לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-11-2006, 22:40
  born2run born2run אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.04.06
מתנדב לפרט!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bommer שמתחילה ב "ירפא ג"

גם לי היה ירפ"א ג' יום חמישי (וירפ"א ד' יום חמישי הזה).
יגפ"א ג' מחולק ל -2 :
השרדות ויירוט.
השרדות: משימות מורכבות למדיי ולדעתי זה הדבר המציאותי ביותר שתתקל בו עד להטסת מטוס קרב בסימולטור רציני.
במשימות ההישרדת שמורכבות משלב אימונים (20 משימות) ושלב בחינה (30 משימות מייגעות).
המשימות הולכות ונעשות קשות יותר ויותר.
בהתחלה צריך לטוס בנטיב ידוע (מעל כביש) ולשמור על גובה (1000 מ') ומהירות (400 קמ"ש) קבועים. אח"כ תאלץ לשמור על מסלול קבוע ולזכור את המסלול בראש כאשר אסור לך לסטות יותר מ- 500 מ' מהנתיב.
לאחר מכן תאלץ גם להפציץ מטרות על הקרקע (בצורות ריבוע עיגול וחרוט), בהמשך תצטרך להבחין בין מטרות אמת לדמה. בתור עליית מדריגה תאלץ להגיב גם לקריאות בקשר, להחליף ערוצים(לאחר אישור קבלת הוראה) והתעלמות מהוראות שאינן מיועדות אליך (שם הקוד שלך "אפרסק", מה שלא מתיל ב "אפרסק" הוא דמה ואסור לך להגיב עליו)..
בשלב הבא, תלמד להתמודד עם התראות לתקלות, כאשר תופיע התראה אדומה אתה צריך ללחוץ על כפתור מסויים תוך 3 ש' מקסימום. וכאשר תופיע התראה צהובה יהיה לך 5 ש' להגיב. (הזמן הממוצע שלי להגיב על התראות הוא 0.9 ש')
בשלב הבא, צתטרך להתמודד עם איומי קרקע - תותחי נ"מ , וטילי נ"מ כאשר לכל אחד טווח שונה, המטרה שלך לשים לב האם תעבור בטווח הגילוי אך לא בטווח הפגיעה, ולהמנע משחרור מיותר של אמצעי נגד (יש לך כפתור במצערת שמשתק איומי קרקע ל 15 ש').
לבסוף, תאלץ להתמודד גם עם איומי אוויר ועם צירים שקצת יותר קשה לזכור.
זהו הכל משתלב ביחד. משום מה באימונים הייתי ממש טוב אבל במבחנים (אפילו הקלים יותר) לא תמיד הלך לי.
בגדול טווח סטיה ממוצע מנתיב 70 מ'. סטיה ממהירות 9 קמ"ש ומגובה 20 מ'. זמן תגובה להתראה - 0.9 ש' (זמן שיא).

סוג שני של משימות יירוט.
אני נהנתי באופן אישי במשימות הללו ולא הצלחתי 4 מתוך 30'.
במשימות הללו אתה מבהירות קבועה (800) שמשתנה רק שאתה מגביה או מנמיך.
אתה צריך ליירט מטרות (עיגולים) בטווח שבין 2500 ל - 500 כאשר טווח אופטימלי 1700-1200.
ה"קושי" במשימות הללו הוא להשתמש במופות " יש לך חתך רוחב, ומבט עילי. קח טיפ : תשתמש במבט עילי גדי לדעת איפה המטרה אליך במישור האופקי (אזימוט) ובחתך הצדדי כדי לדעת מה גובה המטרה ביחס אליך. אתה צריך לשאוף שחרטום המטוס יופנה אל המטרה בשתי התמונות.
יש לציין שאתה נמצא בתום אווירי מוגדר שאסור לך לחצות, והמשך ישנם אזורים אסורים לטיסה שמסומנים כבלונים אדומים.

זהו בעיקרון.. למנהלים ניתן להוסיף לעוגן המאמרים, בע"ה אני אוסיף שבוע הבא סקירה על ירפ"א ד'.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:17

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר