07-11-2006, 23:16
|
|
|
|
חבר מתאריך: 23.07.06
|
|
|
הדעות מעורבות בעניין
ללא ספק אם אתה רוצה יחידה בעלת אופי יותר חי"רי מורן היא המקום בשבילך, טירונות ברמת רובאי יותר גבוה, ניווטים בשלב מאוד מוקדם בהכשרה הצבאית, יש שמועות שאומרות שמאפשרים להם לעשות דברים קצת יותר מסובכים בקווי החי"ר מאשר לגדודים (אני לא בטוח בזה, אל תתפוס אותי במילה)
יש גם יותר כבוד ליחידה לבן אדם שלא מכיר את החיל, וכמובן יש להם סיכה מאוד גדולה ויפה יחסית לגדודונים.
מצד שני, שאר החיל לא מת עליהם, כולם חושבים שהם צהובים (חלק מזה זה קנאה מן הסתם...), הם לא ממש קשורים לתותחנים, אני מניח שזה שהכלי שלהם סודי לא בהכרח אומר שזה משהו מאוד מעניין וגם אם כן, אתה לא יכול לדבר על זה. במורן, וזה ידוע, יפתחו לך את התחת ללא שום סיבה נראית לעין (לפני משהו כמו שנתיים הייתה על זה כתבה בעיתון והעיפו את כל הסגל טירונים שלהם לכלא על זה שהם התעללו בטירונים, גרמו להם לסחוב אבנים כבדות ולעשות שכיבות שמיכה על זכוכיות, מקווה שזה לא קיים שם יותר...), ואחרי הכל הם לא באמת סיירת, הם די בסרט בקטע הזה...
אני לא הייתי רוצה להגיע לשם, מעניין אותי מה הם עושים אבל לדעתי מה שעושים להם לא מצדיק את זה, אם אתה רוצה חי"ר אז עדיף כבר שתלך לחי"ר...
אבל זאת רק דעתי, שיהיה בהצלחה...
|