לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-10-2006, 10:56
  atp122 atp122 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.10.06
המיון וקיוסק המידע

עידכנו לי את קיוסק המידע ושמו שם פרטים סוף סוף ויש לי כמה שאלות באמת ממש קצרות:
1) בסעיף "כתובת" לא ציינו את מספר הדירה ויש 2 משפחות בבניין עם השם משפחה הזה, לשלוח להם מכתב דרך האתר שיציינו את מספר הדירה (שלא ישלחו לשכנים שלי ובסוף זה לא יגיע אלי)?
2) כתוב שיעד השיבוץ יינתן לי ביום הגיוס.. אין לי אפשרות להשתבץ מראש לתפקיד מסויים? יש אנשים שיודעים לאן הם ימויינו.. (עוד לא קיבלתי מנילה)
3) יש לי פרופיל 72 קב"א 55 וכתוב שאני לא מתאים לקצונה.. מה הסיבה? (אני בנאדם משכיל והכל בלי להשוויץ כמובן אבל אולי יצרתי הרושם שאני די עצלן?..) כיצד זה ייפגע בשיבוצים והמיונים שלי בצבא? (ראיתי גם מנילה של חברים שלי וכמעט כל האפשרויות שלהם זה קצין בחיל הזה או קצין בחיל אחר.. ואני לא רוצה להיתקע במקום לא ידוע)
4) בסעיף "בגרויות" חלה אי הבנה.. המוגברים שלי הם בין היתר תקשורת ואמנות הקולנוע (5 יחידות ביחד) - שזה מורכב מתקשורת המונים יחידה אחת, 2 יחידות קולנוע עיוני, 2 יחידות קולנוע מעשי (הפקת סרט). מה שכתבו באתר זה תקשורת המונים יחידה אחת (נכון), עיוני: 3 (לא כתבו למה הם מתכוונים שהם כתבו "עיוני" אבל כנראה הכוונה למגמה הזאת כי אין משהו אחר שזה יתקשר אליו - ואמור להיות 2 ולא 3), הפקת סרט יחידה אחת (במקום 2). ובעצם היו צריכים לכתוב בעיוני 2 ואת היחידה הנותרת להוסיף להפקת הסרט.. כי הפקת סרט זה 2 ועיוני זה 2.. זה משנה משהו? לשלוח להם הבהרה? עוד נקודה: בנוסף לכל זה הם הוסיפו לי גם "תקשורת- 5 יחידות" אני לא לומד תקשורת אני לומד תקשורת ואמנות הקולנוע ופירטתי לכם את היחידות שם.. מה שהם עשו זה כתבו את מה שאני פירטתי לכם בהודעה והוסיפו עוד 5 יחידות תקשורת והפכו את הבגרות שלי מ 28 יחידות ל 33 יחידות.. מה לעשות? זה יכול לשנות בכלל משהו במיונים והשיבוצים שלי?

תודה על התשובות!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-10-2006, 13:30
צלמית המשתמש של scripter
  scripter scripter אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.08.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי atp122 שמתחילה ב "המיון וקיוסק המידע"

1. תעדכן אותם, למרות שאם זה לא מופיע שם, זה לא אומר שהם לא יודעים את מס' הדירה.
אבל אם אתה רוצה, שלח פניה דרך האתר אפילו, הם עונים די מהר.

2. עכשין מוקדם מדיי לדעת לאן תשובץ, חכה קודם למנילה.
הזמינו אותך למיונים שונים?

3. מעדיף שמישהו שמבין יותר יענה במקומי.

4. מזכיר לי את הנסיון שלי להסביר להם שעשיתי 47 יחידות לימוד ולא היה לי 12 שנות לימוד אפילו.
תשמע, היה לי בלאגן שלם, פעם הוסיפו כל מני דברים שלא עשיתי, פעם הורידו דברים נכונים, מה לא עשו.
מה שמופיע שם זה בהחלט לא יישנה שום דבר.
אם היה והם כן צריכים את התעודת הבגרות שלך לתפקיד מסויים, אתה תביא אותה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:56

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר