
03-11-2006, 16:23
|
|
|
|
חבר מתאריך: 01.07.05
הודעות: 2,408
|
|
|
פרץ בפגישה עם שר ההגנה הגרמני: לא נוכל להתעלם מהתחמשות איראן.
פרץ: לא נוכל להתעלם מהתחמשות איראן
עמיר פרץ נפגש כעת עם שר ההגנה הגרמני פרנץ יונג המבקר בישראל. בפתח הפגישה התייחס פרץ לניסויים באיראן. השניים דנים גם בתקריות האחרונות בין מטוסי צה"ל לספינות גרמניות
"ישראל לא תוכל להתעלם מההתחמשות האיראנית" - כך אמר היום שר הביטחון, עמיר פרץ, בפגישתו עם שר ההגנה הגרמני, פרנץ יונג. בנוסף לנושא האיראני, התייחסו השניים בעיקר לתיאום הביטחוני בין צה"ל לכוחות הצי הגרמני, המופקדים על השמירה מול חופי לבנון, בעקבות התקריות בהן נטען כי מטוסי חיל האוויר ירו לכיוונן של ספינות גרמניות המפטרלות באזור.
בפתח הפגישה אמר פרץ כי התקריות שהתרחשו בין חיל האוויר לצי הגרמני, מול חופי לבנון, לא יחזרו על עצמן בעתיד. "ישראל וגרמניה מתואמות באופן מלא לגבי הפעילות מול חופי לבנון", אמר פרץ. במקביל, אמר שר ההגנה הגרמני כי ארצו תעשה הכל כדי שכוחותיה, הפועלים מול חופי לבנון, ימנעו הברחות נשק בדרך הים לידי החיזבאללה.
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/500/510.html
_____________________________________

הירוק בכל זאת עולה
|