28-10-2006, 02:34
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.10.04
|
|
|
ממ ..
בוא ואספר לך את סיפור הזקן שלי .. גמני לא רציתי להתגלח .. אז פעלתי ככה ... , ראשית ! הצטלמתי בחוגר עם זקן והכל טוב ויפה .. ראו בבירור שאני עם זקן והכל .
קיצר מפה לשם למזלי כשהייתי בטירונות היה ל"ג בעומר .. אז לא חוייבנו להתגלח .. בגלל דת וכאלה , קיצר קרה דבר ונגמר ל"ג בעומר והייתי צריך להתגלח - אז התגלחתי , בלי קצף ושיפשפתי את הפנים לפני השינה ככה באהבה עם סקוצ' ודיסקית , בבוקר קמתי כל הפנים שלי מפוצצות פצעים וקרעים ואדום ומה לא . הלכתי עם זה לרופאה והיא רשמה לי פטור למשך שלוש חודשים לזקן , אבל לא הסתפקתי בזה רציתי קבוע , והיא אמרה שהיא לא נותנת קבוע ושלחה אותי לרס"ר לחתום על זקן , אז חתמתי לי על זקן אצל הרס"ר אחרי הרבה צעקות ומריבות שהייתי צריך להסביר לו שאני לא יכול להתגלח ... מפה לשם קיבלתי פטור שתפס רק בבסיס הספציפי שהייתי בו , אז כשעברתי בסיס במשך חודש וחצי בכלל הלכתי בלי פטור שהוא תקף ... אז קבעתי תור לרופאה (הפעם בלי להתגלח) והיא אמרה שרק במקרים חריגים יאושר פטור קבוע מזקן וגם זה רק ע"י קרפ"ר ... (קצין רפואה ראשי) ... הרמתי ידים הלכתי לרס"ר בבסיס החדש והוא אמר שלא יעזור לי בית דיןןןןןןן רק אל"מ ביחידה יוכל לחתום לי על הזקן והוא טען שאין דבר כזה להצטלם עם זקן בחוגר ושזה לא מביא שום הקלות ... אז עשיתי עוד קצת בירורים ... ומצאתי טופס שניתן להוריד מהאתר של השלישות שמפקד בדרגת רב סרן ומעלה יכול לחתום לך על הזקן במידה והצטלמת איתו בחוגר , וכך עשיתי וחעחעחע ... יש לי זקן מהיום בו התגייסתי ועד היום 
מקווה שבעזרת הסיפור שלי תדע מה לעשות , בהצלחה חחחחחח ...
|