לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-11-2006, 16:38
  דודו זר דודו זר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.11.06
פלטוס יכול להוות בעיה רצינית בשירות קרבי?

לפני כחצי שנה הלכתי לצו ראשון ויצאתי משם עם פרופיל קרבי 97,כנראה שלא עלו על הפלטפוס שיש לי..גם לא התאמצתי להזכיר להם את זה כי עד עכשיו זה לא הפריע לי.

לפני כשבועיים התחלתי לעבוד בעבודה פיזית והתחלתי להרגיש כאב קל בכפות רגליים ובבירכיים..הלכתי לעשות צילום ולאחר מכן לאורטופד..הוא אמר לי שיש לי פלטפוס ובעיות בירכיים כתוצאה מזה.
הוא אמר שאנלא פרופיל 97 והוציא לי 2 מכתבים..אחד למדרסים ואחד שאני צריך לשלוח לצה"ל..לקבוע פרופיל חדש.
עכשיו השאלה שלי היא כזאת:
פלטפוס אמור להוות מכשול בשבילי אם אני רוצה ללכת ליחידה קרבית?גם כזאת שדורשת גיבוש..מבחינת מאמץ פיזי,בטירונות.
האם מדרסים אמורים לטפל בבעיה לגמריי?

תודה מראש

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-11-2006, 18:12
  deanMek deanMek אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דודו זר שמתחילה ב "פלטוס יכול להוות בעיה רצינית בשירות קרבי?"

אהלן דודו !

יש לי את אותה הבעיה שלך ואפילו יותר חמור, ז"א האורטופד אמר לי שהפלטפוס שיש לי הוא בדרגה הכי גבוה, כרגע אני לא הולך עם מדרסים אבל מומלץ לעשות כאלה כשאתה מגיע לצבא בטוח.
חשוב מאוד לקנות נעלי ספורט טובות ולא לחסוך בקטע הזה אני קניתי סאקוני "אומני טי אר" ומרוצה מהן ממש.
לגבי גיבושים זה לא נורא, עברתי יום סיירות וגיבוש צנחנים עם הפלטפוס הזה ואין מה לעשות לפעמים מרגישים קצת כאבים פשוט צריך ללמוד לחיות עם זה, הדבר היחיד שאתה צריך לשנן זה שבמידה ואתה מרגיש כאבים בגב התחתון אתה חייב להפסיק ולנוח קצת על מנת לא לפגוע בגב, אם אתה באמצע גיבוש אז תרגיש את הגוף ותראה אם אתה יכול לסיים אותו.
בדרך כלל הכאבים יהיו לאחר המנוחה, כשהייתי ביום סיירות לא הרגשתי כלום אבל כשחלצתי את הנעליים בבית כאב לי בכפות רגליים.
ישן 07-11-2006, 20:57
  dj_123 dj_123 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.09.06
א. אין דבר כזה פרופיל 76 כנס.........
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דודו זר שמתחילה ב "פלטוס יכול להוות בעיה רצינית בשירות קרבי?"

שמע לי יש פלאטפוס ממש קשה מלידה. בנוסף לזה גם שברתי את הרגל באזור הקשת מה שהחמיר את המצב.
תחילה ירד לי הפרופיל ל-64 ולאחר מאמצים רבים העלתי ל-97 עם סעיף.
אם אתה רוצה שירות קרבי מדרסים הם חובה!!!
אני מתאמן עם מדרסים ריצות ארוכות כושר קרבי והכל וברוך השם עד היום הכאבים עברו הודות למדרסים.
הפלאפטוס לא אמור לפגוע בך יותר מדי אם אתה הולך עם מדרסים טובים כי הם יוצרים עבורך קשת מלאכותית שבולמת את הזעזועים ומורידה עומסים גם מהגב וגם מהברכיים.גש להתייעץ עם אורטופד מומחה שמבין בתחום בקשר לשירות קרבי לפני שאתה שולח את המכתבים ללשכת גיוס. לי לדוגמא אמרו שאני יהיה חיבב לנתח את הרגל לאחר השבר אם אני ירצה שירות קרבי ואין מצב שאני יוכל להתגייס לקרבי ללא הניתוח ועובדה היום אני עתיד להתגייס לקורס הטייס הקרוב לאחר שעברו לי כל הכאבים וכל הבעיות הנוספות שנגרמו עקב הפציעה. הטעות הכי גדולה שלי היתה שדיווחתי באופן מידי לצבא ולאחר מכן שהכל עבר לקח לי שנה להעלות את הפרופיל שלי חזרה.
מקווה שעזרתי אם תצטרך משהו נוסף בפרטי

ישן 08-11-2006, 02:03
  buia buia אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.05
שלח הודעה דרך ICQ אל buia שלח הודעה דרך MSN אל buia
אז ככה(אני אוהב להתחיל את ההודעה שלי בצורה הזאת:)):

גם לי יש פלטפוס עצבני ביותר ועשיתי מדרסים. המדרסים לא ממש פותרים את הכאבים,עדיין יש כאב. אז קח בחשבון שהמדרסים הם לא עניין של מאה אחוז,יש סיכוי שהם לא ממש יעזרו לך.עוד דבר,אם יש לך עודף משקל,אז יש מצב שהמדרסים לא ממש יעזרו.

בנוגע למדרסים,הזמנתי לפני שבוע מדרסים והם עלו לי 350 שקל(במקום 950,בגלל שיש לי כללית מושלם).זה לא זול,אבל אם הם עוזרים,אז זה שווה כל שקל.

בנוגע להאם ליידע את הצבא,קח בחשבון שהפרופיל שלך יכול לרדת ל82 ולפעמיים ל-72,הכל תלוי בחומרה של הפלטפוס.
באור אחוות לוחמים."

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:05

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר