
27-10-2006, 19:38
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 27.08.05
הודעות: 319
|
|
דבר ראשון אני אשמח מאד אם תוסיף EXIF..
בראשונה קצת לא ברור לי מה הפריים אמור להעביר, ככה הוא נראה קצת תיעודי. גם הביצוע הטכני לא מושלם, הקורה הרוחבית שרופה והפוקוס מפוזר לגמרי. מה גם שהשפה הקרובה של הבאר שנדחפה לפריים גורעת.
השניה היא התמונה הטובה בסט לדעתי, קצת חסר לי פוקוס אבל הייתי שמח לראות אותה בש/ל.
השלישית מפוספסת, נראה כמו ניסיון לHDR שלא צולם עם חצובה, יש כפילות שיוצרת טישטוש מאד בולט, במיוחד באזור הספסלים והשלט העגול. חסרה לי גם הסימטריה שיש בתמונה הרביעית. טיפ טוב לסימטריות - נסה לחפש משהו שקיים ב2 צידי הפריים ו"להושיב" אותו ב2 קצוות העינית. לדוג' בחלק העליון של המנהרה (סוג של ) יש כבלים לבנים זהים ב2 הצדדים - תלביש אותם על הפינות העליונות של הפריים. ואז גם אם הפריים לא יהיה בדיוק סימטרי תהיה לפחות הרגשה מאד ניכרת 
הרביעית לוקה באותו דבר, שוב - במיוחד בצד השמאלי של הפריים באיזור השיחים נוצר תחושה של ערבול. זאת הכי מפוספסת לדעתי, צבעים יפים מאד והולכה טובה, אבל הטשטוש..
_____________________________________
'Choose life, choose a job, choose a career, choose a family, choose a fucking big television. Choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose fixed interest mortgage repayments, choose a starter home, choose your friends. Choose leisure-wear and matching luggage. Choose a three-piece suite and higher purchase and a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you've spawned to replace yourself. Choose your future, choose life. Choose Canon.
Canon 350D Gripped
Sigma 17-70 2.8-4.5
Sigma 70-300 APO DG Macro
LowePro Orion II
|