לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-11-2006, 23:21
צלמית המשתמש של DrTempi
  DrTempi DrTempi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.03.03
ככה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי rl_21 שמתחילה ב "שאלה טכנית בקשר למהדר Turbo C"

קודם כל אם אתה במצב של מסך מלא אז תעבור למצב של חלון. עכשיו תלחץ על הלחצן עם הסמל של ה-CMD בפינה של החלון, יפתח לך תפריט. תבחר מהתפריט את Edit - > Mark (אם אתה בעברית אז זה ערוך -> סמן). עכשיו אתה יכול לסמן את הטקסט שאתה רוצה. אחרי שסימנת לחץ על Enter להעתקה והנה לך קוד מ-TC היישר ל-ClipBoard של Windows.

אבל עצה שלי לכל מי שמשתמש ב-TC הישן הזה שאבד עליו הקלח מלפני עידן ועידנים, תזרקו אותו לפח ותעיפו אותו לאלף עזאזל, למי שלא שם לב אנחנו כבר בעידן ה-64bit אז הגיע הזמן לעבור לפחות למהדרי 32bit . ותגידו את זה גם למורים שלכם בבית-הספר.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.fresh.co.il/scripts/birthday.php?date=27/04/1986]

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-11-2006, 23:53
צלמית המשתמש של rl_21
  משתמש זכר rl_21 rl_21 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.07.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי DrTempi שמתחילה ב "ככה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי DrTempi
קודם כל אם אתה במצב של מסך מלא אז תעבור למצב של חלון. עכשיו תלחץ על הלחצן עם הסמל של ה-CMD בפינה של החלון, יפתח לך תפריט. תבחר מהתפריט את Edit - > Mark (אם אתה בעברית אז זה ערוך -> סמן). עכשיו אתה יכול לסמן את הטקסט שאתה רוצה. אחרי שסימנת לחץ על Enter להעתקה והנה לך קוד מ-TC היישר ל-ClipBoard של Windows.

אבל עצה שלי לכל מי שמשתמש ב-TC הישן הזה שאבד עליו הקלח מלפני עידן ועידנים, תזרקו אותו לפח ותעיפו אותו לאלף עזאזל, למי שלא שם לב אנחנו כבר בעידן ה-64bit אז הגיע הזמן לעבור לפחות למהדרי 32bit . ותגידו את זה גם למורים שלכם בבית-הספר.

תודה, אני אנסה...
בקשר לTC... אני משתמש בו כי אני לומד לפי ספר (ללמוד C) וכשניסיתי להשתמש במהדר Dev C++ (שאמרו לי פה בפורום שהוא מתאים גם לC) חצי מהדברים לא עבדו... וכשעברתי לTC הכל התחיל לעבוד...
אם היה לי מהדר שהדברים שעובדים בTC ושכתובים בספר יעבדו בו הייתי עובר, ובגלל שאני לומד רק שבוע וחצי ואני לא מבין עדיין ולא מתמצא בזה ובגלל זה אני מבקש פה עזרה ועצות... אם יש לך הצעה אני אשמח לשמוע.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:45

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר