לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-11-2006, 18:47
  danir danir אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.08.06
הפרופיל שלי בסכנה?

היום הייתי במבדקי ירפ"א ב'.
השמיעה שלי לא משהו מסתבר.
מסתבר עוד שהיא עד כדי כך לא משהו שהיא מתאימה לפרופיל 72.
מצאו אצלי גם בעיה בא.ק.ג וביקשו ממני לקבוע מועד לבדיקת שמיעה חוזרת ואקו לב עקב הבעיות.

נשים לרגע בצד את בעיית הא.ק.ג....
שמיעה שלא מתאימה לקריטריונים של חייל האוויר יכולה להוריד לי את הפרופיל?
כי הרי אם הפסיכולוגית הייתה מנפה אותי היום,ייתכן ולא הייתי מבצע את הבדיקה הזאת בכלל.

אני יודע מחבר שסבל מאותה בעיה בשמיעה(חבר שלו פיצץ לו בלון ליד האוזן,לי התפוצץ נפץ ליד האוזן בפורים שעבר)שרק אחרי הוועדה השלישית הוא הצליח לשכנע אותם להשאיר את הפרופיל שלו על 97.

אני בהחלט הולך להוועץ איתו בהמשך רק רציתי לשמוע מכם שועלי בירוקרטיות חריפים מה אתם חושבים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-11-2006, 21:39
  frydman frydman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.07.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי danir שמתחילה ב "הפרופיל שלי בסכנה?"

הפרופיל 97 שלך בהחלט בסכנת הכחדה...
ירפ"א "מלשינים" על כל הבדיקות שעשית ללשכת הגיוס אם תפתח את התיק הרפואי שלך עכשיו תראה צילומים של כל הטפסים בתחנות השונות בירפ"א.....
לא חסרים מקרים על אנשים שגילו להם בעיה רפואית וקיבלו זימון לבדיקות בלשכת הגיוס... לדוגמא מישהו שבבדיקה המגוחכת בצו ראשון ראה 6/6 אבל אחרי ירפ"א קיבל סעיף עיניים ... (כמו עבדך הנאמן..) ..
יש מקרים יותר קיצוניים באמת שמורידים לפרופיל נמוך ואפילו לא קרבי ...
לדוגמא אתה יכו לקחת בחור בשם asafus שהיה כותב פה בפורום ועכיוש בנ"מ... גילו לא באקו לב פגם באיזה שסתום ועכשיו הוא עם 72 בנ"מ...

אם לא תעבור גם בפעם השניה צפה תוך חודש למכתב בדואר מהחברה הנחמדים של לשכת הגיוס ....

ישן 29-11-2006, 22:48
  frydman frydman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.07.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי danir שמתחילה ב "תוכן המכתב יהיה הורדת הפרופיל..."

תמיד אפשר לערער על פרופיל ...
אתה לא שונה בגלל שהורידו לך פרופיל בגלל ירפ"א ... אתה הולך לרופאים ומביא חוות דעת מכל מיני פרופסורים ומקווה לטוב ...

יש הרבה אנשים כמו חבר אחד שלי שעושים כמיטב יכולתם להיכשל בדרך לירפ"א כדי שלא יגלו להם איזשהי בעיה רפואית פוסלת חי"ר שהם הסתירו ....

בקשר למה שאמר מעלי "מרץ 07" נראה לי כמו טעות במערכת .. מישהו לא העביר איזה טופס לאן שהוא היה צריך והמקרה פשוט נפל בין הכסאות .. במקרה הזה לטובת החבר.. בהרבה מקרים זה פועל לרעת המלש"ב ...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:46

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר