18-11-2006, 23:07
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 19.04.04
|
|
|
כן, בהחלט
לא הייתי בקשר, אבל מגמת מעוז מקבילה לבסיסי הרגיל של בה"ד 1 בעבר . בהכנה בד"כ יש שלושה מבחני בר-אור, כאשר על הראשון לעיתים מעלימים עין אם הציון לא עובר, אבל בסופי, בזמני ובחיל שלי, דרשו לפחות ציון עובר של 65 וזאת כדי לקחת הפרש נקודות לבין מבחני הכניסה לבה"ד 1.
בכניסה לבה"ד 1 יש מבחן בר-אור אשר חובה לעבור אותו אפילו בציון מינמלי, יש גם אני חושב בר-אור סיום ועוד מבחנים שתלויים בכושר כמו בוחן מסלול ובזמני לפחות, ירי מאמץ לאחר ריצת 3 ק"מ+ספרינט וזחילות (לא בטוח שזה רלוונטי היום). בהשלמות גם יש בר-אור התחלה וסיום, אבל זה כבר לא רלוונטי במיוחד בהתחשב שתהיה בכושר טוב בשלב זה, ובהשלמות לא נוטים להדיח על משהו כזה ונותנים עוד הזדמנות (אלא אם זה קריטי ביותר). חוץ מזה כמובן יש ניווטים ומסעות בכל השלבים אז רמת הכושר עלולה להיות גורם שמפריע או עוזר.
John Kennedy Toole
|