לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-11-2006, 21:03
  Kodi Kodi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.04
האם יש לי שבר מאמץ? צריך עזרה בזיהוי

אני מתאמן בקבוצה של כושר קרבי כבר חודשיים, באימונים האחרונים אני מתחיל להרגיש כאבים קטנים בעצם של השוק במקום שסימנתי בתמונה:

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://img402.imageshack.us/img402/5250/dsmu4.jpg]

יש לי את הכאבים רק בחימום, כלומר רק כשאני רץ בהתחלה, אחרי שאני מתחמם קצת הכאב נעלם.
כשאני נוגע בעצם זה כאילו שיש שם סימן כחול, הכוונה אתה לוחץ וזה כואב כמו שלוחצים על סימן כחול, לא כואב קריטי אבל יש משהו.
יש לי עוד פחות מחודשיים יום סיירות ואני דואג לזה, אני שומר על עצמי, ומאוד מודע לעצמי.
אני מוותר על אימונים מדי פעם לפעם כשאני לא מרגיש טוב, ישן טוב, ואוכל טוב.
אגב, כשאני לוחץ אני מרגיש את הכאב על העצם ממש, כשאני רץ בחימום אני מרגיש את הכאב כאילו בין העצם לשריר מאחוריה.

לאנשים שיש להם ידע ומנוסים בעניין, כמו מה זה נראה לכם?

הבהרה: הכאב לא באמת כזה כואב, מרגישים מין עקצוצים כאלה.

נערך לאחרונה ע"י Kodi בתאריך 10-11-2006 בשעה 21:18.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-11-2006, 21:23
  djm djm אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.08.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Kodi שמתחילה ב "האם יש לי שבר מאמץ? צריך עזרה בזיהוי"

אחייייי היקר ממליץ לך להקשיב לי טוב!
כי אני גם באותו סרט כמוך,והייתי אצל אורטופד מומחה.מה שאני יודע שיש לך כמעט אותה בעיה כמו שלי אם הבנתי וזה מין פצע בגיד! מתוצאה של מאמץ חד פעמי עשית איזה ריצה מטורפת איזה פעילות ספורטיבית לא רגילה?
הפציעה הזאתי נובעת רק מהדבר ה"לא רגיל" שעשית והגוף קיבל את זה ככה.
זה שזה כואב לך אומר שעשית משהו שהוא לא בסדר והגוף שלך מזהיר אותך ואומר לך די אחי עד כאן היה לי את זה ואני נאמר לי שאני צריך לנוח 3שבועות אז בנתים אני שוחה רוכב על אופנים! אני הייתי שחין ככה אתה צריך להמשיך לעשות פעילויות לב ריאה לכושר אבל שלא מכאיבים לך לשריר!

עוש משהו האורטופד אמר לי.,שאם לא מפסיקים את זה ונותנים לזה לנוח טוב טובואז חוזרים בבהדרגתיות יכול להיות לך שברי מאמץ אני מאמין שזה מה שהיה לי בגיד אם אתה תמשיך ככה יהיה לך שברי מאמץ אחי ואתה לא תוכל ללכת קרוב לחצי שנה רגיל רק עם כאאבים זה מה שאמרו י אורטופד מומחה כי אני מניח שהיתה לנו אותה בעיה אחי
ישן 10-11-2006, 21:43
  la eyes la eyes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.09.06
נשמע מוכר מאוד ה"בעיה" (ברגע זה אני נראה לי במצב שלך..)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Kodi שמתחילה ב "האם יש לי שבר מאמץ? צריך עזרה בזיהוי"

אני בנתיים ממשיך כרגיל, אני מאוד ער למה שקורה עם זה ואני מנסה מאוד להמנע מריצות על אספלט.. מנסה לרוץ על דשא/חול כורכר וכדומה..
אני לא אלך לרופא על הדבר הזה כי אני יודע שהתשובה לזה זה מנוחה!(כמה מפתיע) אבל כרגע לא זמן טוב בשבילי לנוח (יום ראשון גיבוש..)
אחרי הגיבוש אני אנסה לנוח הרבה בתקווה שיעלם לגמרי..
כמובן שכולם פה צודקים בקשר לאורטופד אבל לא לכולם זה מתאים כמו שהוא אמר

שים לב לגוף שלך, תיהיה מאוד ערני לכאבים ואם אתה מרגיש כאבים סתם ככה באמצע היום (כנראה שזה החמיר)
או אם אתה מרגיש בזמן הפעילות כאבים של ממש תפסיק את מה שאתה עושה מיד!
שיהיה בהצלחה!
ישן 10-11-2006, 21:55
  yonatan_sh yonatan_sh אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.01.06

לפני חודשיים בערך הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה בדיוק באותו מקום ובדיוק עם אותם סימנים כמו שתיארת.
מה שקרה אצלי זה שהייתי עושה בנוסף לאימוני כושר המסודרים אימוני כוח אישיים בבית. כדי לחזק את שריר התאומים הייתי עולה על מדרגה ועומד על הקצה שלה וככה נעמד על קצות האצבעות ויורד ועושה בערך 50 פעמים כאלה. זה חיזק לי את שריר התאומים ממש אבל גם התחילו לי הכאבים האלה ואצלי הם היו אפילו יותר מסתם עיקצוצים אלא קצת יותר רציני.
בכל אופן, גם אני התלבטתי אם ללכת לאורטופד והתייעצתי עם המאמן שלי ששאל אותי אם עשיתי איזשהו תרגיל מיוחד בזמן האחרון. סיפרתי לו על התרגיל הזה והוא אמר לי להפסיק אותו לכמה זמן ולראות מה קורה- הפלא ופלא, הכאב, שהיה ממש כרוני והופיע לי בכל אימון, או לפחות בתחילתו, נעלם כלא היה.
יכול להיות שהעמסת על הגיד או השריר הספציפי הזה יותר מדי. תפחית מעט פעילות ותראה מה קורה. אם זה ממשיך אל תיקח סיכון ולך לאורטופד שיבדוק את זה כי חבל שירד לך פרופיל וגם תיהיה עם בעיות ברגליים כל החיים וגם לא תיהיה קרבי כמו שאני מניח שאתה רוצה ורק בשביל זה אתה מתאמן.

בהצלחה.
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:11

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר