לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-11-2006, 08:56
  שחרגל שחרגל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.03.06
בצבא אתה לא יודע כלום עד שאתה מגיע לבקו"ם
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אקסטרים שמתחילה ב "גיבוש צנחנים הקרב ובא"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי אקסטרים
חודש הבא אמור ליהיות הגיבוש צנחנים , במידה ואני לא עובר האם ניתן לדעת כבר מעכשיו לאן אני אתגייס?

התאריך שלי בינתיים הוא 13 במרץ , ואם זה רלוונטי או לא אני לא יודע אבל הדירוג שלי במנילה היה 1.גבעתי , 2. גולני , 3. נח"ל .

האם יש דרך לדעת לאן אני אגוייס או שהדרך היחידה היא פשוט להמתין?

תודה מראש לכל העונים

במידה ואתה לא עובר אתה פשוט מחכה לתאריך גיוס חדש שיגיע לך וככה פחות או יותר אתה תדע לאן אתה מתגייס...
התאריך גיוס בטוח ישתנה לך לפחות עוד פעם פעמיים...ואכן יתחשבו במנילה שלך במידה ונפלת מהגיבוש צנחנים...
אין דרך לדעת לאן תגוייס...רק לפי השארות שגם הן לא יכולות להיות בטוחות ב100%...הכל תלוי בקצין מיון

תקנו אותי אם אני טועה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-11-2006, 09:02
  אקסטרים אקסטרים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.11.05
שלח הודעה דרך ICQ אל אקסטרים שלח הודעה דרך MSN אל אקסטרים
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי שחרגל שמתחילה ב "בצבא אתה לא יודע כלום עד שאתה מגיע לבקו"ם"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שחרגל
במידה ואתה לא עובר אתה פשוט מחכה לתאריך גיוס חדש שיגיע לך וככה פחות או יותר אתה תדע לאן אתה מתגייס...
התאריך גיוס בטוח ישתנה לך לפחות עוד פעם פעמיים...ואכן יתחשבו במנילה שלך במידה ונפלת מהגיבוש צנחנים...
אין דרך לדעת לאן תגוייס...רק לפי השארות שגם הן לא יכולות להיות בטוחות ב100%...הכל תלוי בקצין מיון

תקנו אותי אם אני טועה

דבר ראשון אחי לא יידחו לי את הגיוס עוד כ"כ הרבה פעמים מהסיכה שגם ככה הם מגייסים אותי ברוב טיפשותם כמעט בגיל 19 , דבר שני לפי תאריכים כן אפשר לדעת במדוייק לאן מגייסים אותך.. תודה בכל זאת

אולי למישהו אחר יש תשובה בדוקה ?

ישן 13-11-2006, 10:23
  שחרגל שחרגל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.03.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי אקסטרים שמתחילה ב "[QUOTE=שחרגל]במידה ואתה לא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי אקסטרים
דבר ראשון אחי לא יידחו לי את הגיוס עוד כ"כ הרבה פעמים מהסיכה שגם ככה הם מגייסים אותי ברוב טיפשותם כמעט בגיל 19 , דבר שני לפי תאריכים כן אפשר לדעת במדוייק לאן מגייסים אותך.. תודה בכל זאת

אולי למישהו אחר יש תשובה בדוקה ?

תראה תמיד יש סיכוי שלא ידחו לך...אבל רוב הסיכויים שיידחו לך...

ובגלל זה אתה לא יכול לדעת במדוייק לאן תתגייס...רק שתגיע לבקו"ם אתה תדע בטוח...(אחרי הקצין מיון)...

לפי מה שהבנתי עד עכשיו...בצבא אין כזה דבר בטוח...גם אם עברת גיבוש צנחנים לא בטוח שייגיסו אותך לצנחנים...הכל תלוי בצורכי הצבא...

ותשובה מדוייקת לגבי מה אתה מבקש?

ישן 13-11-2006, 10:28
צלמית המשתמש של Ran669
  Ran669 Ran669 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.09.04
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי שחרגל שמתחילה ב "[QUOTE=אקסטרים]דבר ראשון אחי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שחרגל
תראה תמיד יש סיכוי שלא ידחו לך...אבל רוב הסיכויים שיידחו לך...

ובגלל זה אתה לא יכול לדעת במדוייק לאן תתגייס...רק שתגיע לבקו"ם אתה תדע בטוח...(אחרי הקצין מיון)...

לפי מה שהבנתי עד עכשיו...בצבא אין כזה דבר בטוח...גם אם עברת גיבוש צנחנים לא בטוח שייגיסו אותך לצנחנים...הכל תלוי בצורכי הצבא...

ותשובה מדוייקת לגבי מה אתה מבקש?

מאיפה הבאת את השטויות האלה? דבר ראשון הסיכוי שיידחו לו את הגיוס הוא קטן, קטן מאוד.
למה? מכיוון שזה לא אותו דבר כמו גיבושי מאי ואוגוסט-ספטמבר, שהגיבושים היו הרבה לפני תאריכי הגיוס הכללים. דחיית גיוס לא יכולה להתרחש כל פעם במידה ולא עברת.
אם עברת את הגיבוש בדצמבר, תשובץ לגיוס צנחנים שייתרחש בסביבות מרץ, כך שלא יהיה שום מצב שבעולם שיידחו לך.
אם לא עברת את הגיבוש, עדיין תגוייס במרץ, ותשובץ ע"פי שאלון ההעדפות שלך וצורכי הצבא.
דחיית גיוס מעבר למרץ- לא יהיה לך, כך שאין מקום לדאגה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:36

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר