לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-10-2006, 13:49
צלמית המשתמש של Crucio
  Crucio Crucio אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.04.06
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "בחירה נבונה. רגע לפני שאתה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
בחירה נבונה.
רגע לפני שאתה מזמין, שים לב שצריך להוסיף לה כרטיס זיכרון וסוללות נטענות.
ואם אתה רוצה לצלם מפלים בחשיפה ארוכה, אתה צריך לקנות לה חצובה ופילטר ND.
הקניה לא תעצור ב 2300 שקל...

כן אני יודע אבל היה לי תקציב עד ל2000 מההורים+חברים ועכשיו אני יכול להוציא מהכסף שלי
יש לי 1000 שקל להוציא על השאר ו300 כבר הוצאתי ואני רוצה כרטיס של מינימום 1GB אז זה כבר נשאר בסביבות ה400 אז עכשיו נשאר חצובה ופילטר שאפשר למצוא כל אחד בסביבות ה200 שקל...תקן אותי אם אני טועה...
תודה על הכל

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-10-2006, 13:54
צלמית המשתמש של Crucio
  Crucio Crucio אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.04.06
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "למצלמה שלך אתה יכול לקנות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
למצלמה שלך אתה יכול לקנות בשקט חצובה ב 200 שקל שתהיה טובה מאוד, כיוון שהיא לא צריכה להחזיק משקלים גדולים במיוחד (כמו D70 + 150 + SB800 ).
הפילטר עולה איזה 350 שקל אבל תאלץ לקנות אותו בחו"ל (בקש ממישהו שנוסע לניו-יורק שיביא לך) כי אין להשיג אותם בארץ.
בארץ יש רק ND חלשים מאוד, ואתה צריך פילטר חזק במיוחד כי למצלמה שלך אין יכולת לסגור צמצם כמו שיש לרוב עדשות של SLR).

חח אוקיי אבא שלי טס כל חודש לארה"ב...אני יבקש ממנו שיביא לי ND
עוד הצעות ודברים לשפר?
ושוב...תודה על הכל חח

ישן 22-10-2006, 14:59
  Benor2005 Benor2005 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.05
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי ErezAviv שמתחילה ב "לדעתי הקנון S3 עדיפה בהרבה על..."

זום אופטי גדול יותר - הבחור אמר שהוא מעוניין בצילום נופים, הפוג'י מציעה לו רוחב עדשה של 28MM לעומת ה- Canon שמציעה טווח של 36MM . אורך המוקד הארוך יחסית של הפוג'י יהיה בשבילו תוספת.
מייצב תמונה - לעומת זאת לפוג'י אפשר להעלות ISO , היתרונות של הפוג'י ברורים.
נסה להעלות את ה- ISO של ה- Canon לערך 800 ואת ה- FUJI גם כן, התמונה של הקנון לדעתך תהייה שמישה?
גודל חיישן 1/2.5 לעומת 1/1.7 בפוג'י - עוד יתרון לפוג'י, ככל שהחיישן גדול יותר כך הוא יותר טוב, למה אתה חושב שבמצלמות רפלקסיות החיישן גדול? (אני חושב שאתה מבין את הנושא והתבלבלת פה)
מקרו מ-0 ס"מ לעומת 10 ס"מ בפוג'י - אפשר לחיות עם זה, חוץ מזה אני משער שמאקרו זה לא התחום העיקרי שהוא רוצה
מסך מפרקי - אפשר להסתדר למרות שזה באמת מאוד נוח
הקנון עושה שימוש בכרטיסי SD שעדיף על הXD של פוג'י
בנוסף לכל זה, גם המחיר נמוך יותר! - נמוך יותר גם כי מקבלים פחות.
בנוסף לפוג'י יש עדשה שמכוונים את אורכי המוקד בה באופן מכאני, עדשה בעלת יתרון ברור על פני הקאנון.

פותח התאר'ד - לך בלי היסוס על ה- FUJI.
ישן 22-10-2006, 15:54
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי SilverCivic שמתחילה ב "[QUOTE=Benor2005]זום אופטי..."

החיישן של הקנון קטן יותר, והנתונים הם בהקבלה לפריים מלא בלאו הכי, כך שהקנון לא נותנת את הווייד של הפוג'י.

וארז אביב - מאוד נחמד מצידך לקבוע כי לא צריך יותר מ 36מ"מ בקצה הווייד...
אני אומר לך שזה לא נכון ובתור אחד שיש לו 27מ"מ (בהקבלה לפריים מלא), זה לא מספיק ולכן קניתי עדשה שמייצרת 15מ"מ (בהקבלה לפריים מלא).

זה תלוי בבנאדם. לצילום נופים לא צריך זום גדול.
לי אישית אין בכלל עדשת זום-טלה. יש לי חמש עדשות ואף אחת מהן איננה זום-טלה. מה זה אומר? שאני לא מצלם נופים, או אנשים?
קישקוש.

מייצב התמונה זה פיצ'ר חמוד, אבל זה לא חוסך שימוש בחצובה כשאתה מורח מפלים.
אגב - יש לקנון בכלל אפשרות להברגת פילטרים?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:38

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר