לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-10-2006, 21:31
  J-R J-R אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.01.06
פתור מגילוח ניתן ע"י רופא עור בחר"פ
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי אלעד אלעד שמתחילה ב "דתי לא"

ולא ע"י חופ"ל ואפילו לא ע"י רופא הבא"ח. מה שכן- אם אכן גילוח עושה לך פצעים ניכרים (משהו משמעותי, לא אדמומיות שחולפת אחרי כמה שעות) תקבל מהחופ"ל שלך הפניה לרופא הבא"ח, והוא יוכל לתת לך פטור זמני מגילוח + הפניה לרופא עור בחר"פ. תראה את הפטור הרפואי (זה שקיבלת מרופא הבא"ח, מיד כשאתה חוזר לפלוגה) לסמל שלך (או בעדיפות- למ"מ) ואת ההפניה שקיבלת. מרגע זה אתה לא חייב להתגלח. בנוגע להפניה- מה שחבר'ה אצלנו עשו זה פשוט "שכחו" לצאת להפניה (שזה גם אינטרס של רוב המ"מים כי יותר חשוב שלא תיעדר יום שלם מאשר שתלך מגולח) והסתפקו בפתור הזמני מרופא הבא"ח. מן הסתם אף אחד בפלוגה לא הציק להם לגבי זה.

שמע, עניין ההופעה בצבא הוא הרבה עניין של הבנת המערכת ומציאת ה"חורים" בין הכיסאות. למשל באימון מסויים ניתן אימון יציאה על ב', ומאז ועד סוף השירות אתה יוצא איתו על ב', או פטור זמני מגילוח ש"נגרר" בשתיקה לאורך שנים, ואפילו יחסים טובים עם הרס"פ בטירונות שמזכים אותך במקרה בשמירה בדיוק במסדרי הרס"ר לפני יציאה הביתה.. עם הזמן לומדים את הדברים האלה, והם כמובן שונים מיחידה ליחידה וממפקד למפקד.

בכל מקרה, עם ה"קייס" היחיד שלך הוא עניין הטעם האישי- אין לך קייס וזה לא יעניין אף אחד. להתחזות לדתי זה כמובן לא ריאלי..

מקווה שהועלתי

נערך לאחרונה ע"י J-R בתאריך 27-10-2006 בשעה 21:34.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-10-2006, 23:43
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
אח שלו.. אתה הולך לצבא. אם אתה בקרבי, לא יהיו בנות לעשות עליהן רושם.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אלעד אלעד שמתחילה ב "בואו ניסגור את זה אחד ולתמיד .גילוח"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי אלעד אלעד
הגילוח עושה אותי קטן ב 3 שנים.

ואם אתה תהיה בטירונות כל"צ, הבנות שיהיו שם, לא שוות את המאמץ...

ישן 28-10-2006, 02:34
  refo refo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.04
ממ ..
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי agent_amos שמתחילה ב "שאלה למי שיודע"

בוא ואספר לך את סיפור הזקן שלי .. גמני לא רציתי להתגלח .. אז פעלתי ככה ... , ראשית ! הצטלמתי בחוגר עם זקן והכל טוב ויפה .. ראו בבירור שאני עם זקן והכל .
קיצר מפה לשם למזלי כשהייתי בטירונות היה ל"ג בעומר .. אז לא חוייבנו להתגלח .. בגלל דת וכאלה , קיצר קרה דבר ונגמר ל"ג בעומר והייתי צריך להתגלח - אז התגלחתי , בלי קצף ושיפשפתי את הפנים לפני השינה ככה באהבה עם סקוצ' ודיסקית , בבוקר קמתי כל הפנים שלי מפוצצות פצעים וקרעים ואדום ומה לא . הלכתי עם זה לרופאה והיא רשמה לי פטור למשך שלוש חודשים לזקן , אבל לא הסתפקתי בזה רציתי קבוע , והיא אמרה שהיא לא נותנת קבוע ושלחה אותי לרס"ר לחתום על זקן , אז חתמתי לי על זקן אצל הרס"ר אחרי הרבה צעקות ומריבות שהייתי צריך להסביר לו שאני לא יכול להתגלח ... מפה לשם קיבלתי פטור שתפס רק בבסיס הספציפי שהייתי בו , אז כשעברתי בסיס במשך חודש וחצי בכלל הלכתי בלי פטור שהוא תקף ... אז קבעתי תור לרופאה (הפעם בלי להתגלח) והיא אמרה שרק במקרים חריגים יאושר פטור קבוע מזקן וגם זה רק ע"י קרפ"ר ... (קצין רפואה ראשי) ... הרמתי ידים הלכתי לרס"ר בבסיס החדש והוא אמר שלא יעזור לי בית דיןןןןןןן רק אל"מ ביחידה יוכל לחתום לי על הזקן והוא טען שאין דבר כזה להצטלם עם זקן בחוגר ושזה לא מביא שום הקלות ... אז עשיתי עוד קצת בירורים ... ומצאתי טופס שניתן להוריד מהאתר של השלישות שמפקד בדרגת רב סרן ומעלה יכול לחתום לך על הזקן במידה והצטלמת איתו בחוגר , וכך עשיתי וחעחעחע ... יש לי זקן מהיום בו התגייסתי ועד היום

מקווה שבעזרת הסיפור שלי תדע מה לעשות , בהצלחה חחחחחח ...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:22

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר