04-11-2006, 21:05
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.09.05
|
|
|
יום סיירות ורישום פלילי
שלום, הגשתי ערעור למדור סיירות לפני כשבועיים בנוגע לקבלת זימון ליום סיירות.
ניפסלתי מיום סיירות בגלל רישום פלילי שהיה לי בעבר ולכן הגשתי את הערעור, אך לצערי הרב הערעור לא התקבל.
בנוסף לכך לפני כחודשיים בקשה לגיבוש צנחנים שגם אליו לא הייתי זכאי והוא כן התקבל ואני עתיד לבצע אותו באפריל.
אני מצרף את הערור שכתבתי ואני רוצה לדעת מה אני עוד יכול לעשות בכדי להצליח לקבל את הזימון?
האם בגלל הרישום הזה שיימחק בינואר 09 אני לא אוכל להיות קצין? אני אפסל מיחידות מובחרות?
לפי מיטב הבנתי ביחט"יות אני אוכל לשרת, אבל מה עם שאר היחידות המובחרות?
תודה מראש..
13/10/06
לכבוד מדור סיירות:
הנדון: בקשה חריגה להשתתפות ביום סיירות.
אני x המתגורר בישוב "x", תלמיד בבית הספר "x" פונה אליכם מכמה סיבות שנוגעות לליבי:
לפני כמספר שנים אירע אירוע חריג בהתנהגותי שהוביל לרישום פלילי ולדיון בבית המשפט. לאחר דיון שערך 3 שנים התקבלה החלטה ובה לא הורשעתי, אך עם זאת התווסף לתיק האישי שלי רישום פלילי שיימחק בינואר 2009.
ברצוני להזכיר שאני מודע לרף ההתקבלות של ימי השדה בצה"ל, ויודע כי הרישום הפלילי מונע ממני לקבל זימון שכזה, אך למרות זאת חשוב לי להביא לידיעתכם את רצוני העז לשרת בצה"ל ביחידות ההתנדבות המובחרות. במשך תקופה ארוכה אני מתאמן קשה לקראת הגיוס הצבאי, על מנת להפיק מעצמי את המקסימום בגיבושי היחידות.
חשוב לי להוסיף שעצם העובדה שלא הורשעתי בדיון מחזקת את השקפתי שהנני נער שלא עוסק באלימות מכל סוג שהיא, ובכל דבר פלילי אחר. אני מדריך בתנועת "הצופים" במשך שלוש שנים, ומתנדב במשמר האזרחי של הישוב "x" במשך שנתיים, במטרה לתרום ולעזור לקהילה. אני רואה עצמי כנער בעל רמת מוסריות גבוהה שחונך מילדותו על עקרונות אהבה למולדת ולויאליות למדינת ישראל , נער היודע להבדיל בין המותר לאסור, והמציב לעצמו גבולות עבים בכל הנוגע למעשים אסורים. ברצוני להזכיר שאני נער שמשקיע בלימודים ומתמיד בעבודותיו על הצד הטוב ביותר.
אני בטוח כי אם תינתן לי הזדמנות להשתתף ביום שדה, אני אוכיח את עצמי על הצד החיובי ביותר ומשוכנע כי רצוני לתרום מסוגל לגבור על כל מגבלה ועל הבעיה הזו בפרט.
כאדם שגדל על מורשת צה"ל יודע אני שכוח הרצון חזק מכל מגבלה אחרת ועל כן לא אוותר עד שאצליח לקבל את ההזדמנות להוכיח ולמצות את יכולתי.
לפני כחודש הגשתי בקשה להשתתף בגיבוש "צנחנים" למרות שידעתי כי הרשום הפלילי עלול לא לאפשר לי, אך למרות זאת נענתי בחיוב ואני מקווה שגם הפעם בקשתי תאושר ע"י אותו גורם.
אני מבקש לשקול את פנייתי בכובד ראש. הגיוס לצה"ל ושירותי ביחידה מובחרת חשוב לי מאוד.
בתודה,
x
ת.ז. x
כתובת – x
|