לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-10-2006, 20:38
  ^GammaRay^ ^GammaRay^ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.05.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי חתול מסטול שמתחילה ב "שאלה בקשר לבגרות מלאה, פיזיקה וקב"א"

אני במצב דומה רק עם כימיה.. ביטלתי מקצוע מחוסר עניין ולא עדכנתי ואני על סף פרישה מ4 יחידות מתמטיקה(לא כי לא מסתדר פשוט כבר יש לי 3 ואני מתכוון להשלים ל5לאחר צבא) ולפי מה שהבנתי זה לא ישנה שומדבר בקב"א! כי הציון נקבע עפ"י הזכאות לבגרות מלאה ולא איזה יחידות עושה.
קיצר מקסימום זה יפסול אותך מתלפיות וכאלה אם זימנו אותך(מה שגם לא בטוח אם יש לך 5 מתמטיקה).
אגב עם הייתי הולך בכיתה י' לצו ראשון כמו שהייתי יכול אני מניאק אם לא היו מורידים לי קב"א רק על כמות המורחבים שמחקתי או נמחקו לי בי"א אם היו מגלים חח(אם היו מסתכלים על זה כמו שאתה ציינת חח שפיזיקה משפיעה על הקב"א).

נערך לאחרונה ע"י ^GammaRay^ בתאריך 30-10-2006 בשעה 20:44.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-10-2006, 23:09
  ^GammaRay^ ^GammaRay^ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.05.05
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי חתול מסטול שמתחילה ב ";;"

כל עוד יש לך בגרות מלאה אין טעם לעשות הפליה בין מישהו שבחר ללכת במסלול מסויים ולקח מגמה מסויימת מתוך עניין,
למשל אתה מתעניין בשיט הריאלי זכותך, כמו כן זכותו של מי שבחר ללמוד פסיכולוגיה/תקשורת/מנהל עסקים/תבחר מה בא לך כאן להתעניין בתחום ההומני!, מזה עדיין אתה לא יכול להסיק שאתה יותר טוב ממנו בכל צורה שהיא! ככה שאין סיבה לתת ניקוד שונה עפ"י סוג היחידות.
ההבדל הוא שעם היחידות שהרחבת אתה פשוט תאותר על ידי יחידות שדורשות את ההרחבות שלך כתנאי לקבלת מיונים והוא יקבל לשלו(אם יש כאלה).
קיצר עזוב אותך מישהו עם בגרות מינימלית יכול להוציא קב"א מקסימלית בתנאי שיש לו מוטיבציה ושכל(מכיר לפחות אחד כזה).

ואגב הייתי מחליף(וכבר החלפתי) את כל היחידות שלך במשהו יותר מעניין(ושוב כל אחד ומה שמעדיף!)..

נערך לאחרונה ע"י ^GammaRay^ בתאריך 30-10-2006 בשעה 23:14.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:32

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר