לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-10-2006, 12:38
  tt_uu tt_uu אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.05.05
התקנת רשת - עזרה

א. האם קיים מדריך מסודר ומפורט ברשת? חיפשתי בגוגל והוא לא מוצא דברים נורמלים אין לי מילות מפתח לחיפוש כדי למקד אותו למצוא לי מה שאני צריך.
ב. חיברתי במוסד 6 מחשבים לרשת פנימית שאני צריך שתהיה לי בה גם אינטרנט.
1. הדברים שברשותי הם 6 מחשבים ב6 חדרים שונים.
2. כבלים מליד כל מחשב לארון תקשורת בסוף החדרים.(מרחק 20 מטר).
3. פאנל שאליו מתחברים הכבלים בארון תקשורת עצמו.
4. סוויץ' עם 8 יציאות וכבלים מגשרים ממנו לפאנל.
5. כבל מגשר מהסוויץ למודם ספיד טץ'.

שזה אומר כביכול שהכל אמור לעבוד, הגדרתי בכל אחד מהמחשבים על פי סדר רץ כתובות ip פנימיות הבעיה שיש לי מחשב אחד שהוא לא רואה את כל הרשת אלא רק את עצמו וגם יש לו איזה קטע שבכרטיס רשת המובנה הוא מתחיל ליבא כתובת ip ומודיע מיד שכבל רשת נותק אז חיברתי כרטיס pci ששם באמת הוא מצליחלהתחבר אבל אז הוא מכיר את עצמו ולא אחרים גם אחרים לא רואים אותו ואין פינג החוצה לא למודם ולא לאחרים, יש למישהו מושג מה יכול להיות הבעיה? יתכן שמשהו בכבל דפוק?

עוד שאלה, את המודם קיבלתי מבזק ממש עכשיו דרך משרד החינוך האם הוא pro? home? או 510? ומה מומלץ לשימושי?
אני רוצה בהמשך להגדיר שרק 3 מחשבי יהיו מחוברים לאינטרנט איך אני מגדיר את זה ומה מומלץ לי בנושא זה מבחינת חומרה?
אני מעוניין שיהיה לי דיסק קשיח גדול שעליו יהיה כל החומר של ה6 מחשבים השאלה אם כדאי שזה יהיה בתור גיבוי או שזה יהיה הגישה היחידה של המחשבים למידע השיקול מתאמי אבטחה ומתאמי נפילות למשל במידה ואין רשת אין אפשרות לגשת למידע. אני חייב את העצה הזולה והנוחה ביותר.
במה שרת יוכל לעזור לי ברשת כזאת?
במה הוא לא יועיל לי?
אני הבנתי מאיזה מדריך כל שהוא שאני יכול לשלוט על המחשבים לאיזה אתרים הם יכנסו כמו למשל חברות גדולות שחוסמות את המחלקות שלהם לכניסה לאתרים מסויימים או רק למיילים בלבד וגם זה שמגדירים איזה כתובות ניתן לקבל וכו..
במידה וזה מצריך מידע אז יש לי דומיין אישי שתחתיו יש לי תיבת מייל. זה לא קשור לרשת הזאת אבל זה היה מעניין אותי להקים שרת אירגוני אז במה זה תלוי?

המון המון תודה לעוזרים, ואם שאלתי שאלות שכבר נשאלו אני אשמח אם יפנו אותי לאשכול.

אריאל
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-10-2006, 16:32
  tt_uu tt_uu אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.05.05
תודה
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי גשש-בלש שמתחילה ב "כדי לדעת איזה סוג של אלקטל..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי גשש-בלש
כדי לדעת איזה סוג של אלקטל פשוט תבדוק אם יש לו 3 או 5 נורות.
3=510
5= home

510 מודם יותר נוח וידידותי לעבודה.
בנוגע למחשב הבעייתי ומדוע הוא לא רואה את המחשבים האחרים ברשת אני מציע שתפנה לפורום windows ושרתי מייקרוסופט, התקשורת עצמה תקינה שכן אתה אומר שהמחשב מצליח לצאת לאינטרנט, כדי להגביל את המחשבים אני מציע כי תשתמש ב- firewall אירגוני.

לגבי השאלה על שרת הגיבוי אני מציע שתפנה שוב לפורום של windows ושרתי מייקרוסופט,שכן הוא הפורום הנכון בשבילך.

אוקי אז יש לי במודם 3 נורות אז הבנתי שזה 510 האם המושג ששמעתי pro קיים בזה? או שזה סתם בילבול מוח.
לגבי המחשב הבעייתי התקשורת לא תקינה כי אין לי אינטרנט שם הדבר היחיד שיש שהוא מחשיב את עצמו למחשב ברשת שהוא היחיד בה בלי אינטרנט. שזה אומר נראה לי בעיה בתקשורת.

תודה
אריאל
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:18

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר