20-11-2006, 23:17
|
|
|
|
חבר מתאריך: 20.11.06
|
|
|
מבוזה ומרגיש גרוע בכל הקשור לצה"ל.
זה ישמע דיי מוזר אבל זה המצב.
לפני כחצי שנה, במהלך כיתה יא', הלכתי לצו ראשון.
היה לא משהו, לא משהו בכלל יחסית ליכולות שלי. באתי למבחן הפסיכוטכני לחוץ (בלי הקלות - על אף שלדעתי אין קשר לכך) טילים, אך התאוששתי וחבל שמאוחר מידי כי בפרק הראשון עד/לא עד השני הפסדתי המון שאלות, ניחא. ראיון אישי - הלך בסדר, משום מה לא מצאתי חן בעיניה - יצאתי בציון סביר. מזל שאני במגמה מובחרת לקבל את הצה"ר - תודה באמת.
יצאתי בנתונים זוועתיים (יחסית אלי): דפ"ר 70, קב"א 54, בושה.
אני לא ילד מפונק אבל יש לי שאיפות. אני, כפי שמגדירה הסביבה, ילד חכם מאוד. אני לא מנסה לצאת שחצן, כי יצאתי אפס. אני עומד בבית ספר על ממוצע גבוה כשבמקצועות הראלים בהם אני עושה 5 יח"ל אני לא יורד מ-97. בלי השקעה ובלי בטיח - חכם נטו. אבל עכשיו אני תוקע.
דלתות סגורות בפני על ימין ועל שמאל.
רציתי להתמיין למודיעין אבל אין קול ואין עונה ולא שולחים לי כלום. אני רוצה לנסות להתקבל לגאמא, אני רוצה לנסות ולהוכיח לצבא שאני שווה הרבה יותר ממה שאומרים הנתונים שלי ואני לא יודע איך לעשות את זה. אני 5 יח"ל מחשבים נגיד אבל אני לא מאמין שהצבא יתן לי לנסות עם הנתונים האלה.
אני זוכר שבחופש הגדול שלחתי בקשה לתלפיות מסודרת עם ציונים והכל, ואפילו לא שלחו לי תשובה האם אוכל לקבל או לא, אני לא שווה כנראה יחס עפ"י הנתונים.
בקיצור, אני מאוכזב מאוד, מעצמי על הנתונים הגרועים, מצה"ל שמקבע את הילדים בתוך מסגרת של שלושה קרטריונים ומהדלתות שכ"כ סגורות בפני. אני אוכל להיות קרבי, זה בכלל לא קשור. בפאן השני של התפקידים הלא קרביים אני אפילו לא יכול לנסות להתמיין. זה כ"כ מתסכל אותי שאני נותן לילדים מהשכבה שלי שיעורים פרטיים בכל מיני מקצועות בזמן שהם מתמיינים ואני כאין ואפס.
לא יודע אם אתם יכולים לעזור, אבל סתם רציתי להוציא את זה.
|