לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-10-2006, 20:23
  zamir-h zamir-h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.01.05
ראוטר Liksys WRT54GC לא מתחבר

ניסיתי להתקין ברשת ביתית קיימת ראוטר חדש (מארה"ב) מסוג Linksys WRT54GC. הגדרתי את כל ההגדרות ע"פ ההוראות והמלצת ספק האיטרנט. הראוטר עבד לפרקי זמן קצרים (דקות ואפילו שניות) והתנתק (לא קיבל פינג) עד התיחול הבא שלו חוזר חלילה. המליצו לי להחליף קושחה אך עם התקנתה הראוטר נתקע (נורית power בצבע צהוב במקום ירוק ואין יותר פינג).
נכנסתי למספר אתרי דיונים (בארץ ובחול) וגיליתי טונה של בעיות עם Linksys, בעיקר בעיות ניתוקים ולמרביתן לא ראיתי סיום טוב. לפני שאני זורק את הקופסה ואומר "לינקסיס לעולם לא", האם למשהו רעיון מה ניתן לעשות? להלן פרטים טכניים: אני משתמש במודם אלקטל שחור ישן בעל 5 נוריות דרך ADSL של בזק. ספק אינטרנט הוא "אינטרנט זהב". סוג החיבור הוא PPTP, כתובת הראוטר היא 192.168.1.1, אינטרנט IP הוא 10.200.1.1, Gateway הוא 10.0.0.138, Subnet Mask הוא 255.0.0.0, גרסת הקושחה שהתקנתי היא 1.02.08 במקום 1.02.05
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-11-2006, 06:43
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי zamir-h שמתחילה ב "בדקתי שוב, גרסת הקושחה..."

משום מה אני לא רואה צילום

לגבי מה שקורה במחשב - גם במחשב שאתה מעדכן firmware (או במילים אחרות, צורב תוכנה אחרת של ה BIOS) - והפעולה נכשלת - אין לך מה לעשות חוץ מלהחליף את רכיב ה BIOS באחד תואם שהוא תקין. הוצאת הסוללה בוודאי שלא תתקן ו/או תחזיר את ה firmware הקודם - כל שהיא עושה זה למחוק את ההגדרות הדינאמיות, קרי, אלה שלא צרובות על הרכיב, ובכך נותנת לך להתחיל מהגדרות ברירת המחדל (אך לא תוכנת ה firmware של ברירת המחדל...) - שאמורות להיות "בטוחות" מספיק כדי שהן תמיד יעבדו. אגב, לא חייבים להוציא את הסוללה, יש גם ג'מפר שאפשר לקצר שגורם לתוכנת הביוס לאפס את הנתונים לבד... דרך אגב, יש כיום לוחות אם עם BIOS גיבוי בדיוק בגלל הבעייה הזאת - ככה אפשר לעלות מ BIOS חירום אם עדכון ה BIOS שלך נכשל, ואז לצרוב מחדש ל BIOS תקין. זה נקרא Dual-BIOS.

אני מקווה שמובן למה כל הנ"ל לא תקף לגבי לינקסיס (אא"כ יש להם Dual-BIOS, ואני בספק גדול מאוד...)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:28

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר