לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-10-2006, 12:40
  moti89 moti89 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.10.06
שלום לכולם, כמה שאלות:

עשיתי לפני בערך 6 חודשים צו ראשון, רציתי לשאול כמה שאלות:

א. בתחילת המבחנים הפסיכוטכנים יש איזה 2-3 מבחנים של עברית ולשון. המבחנים האלו נכללים ב"סימול עברית" או בדפ"ר?

ב. אני לומד בי"ב בכיתה שלא ניגשת לבגרות ודיווחתי ללשכת גיוס שאני עושה בגרות מלאה. יכולים לעשות לי משהו בעניין הזה?

ג. יש לי צד"כ מאוד מאוד נמוך שהוריד לי 3 נקודות מהקב"א (יש לי 53 במקום 56 שאני אמור לקבל), בראיון האישי באמת הייתי מאוד מאוד (מאוד!) גרוע ובעייתי ולא הופתעתי שאמרו לי את זה. בכל מקרה כבר הגשתי כמה וכמה בקשות לראיון אישי חוזר אבל סירבו לי בכולם, ובפעם האחרונה שביקשתי ביקשו ממני שאני אצרף גיליון ציונים עם המלצה. עכשיו מה הבעיה? הגיליון ציונים שלי הוא עם ממוצע של בערך 41, וכל המורים שלי שונאים אותי ככה שאין סיכוי שבעולם שאחד מהם ייתן לי המלצה. התקשרתי ללשכת גיוס והם אמרו לי שהם לא מוכנים להתחשב בבקשה בלי תעודה והמלצה. מה אני יכול לעשות? אם אני אשלח להם תעודה של מישהו אחר (עם השם שלי כמובן) והמלצה מזוייפת, יש סיכוי שהם יעלו על זה?

תודה מראש לכל מי שיעזור.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-10-2006, 17:23
צלמית המשתמש של Ran669
  Ran669 Ran669 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.09.04
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "א. סימול עברית ב. כן, בשניה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי chatulim
א. סימול עברית
ב. כן, בשניה שיעלו על זה (וסיכוי טוב שיעלו- ישתנו לך הנתונים)
ג. אני ממש ממליצה לך להתחיל ככה את השירות הצבאי שלך. אין ספק שתגיע רחוק...

בפעם הבאה- פתח אשכול עם כותרת עניינית.

ציניות זה בהחלט מה שיעזור לפותח הדיון עכשיו, נכון?

פותח הדיון, אני מציע שתתעשת על עצמך, תנסה לשנות את הציונים שלך לטובתך, לפני טובת הצבא או שתנסה להגיע לפשרה כלשהי עם המורים ותמיד תאמר את האמת. צבא זה לא צחוק, ואני לא רוצה לחשוב מה שיעשו לך אם ידעו ששיקרת.

בהצלחה.

ישן 30-10-2006, 18:26
צלמית המשתמש של Ran669
  Ran669 Ran669 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "לא שאני חייבת לך דין וחשבון,..."

ציטוט:
לא שאני חייבת לך דין וחשבון, וגם הסברתי לך למה בפרטית, אבל לצורך הענין- בן אדם שכבר טרח להצהיר שהוא לומד לבגרות מלאה (שיקר לצבא) ושואל אם הצבא יעלה על זה שהוא ישלח מסמכים מזויפים (מתכוון להמשיך לשקר לצבא), לא ראוי להתייחסות. אדם כזה הוא חסר טיפת מצפון ויושר.
הדרך שלו לצבא רצופה מכשולים עוד בהיותו מלש"ב. אז כן, או שיילחם על הדרך הנכונה, או שיקבל את תוצאות מעשיו בצו הראשון (ולא, לא סתם כנראה יש לו נתונים נמוכים ואת זה אפשר להסיק ממה שכתב) ויתמודד איתן. או שיזייף את המסמכים כפי שהוא מתכוון לעשות, וישא בתוצאות המעשה הזה.

יש גראסות מסויימות לסיפורים כאלה. עוד לפני ששמעת את גרסת הסיפור של כותב האשכול ישר מיהרת להסיק מסקנות שהוא שיקר לצבא.
חשבת על זה שאולי בכיתה י"א הוא התכוון לגשת לבגרות מלאה ודברים השתנו מאז הצו ראשון? יש לא מעט כאלה אנשים. כך שהוא בא לפה מכוונה ליעוץ, שאנשים יעזרו לו וינסו להפגין טיפת אור ועזרה למצב כמו שלו ואיך שהוא יכול לצאת מזה בדרך הכי טובה.
אז במקום זה, את רושמת הודעה צינית, חסרת תכלית למען האמת, עם תוכן של מילה וחצי, ואת מצפה שאני לא יחלוק על דעתך, או שפותח האשכול ינסה לישר את דרכיו? מבחינתי טעית, ואני לא מתכוון לחזור בי.

ישן 30-10-2006, 18:32
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Ran669 שמתחילה ב "[QUOTE=chatulim]לא שאני חייבת..."

כן, הוא שיקר לצבא, מה לא ברור בזה?

ציטוט:
אני לומד בי"ב בכיתה שלא ניגשת לבגרות ודיווחתי ללשכת גיוס שאני עושה בגרות מלאה. יכולים לעשות לי משהו בעניין הזה?

מי בדיוק לומד בי"א בכיתה לבגרות מלאה ועובר בי"ב לכיתה שלא ניגשת לבגרות כלל? ואתה יודע מה? גם אם כן, לא היתה לו סיבה לפחד אלא רק להודיע ללשכת הגיוס, נכון?

לא, אנחנו לא ניתן פה את הדרך הכי טובה לצאת מזה. אז מה נאמר לו? "כן אחי, תזייף מסמכים, מה פתאום, הצבא לא יעלה על זה, למען האמת אני ספץ בפוטושופ בוא אערוך לך את המסמך ואתה תקבל מבחנים חוזרים ותלך לשרת בתלפיות"?
לא! הוא פישל והוא יצטרך לשאת בתוצאות של זה. השאלות שלו, באופן מפורש, לא היו של אדם שנמצא במצוקה ושואל את דעתם של אחרים מה עליו לעשות, אלא שואל האם נראה לנו שלשכת הגיוס יכולה לעלות על מה שהוא מתכנן לעשות.

ותשובה לפותח האשכול- כן, ובגדול, וחבל שתנסה..

אני סיימתי את הדיון בנושא.

ישן 30-10-2006, 20:32
צלמית המשתמש של Ran669
  Ran669 Ran669 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "כן, הוא שיקר לצבא, מה לא ברור..."

ציטוט:
כן, הוא שיקר לצבא, מה לא ברור בזה?

מי בדיוק לומד בי"א בכיתה לבגרות מלאה ועובר בי"ב לכיתה שלא ניגשת לבגרות כלל? ואתה יודע מה? גם אם כן, לא היתה לו סיבה לפחד אלא רק להודיע ללשכת הגיוס, נכון?

לא, אנחנו לא ניתן פה את הדרך הכי טובה לצאת מזה. אז מה נאמר לו? "כן אחי, תזייף מסמכים, מה פתאום, הצבא לא יעלה על זה, למען האמת אני ספץ בפוטושופ בוא אערוך לך את המסמך ואתה תקבל מבחנים חוזרים ותלך לשרת בתלפיות"?
לא! הוא פישל והוא יצטרך לשאת בתוצאות של זה. השאלות שלו, באופן מפורש, לא היו של אדם שנמצא במצוקה ושואל את דעתם של אחרים מה עליו לעשות, אלא שואל האם נראה לנו שלשכת הגיוס יכולה לעלות על מה שהוא מתכנן לעשות.

ותשובה לפותח האשכול- כן, ובגדול, וחבל שתנסה..

אני סיימתי את הדיון בנושא.

אם באמת חשבת שאני התכוונתי אף לו לרגע לדרבן אותו לזייף מסמכים ותעודות על מנת שהצבא יחשוב שהוא עושה בגרות מלאה אז צר לי, את טועה בגדול ואת ממש לא בכיוון. הוצאת את כל מה שרשמתי מפרופורציה, ובכיוון הלגמרי לא נכון.
שוב, דבר שלא נוכל להתווכח עליו, הציניות שלך לא תעזור לאנשים במצבים כאלה, בטח שלא תעודד אותם לנסות ללכת בדרך אחרת אלא רק תוריד להם את הביטחון לעשות דברים עוד יותר שטוטיים.
בכל אופן, זו דעתי ובטח שאת לא תוכלי לשנות אותה עם הגישה שלך.

ערב טוב.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:52

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר