לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-11-2006, 00:22
צלמית המשתמש של matandc
  matandc matandc אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Danidin100 שמתחילה ב "חברה עם פרופיל 97 לתותחנים לאן אני יגיע???"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Danidin100
חברה כוונו אותי ... אני רוצה להכי טוב בתותחנים ...

תודה מראש.

הכי טוב למישהו אחד יכול להיות הכי רגוע לשני ככה שבתאורתי "מורן" היא היחידה המובחרת של החייל.
MLRS נחשבת ליחידה מגוונת שבה תוכל לפגוש ולעבוד גם עם בנות בשירות,
וכל שאר הגדודים הם גדודי תותחנים רגילים, טובים יותר טובים פחות, עושים סהכול אותה עבודה.

מה שכן גם מהגדודים הפשוטים ביותר אפשר להתקדם ולעלות גבוה, אם זה בקורסים פיקודיים, חובשים, קצינים- אם תתאים ובכלל למצוא את עצמך עובר הרבה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-11-2006, 01:29
  chaikr chaikr אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.07.06
זה מאוד תלוי בבן אדם
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Danidin100 שמתחילה ב "חברה עם פרופיל 97 לתותחנים לאן אני יגיע???"

מהניסיון שלי כל אחד לוקח את זה שונה
חלק מרוצים מאיפה שהם. חלק היו רוצים להיות בתפקיד אחר. חלק היו שמחים אם הם היו מתגייסים לתפקיד אחר (לMLRS למשל), חלק רוצים עדיין חי"ר...
מה שאני רוצה להגיד זה שבכל מקום שאליו תתגייס יהיו אנשים שיהיו מרוצים מהשיבוץ שהם קיבלו (דחפ"ז, מ.ט. MLRS מיתר, על זיק לא כדאי לך לבנות) ויהיו כאלה שלא. הדבר היחיד שאתה יכול לעשות הוא לנסות לגבש לעצמך דעה בזמן שנותר עד גיוסך על סמך ידע על התפקידים השונים בחיל שתנסה לקבל אותו מהאינטרנט/חברים וכ"ו
אם אני אישית הייתי יכול לבחור לאן להתגייס בדיעבד הייתי רוצה להתגייס לMLRS
אבל שוב, זאת רק דעתי האישית ויכולים עכשיו לקפוץ 10 אנשים שיגידו שלדעתם MLRS זה חרא, כל אחד ודעתו שלו...
ישן 07-11-2006, 23:16
  chaikr chaikr אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.07.06
הדעות מעורבות בעניין
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Danidin100 שמתחילה ב "מה אתה אומרים על [b]יחידת..."

ללא ספק אם אתה רוצה יחידה בעלת אופי יותר חי"רי מורן היא המקום בשבילך, טירונות ברמת רובאי יותר גבוה, ניווטים בשלב מאוד מוקדם בהכשרה הצבאית, יש שמועות שאומרות שמאפשרים להם לעשות דברים קצת יותר מסובכים בקווי החי"ר מאשר לגדודים (אני לא בטוח בזה, אל תתפוס אותי במילה)
יש גם יותר כבוד ליחידה לבן אדם שלא מכיר את החיל, וכמובן יש להם סיכה מאוד גדולה ויפה יחסית לגדודונים.

מצד שני, שאר החיל לא מת עליהם, כולם חושבים שהם צהובים (חלק מזה זה קנאה מן הסתם...), הם לא ממש קשורים לתותחנים, אני מניח שזה שהכלי שלהם סודי לא בהכרח אומר שזה משהו מאוד מעניין וגם אם כן, אתה לא יכול לדבר על זה. במורן, וזה ידוע, יפתחו לך את התחת ללא שום סיבה נראית לעין (לפני משהו כמו שנתיים הייתה על זה כתבה בעיתון והעיפו את כל הסגל טירונים שלהם לכלא על זה שהם התעללו בטירונים, גרמו להם לסחוב אבנים כבדות ולעשות שכיבות שמיכה על זכוכיות, מקווה שזה לא קיים שם יותר...), ואחרי הכל הם לא באמת סיירת, הם די בסרט בקטע הזה...
אני לא הייתי רוצה להגיע לשם, מעניין אותי מה הם עושים אבל לדעתי מה שעושים להם לא מצדיק את זה, אם אתה רוצה חי"ר אז עדיף כבר שתלך לחי"ר...

אבל זאת רק דעתי, שיהיה בהצלחה...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:54

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר