחית את צריכת האלכוהול ועם זה את מקרי האלימות, כשבחניונים הסמוכים לבארים ולמועדונים בתל אביב כמו גם ערים אחרות בעולם, ניתן לראות עשרות צעירים יושבים ברכבם ושותים משקאות חריפים לפני ותוך כדי הבילוי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:47

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר