לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-10-2006, 21:47
  Jay Jay אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.01.06
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Shay3434 שמתחילה ב "באמת מעניינת אותך העובדה שהם חוטאים לעצמם?"

לי זה לא מפריע, מצידי שיאכלו חזיר עד שימותו. הקטע פה זה האבסורד שלהם- לומדים תורה ואיך להיות מושלמים מבחינה דתית, וכמה שעות אחרי חוטאים כאילו אין מחר.

ועל החינוך בבתי הספר חבל לי בכלל להכביר במילים. אלו כבר מזמן הפסיקו לנסות לחנך , והאמת שגם הפסיקו ללמד. כמו שהמערכת חינוך שלנו נראית אני לא מבין איך בכלל חשבת על זה.

כמובן אבל שאנחנו החילונים לא מגיעים לקרסוליים של החרדים. הרי הם יודעים הכי טוב איך המדינה שלנו צריכה להיראות. נסה ליסוע באוטו בבני ברק ביום שבת נגיד, או לאכול משהו לא כשר באיזה מסעדה.
הם צדיקים גדולים במה שמגיע למצוות שונות ותמיד מנסים לכפות על אחרים את השטויות שלהם, אבל מתי שאפשר להתחיל לחגוג לא תוכל להבדיל בינם לבין חילונים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-10-2006, 22:12
  Shay3434 Shay3434 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.05
"האבסורד שלהם" ?
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Jay שמתחילה ב "לי זה לא מפריע, מצידי שיאכלו..."

מדובר סה"כ בחבורה של נערים שהשתוללו. אחוז הפשיעה, הסמים והאלימות בחברה הדתית נמוכים בהרבה מהחברה החילונית, קל וחומר במגזר החרדי יחסית לפרופיל הסוציו- אקונומי של המגזר.
אלו לא תופעות שקורות מידי יום, ולכן כשמקרה כזה "סוף סוף" קורה- אתה שומע עליו להבדיל מהחברה החילונית בה דברים כאלה קוראים מידי יום ביומו וכבר לא עולים לתקשורת מחוסר עניין.

אני לא אנסה לסוע באוטו בבני- ברק ביום שבת כיוון שאין לי שום עניין להתריס את האנשים שם. תבין שפגיעה בדבר כל כך מוצנע וסמלי עלולה לעורר זעם, בדיוק כפי שבך יתעורר זעם כשתראה עבריין מצייר גרפיטי ליד ביתך, אדם גונב, מניף צלב קרס במקום ציבורי וכו'... הפגיעה ברגשות היא דומה עבורם.

אף אחד לא כופה עליך שום דבר. אתה רוצה לאכול חזיר- תאכל. רוצה לסוע- סע. רק אל תבוא ותתרברב על מנת לפגוע ברגשות האחר.

הירוק בכל זאת עולה

נערך לאחרונה ע"י Shay3434 בתאריך 24-10-2006 בשעה 22:15.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:53

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר