לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-10-2006, 20:20
  elii1988 elii1988 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.10.06
קד"צ טכני לחייל האויר...

כן, אני יודע שהיה על זה אשכול שלם וקראתי את כולו...הבעיה שבאשכול ההוא השוו את הג'ובניק בחיל האויר לג'ובניק ה"רגיל"..עכשיו את כל מי ששאלתי לגבי התפקיד כולם אמרו לי לברוח מזה כאילו זה מחכה לי שם מארב של החיזבללה והולכים להרוג אותי ביסורים..
הבעיה איתי זה שיש לי פרופיל 72. את המנילה שלי שלחתי מלפני המון זמן ואני שונא את התפקידים שנתנו לי שם..הכל היה שם תפקידים בחזית כמו שריון/תותחנים/ויחידות שדה..קרבי..ואני רוצה תפקיד עורפי ופתאום זה צץ לי...אני מבין שבקושי חוזרים הביתה, העבודה קשה ויש המון משמרות אבל הבעיה שלי זה או ג'ובניק בחייל האויר או קרבי בחזית ואין מצב שאני הולך להיות קרבי אני לא אשרוד את זה..היחיד שאומר לי ללכת זה אבא שלי הוא אפילו ניסה לקמבן לי את זה ופתאום זה הגיע לבד..הוא גם שירת בטכני בחייל האויר גם בסדיר וגם במילואים והוא אמר שאמנם בקושי יוצאים וזה מחנה עבודה אבל זה עדיף לי כי אם לא אני אוכל חרא בתפקידים קרביים בטכני התנאים יהיו לי יותר טובים ממה שהוצע לי במנילה..בקיצור אני לא יודע מה לעשות...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:37

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר