לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-11-2006, 23:29
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תומר5 שמתחילה ב "קביעת פרופיל ומספר גבוה בעיניים..."

המספר שלך די גבוה ככה שזה די בעייתי לשרת עם מספר כזה..
אם נניח יורידו לך פרופיל(וממה ששמעתי מחברים שלי אמור לרדת לך על מספר כזה גבוה) אתה צריך להבין כמה דברים:

לא מבין את האנשים שאומרים או קרבי או שכבר עדיף כלום..הרי מי שרוצה קרבי מדבר על תרומה וסיפוק עצמי..אז מה פה זה נגמר?רק קרבי מקבל סיפוק עצמי ותורם?!?!
זה לא שחור או לבן...ישנם המון תקפידים אחרים שתוכל לתרום בהם גם בלי לאחוז בנשק..אם היה לך פרופיל גבוה זה סיפור אחר לגמרי..אני לא תומך בהתחמקות משירות לכאלה עם פרופיל גבוה(כמובן שיש עתודה ומודיעין שזה מעל)..
אבל הפרופיל שלך נמוך ואתה חייב לקבל זאת כעובדה...חפש לך תפקיד שנראה לך שאתה מתאים אליו ושהוא תפקיד משמעותי עם עבודה קשה וחשובה..תאמין לי שגם אם לא תיהיה קרבי אתה תיהיה גאה בעצמך!
תן מעצמך את ה100% ותתרום...אז זה פשוט לא יהיה בקרבי..קרבי זה רק חלק מצה"ל וכמו שבלי קרבי לא היה ניתן להסתדר כך גם בלי העורף..הרי בלי המאבחנת שתמיין ותשייך מלש"בים לקבוצות איכות ובלי התומך לחימה שסידר את התנאים הלוחם לא היה יכול להסתדר..בלי החייל שיושב באיזה מקום במודיעין ושולח מטרות למחשב של הטייס לטייס לא היה על מי לירות..כל אחד חושב בקבוצה הזאתי כי אי אפשר היה להסתדר אחד בלי השני...
תתרום איפה שאתה יכול!
שיהיה בהצלחה!

נוב 07.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-11-2006, 22:09
  תומר5 תומר5 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.05.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תומר5 שמתחילה ב "קביעת פרופיל ומספר גבוה בעיניים..."

תשמע אני באמת חושב שאתה צודק, יכול להיות אמרתי את מה שאמרתי מתוך כעס או בגלל שזה ממש ממש התבאסתי, אבל אני באמת לא מבין אותם, יש מלא אנשים שמתחמקים משירות קרבי ואפילו מהצבא בכלל, ואני בתור אחד שממש רוצה את זה, מונעים את זה ממני, ונכון יש את הקטע הרפואי שהם לא לוקחים סיכון, אבל בכל זאת.... כאילו מה כבר יקרה , יש הבדל בין זה שיש לו מספר 4 או 3 למספר שלי?! הריי שנינו לא נראה טוב בלי משקפיים, ואני מכיר הרבה אנשים וחברים שלי שעם משקפיים ושירתו בקרבי ולא נפל להם המשקפיים פעם אחת בכל השירות.....

ותשמע אם לא תהיה לי ברירה בטוח אני יעשה משו אחר, פשוט אני עצמי חושב שזה הדרך הכי חשובה שאני יתרום למדינה שלי, הריי אין כמו להילחם בצורה מוחשית על האדמה שלך, ולהזיע, ולירוק דם עלייה...!! ומכיוון שאני פאקינגגגגגג עיווורררררררר לא תהיה לי הדרך לעשות את זה....

ישן 29-11-2006, 22:17
  gixxer gixxer אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי תומר5 שמתחילה ב "תשמע אני באמת חושב שאתה צודק,..."

האמת שהמספר שלך ממש גבוה..
ואני לא אומר את זה בשביל קרבי או משהו אבל חשבת לעשות ניתוח לייזר?
לדוד שלי גם היה מספר ממש גבוה כמו שלך והוא גם רצה קרבי אבל לא נתנו לו בגלל המספר...עכשיו הוא עבר ניתוח לייזר(לפני כמה שנים טובות) והכל תודה לאל מעולה והוא רואה ממש טוב..אז אם היית אומר לי שהמספר שלך 3-4 הייתי אומר חבל לעשות ניתוח בשביל זה..אבל 8 זה מספר גבוה מאוד מאוד ומכיוון שאני יודע מה עבר על דוד שלי שהיו לו משקפיים במספר כזה אני מספר לך את כל זה..

אמממ ואתה לא המסכן היחיד כאןגם אני כרגע לא יכול להתגייס לקרבי בגלל בעיה רפואית אמיתית..אבל אולי עוד חודש נדע יותר ואני בכל זאת אצליח להבריא

נוב 07.

ישן 29-11-2006, 22:34
  gixxer gixxer אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי תומר5 שמתחילה ב "אחי אם היה לי כסף עכשיו הייתי..."

אמממ אז ככה...לפי איך שזה נראה אצלי זה הולך ככה:

או שזה "עומס כרוני במוצא השרירים" שבעברית זה מתיחה מאוד מאוד חמורה שבכל פעם שאני בפעילות הרגל שלי מתקשה כמו אבן וכואב לי מאוד ברגליים (אני מקווה שזה זה כי אם זה זה אני אמור להיות מסוגל לשרת בקרבי ובכלל האורך חיים שלי לא ידפק)..הדרך לטפל בבעיה זה ע"י אימון שהאורטופד הנחה אותי וזה אמור לפתור את הבעייה ואז חוזרים לשגרת חיים כרגיל. אם זה המקרה היותר חמור שזה נקרא "תסמונת מדור" שבעברית זה לחצים מאוד מאוד גדולים ברגל ודרך הטיפול היחידה היא בניתוח וגם אחרי בניתוח אני לא אוכל להתגייס לקרבי..

קיצר אני מקווה שזאת הבעייה הראשונה ושהיא רק תעבור כבר!

ככה שאל תחשוב שאתה לבד בעולם עם הבעיות..

נוב 07.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:50

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר