לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-11-2006, 09:32
  XeNo XeNo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.05.05
טוב אז סוף סוף הגיע תורי

יום ראשון אני מתגייס, היום ומחר קצת ימים עמוסים אז לא יודע כמה יצא לי להיות בפורום עד שישי הבא אז רציתי להפרד.

שנה וחצי הייתי פה ולמדתי המון! יש פה אנשים נפלאים שעוזרים למלש"בים לחוצים (כמו שהייתי לפני כמה עידנים) ולחיילים, אז תודה על העזרה!

מקווה שאני עזרתי לאנשים ולא הטעיתי אף אחד.. יש פה אנשים שאני בטוח שיגיעו רחוק!

לצעירי הפורום (אלה שלפני י"ב ואפילו חלק מאלה שי"ב), אם מגיע בן אדם מבוגר, אחרי צבא, או אפילו חייל שיודע על מה הוא מדבר, תשתדלו לא להרחיק אותם מהפורום עם כל מיני התפרצויות של "אני יודע יותר טוב, והשכן שלי והאח של החבר של השכן שלי אמר ככה וככה" - כתבו רק מה שאתם יודעים ויכולים לגבות בעובדות או אל תכתבו בכלל (בטח ובטח אם זה עובר ביטחון שדה, אז מן הסתם לא לכתוב בכלל)

טוב חתיכת חפירה הבאתי פה (בכל זאת שנה וחצי זה תקופה) אז אני מקווה להשאר פעיל ככל שיתאפשר לי, מי שרוצה לשמור על קשר, אפשר באימייל או באייסיקיו (אם יש שאלות אתם תמיד מוזמנים גם בה"פ רק שאני אוכל לענות רק בסופ"ש)
shavidence@gmail.com
345767637

אנשים תשמרו על עצמכם, צבא זה לא הכל בחיים זה רק חלק וממש בתחילתם!
תעשו חיים לפני הצבא, התקופה הכי יפה שהייתה לי בחיים.
אוהב אותכם שי .

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-11-2006, 17:52
צלמית המשתמש של vodka4us
  vodka4us vodka4us אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל vodka4us
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי XeNo שמתחילה ב "טוב אז סוף סוף הגיע תורי"

יאללהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:02

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר