לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-11-2006, 21:04
  mesayaat7 mesayaat7 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.11.06
ברוך הבא לשירון
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי pilpara87 שמתחילה ב "חושב על שיריון"

בקשר לשאלתך אין סיכוי שיציבו אותך במפקדה אלא אם תבקש.
בקשר לגובה אין לכך חשיבות.
ישנה תוכנית בחיל השריון ששכחתי את שמה שמיועדת לאנשים בדיוק למצב שלך עם פזמ של שנה שעוברים לשריון בתוכנית אתה עובר מקצועות וצמ"פ מקוצר ביחד 4 חודש, אח"כ ישירות לקמ"ט ואז קורס קציני יבשה וקק"ש. תישאל את קצינת הת"ש של היחידה שלך אם היא מכירה, היא תיתן לך הסבר טוב יותר. ממה שאני זוכר בערך ב2003 התוכנית היתה קיימת.
כמוך אני גם הגשתי בקשה לעבור לקרבי הועברתי לבקו"ם שם במשך כמה ימים הגיעו לשם עוד מספר רב של חיילים שגם העלו פרופיל וביקשו לעבור לקרבי, עברנו שם הרצאות מכל החיילות ומהרבה יחידות כשכל יחידה בסוף ההרצאה רשמה חיילים שהתעניינו כדי שתוכל למשוך אותם איליה, במסגרת זאת תוכל למצוא אולי יחידה אחרת ולא שיריון שתרצה לעבור אליה, יש הרבה יחידות קרביות בצה"ל שאתה לא מכיר מספיק טוב כדי לפסול.
אם כבר עברת טירונות רובאי 03 אז תהיה פטור מטירונות חוזרת, כמובן שלא הכל בטוח אני למשל ביליתי שבוע בטירונות בפעם השנייה עד שהגאונים בשלישות אישרו שאני כבר מוסמך, אז קח בחשבון אפשרות לטעויות מעצבנות כאלה.
אחרי כמה ימים של הרצאות תועבר לקצין מיון שם תתבקש לתת שלוש עדיפויות, מיתחשבים במצב המיוחד שלך אל תידאג, ואז מעבירים אותך ליחידה.
אני מקווה שהמידע ענה על השאלות שלך ויהיה לך לעזר, בכל מקרה עדיף שתפנה לקצינת הת"ש ביחידה שלך היא תוכל לתת לך תשובות מפורטות יותר.
בהצלחה בהמשך הדרך!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:44

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר