לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-11-2006, 22:39
  mati89 mati89 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.09.06
התלבטות בין שחק לסיגמא. צריך עזרה.

אז ככה , סיגמא ושחק פחות או יותר מבוססים על אותו עיקרון , לימודי יג יד ושירות כהנדסאי או טכנאי במודיעין או בחיל האויר.
אז ככה , לפי מה שהבנתי מלא מעט אנשים שירות במודיעין באגף הטכנולוגי מבטיח עתיד ורוד מאוד בשוק ההי טק , אך החסרונות שבפרויקט הם שהצבא לא עוזר במימון הלימודים , נסיעות ולינה בזמן הלימודים.
ואילו בשחק , הצבא מממן 80% מהלימודים , אני מקבל מלגות שיממנו לי מעונות ונסיעות , והמכללה במרחק שעה מהבית שלי , לעומת 3-2 שעות שבסיגמא.
אז השאלה העיקרית היא מה עדיף ? להשקיע עוד כסף ומאמצים כדי לשרת בסיגמא או ללכת על התנאים הנוחים מאוד בשחק ?
האם העתיד שהמודיעין יסדר לי חיל האויר לא יכול לסדר לי ?
דרך אגב בלי להשויץ או במשהו , במקצועות האלקטרוניקה אני די מצטיין כי זה תחום שנורא מעניין אותי , אני גם עושה 5 מתמתיקה ואנגלית , ו10 אלק' ש5 מתוכם סיימתי על ציון 99 ככה שלהתקבל זה לא ממש הבעיה שלי , הבעיה היא התנאים והעתיד שאחרי הצבא .
אהה ועוד משהו בסיגמא הקבע הוא 8 חודשים , שחק בין שנה לשנה וחצי .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-11-2006, 12:22
  mati89 mati89 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.09.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי mati89 שמתחילה ב "התלבטות בין שחק לסיגמא. צריך עזרה."

שמע לשחק כמעט בטוח שהתקבלתי וביום חמישי תיהיה לי תשובה סופית , אבל עשיתי כבר מיונים אבל הסיכויים שלי גבוהים ושחק זה מין רשת ביטחון למקרה שאני יפול מגאמא או סיגמא.
לגאמא אני לא מאמין שאני יתקבל , סיגמא אני בשלבי מיונים ראשונים.
בכל אופן התנאים נראים לי כגורם שישפיע , בנוסף תנאי השירות בחיל האויר נוחים יותר לפי מיטב ידיעתי .
לפי אנשי חיל האויר הבנתי שאני בוחר איפה אני רוצה לשרת בחיל האויר כהנדסאי , ואם אני יבחר בטכני לדוגמא זה שירות נוח , בסיס פתוח שבערב אני חופשי לעשות מה שבא לי וכמו כל בסיסי חיל האויר התנאים נוחים מאוד .
בכל זאת הבעיה היחידה שיש לי זה שאני מחפש ומחפש ומחפש קצת מידע על סיגמא ועל אופי השירות ואני לא מוצא בגלל שהם שייכים למודיעין, בכל אופן אני יתמיין לשניהם ויחליט בסופו של דבר מה לעשות . תודה על התגובות
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:09

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר