25-11-2006, 13:41
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.06.06
|
|
|
תראה, אני אבהיר לך כמה דברים....
דבר ראשון-זכותך לא לרצות לשרת בקרבי, ובאמת, כמוש אני טוען לא מעט פעמים-מי שמרגיש שהוא לא מתאים לזה, עדיף לו א ללכת לזה. זה יסכן גם אותו, וגם אחרים שיהיו איתו. מה לעשות, זה לא מתאים לכולם, זה שיש לו פרופיל 97 זה לא אומר שהוא נולד להיות לוחם (בעצם מי כן נולד להיות לוחם?)
לגבי הסכנה-אולי אתה בסיכון גבוה יותר, נכון, אבל זה לא אומר שמאה אחוז אתה תמות שם חלילה. הרי בכבישים נהרגםי יותר מבצבא, אז לא ניסע בכביש יותר?
בכל מקרה, לגבי היחידות שציינת כמו ממר"ם-כל עוד אין לך ידע די רחב במחשבים אז אל תצפה להגיע לשם. אני אישית הייתי במיונםי שם, והם ממש קשים, כבר עם השאלות הראשונות הבנתי שאני לא אתקבכל, כי לידי היו אנשים הרבה יותר מוכשרים ממני (היו שם אנשים עם 5 יחידות מתמטיקה ו-10 יחידות מחשבים, אני בסה"כ 3 יחידות מתמטיקה ולמדתי שנה אחת מחשבים, בזה הסתכם הידע שלי בתכנות).
אתה יכול לנסות להתקבל למודיעין במקצוע מודיעני, שזה אולי לא יתרום לאזרחות (כלומר מפענח תצלומים מן הסתם לא יקחו אותך לפענח תצלומים באזרחות סביר להניח) אבל זה ייתן לך שירות מעניין, מאתגר, ובאמת עם חבר'ה הכי איכותיים שיש, מנסיון.
כפי שכבר אמרו לך כאן-אל תלך לצבא עם ראש של "איך זה יעזור לי באזרחות" כי כל דבר בצבא בסופו של דבר יעזור לך באזרחות. אולי לא תצא עם תואר מהצבא ועם מקצוע שיחטפו אותך לאיזה חברה בהיי טק, אבל מבחינה אישית, זה יתרום לך מאוד-יבגר אותך, ייתן לך כלים שלא היית רוכש בשום מקום אחר, תכיר חברים חדשיםש יישארו חברים שלך לכל החיים, ובאמת אני אומר לך-הצבא יכול להיות דבר נהדר לכל אחד, לא משנה המקצוע שלך, הכל תלוי בגישה.