23-11-2006, 18:53
|
|
|
|
חבר מתאריך: 06.04.06
|
|
|
אחי אל תילחץ. באמת לתך באיזי.
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי -Guy- שמתחילה ב "סליחה שאני סוטה מן הנושא אבל אני דווקא רוצה לשאול על הפסיכולוג"
יצא לי לעבור 2 פסיכולוגים (אחד טייס ואחד מטכ"ל.) תראה ביטחון עצמי, ואם היא תשאל אותך שאלות מהירפ"א א', אל תילחץ. ואם תענה משהו שונה והיא תאמר לך "אבל כתבת אחרת" תמשיך הלאה.
ואם היא תגיד לך : "אתה יודע שסיכויי ההצלחה מאוד נמוכים ורק מס' קטן של אנשים זוכים לעמוד לאחר 3 שנים על הרחבה בסיום הקורס" אז תאמר לה בחיוךחינני ומלא בטחון עצמי "אל תדאגי אני מאלו שעומדים בסוף על הרחבה זורקים את הכובע ומקבלים כנפיים"
ואין מה לעשות לעיתים תצטרך לייפות את האמת : הפסיכולוגית שאלה אותי מה אני מעדיף : מטכ"ל או טייס. כמובן שעניתי לה טייס, ושמטכ"ל זו רק אופציה שניה ושאני מורעל טייס, למרות שבאותו שלב בחיי ממש לה הייתי מעוניין בטייס והייתי מורעל רצח (האמת שלא שמחתי שהודיעו לי שעברתי ירפ"א א').
ובראיון מטכ"ל כמובן שאמרתי שאני מורעל מטכ"ל ושטייס זו אופציה שניה (זו היתה האמת בשלב זה).
אז שוב, לך ברגוע... ובד"כ מי שלא מקבל ראיון חוזר הם אלו עם הציונים הנמוכים בירפ"א א' וצוות אוויר (בשילוב עם ראיון לא מוצלח).
המון בהצלחה בהמשך. ואם יש שאלות אני לרשותך.
בברכה. רמי.