לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-12-2006, 18:26
צלמית המשתמש של Loozi
  Loozi Loozi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
שלח הודעה דרך ICQ אל Loozi
הסתיים גיבוש עוקץ-המאמר המלא!

אוקיי חברים אז התסתיים גיבוש עוקץ היה טוב וטוב שהיה חח חזרתי הביתה כולי חבול בידיים והמרפקים שלי מלאים בדם מרוב הזחילות. לגיבוש מגיעים אנשים מכפיר שהביעו רצון להגיע לגיבוש ועברו את הבר אור בתוצאות הנדרשות. אני במתגבשת הייתי בחרוב פלוגה ב' מחלקה 2 כבוד במחלקה הזאת כולם היו מיועדים לגיבוש עוקץ (היינו 3 מחלקות) וכולם עשו בר אור ושם כבר סיננו אני אישית באתי בכושר לא הכי טוב סיימתי 2000 במקום עשירי נדמה לי ידיים 75 בטן 70 משו כזה. אוקיי אז כל השבוע הכנות לגיבוש הקריאו את האנשים שעברו את הבר אור ועברו לגיבוש. יום רביעי בבוקר מגיע הרגע וברבע ל-3 הקפצה של כל האנשים שיוצאים לגיבוש כולם קמים מהר מתארגנים עולים על ב' נעליים צבאיות מסדר קטן ומחכים לאוטובוסים שיקחו אותנו למתקן אדם שם עושים את הגיבוש בעיקרון המקום הוא של לוט"ר, היחידה ללוחמה בטרור שעוסקת בהדרכת היחידות המיוחדות בלוחמה בטרור (שייטת 13,מטכל,שלדג, דובדבן, עוקץ וכו'...) ושל עוקץ שם יש את הכלבייה הגדולה. בכל מקרה אחרי שעתיים נסיעה מבא"ח פלס למתקן אדם שנמצא בסמוך למודיעין מגיעים סוף סוף יורדים מהאוטובוסים נכנסים לאולם במהירות ושם מחלקים אתכם לצוותים אלה הצוותים והאנשים איתם תיהיו בגיבוש ביומיים הקרובים, הצוות שלי היה אחד מבין שתי הצוותים הכי טובים וכל האנשים בצוות היו כאלה שסיימו מקום ראשון שביעי ורק אני משו כמו עשירי חח חברה תותחים כאלה שעברו שייטת נפלו בועדה וכו'. בכל מקרה פוגשים תמפקד מתחילים הליכה מהירה שהופכת לתיזוזים וריצות יוצאים ולבסוף מן ריצת מסע כזאת ככה עד שיוצאים מה"יער". עושים מתיחות תעשו אותם טוב ויוצאים להליכה מהירה לעבר היעד הבא מתחילים התיזוזים 20 שניות הקפתם את הבית חזרתם בשלשות וכו'. בעקרון הגיבוש מורכב מתכנות וכשהמפקד חושב שמיצינו את התחנה הולכים בריצה מהירה לתחנה הבאה. התחנה הבאה הייתה ריצות ש-4 הראשונים לוקחים אלונקה(עם משו כמו 90 קילו) מקום חמישי לא לוקח כלום מקום שישי ג'ריקן ושביעי אלונקה סגורה והשאר לא לוקחים כלום והכל נרשם שם אתם גם תפגשו שתי מילואימניקים זונות שיצחקו עליכם כל הגיבוש ויצלמו אתכם. הזמנים בתחנה הזאת לא הגיוניים אבל תיתנו הכל אני אישית סחבתי הרבה פעמים את האלונקה. מסיימים את התחנה הזאת אוכלים מאט, האוכל בגיבוש הוא מנות קרב... דווקא סבבה חח במיוחד הלוף באמת טעים. אחרי זה מגיעים לתחנה של הזחילות בתחנה הזאת גם הייתי ברעבק וסיימתי במקומות שני שלישי הכל נרשם הכל תיתנו הכל. לאחר מכן הצוות מקבל דף עם רשימת נושאים וכל אחד צריך לבחור נושא ולתת הרצאה (נושאים כמו השואה, כלבים, כושר קרבי, הבדל בין כדורגל ישראלי לעולמי וכו'...) 5 דקות התחנה של הזחילות הייתה קשה מאוד ולאחר מכן עוברים לתחנה של השקים... בתחנה כל אחד לוקח שק וצריך לעלות ולרדת לאיזה גבעה והכל בסדרי הגעה וכו' אני אישית הייתי שלישי כל הזמן בתחנה הזאת התחנה הזאת מאוד מתישה אחרי זה כמה הרצאות של החברה אוכלים שוב מנת קרב ואז התחנה שלי הייתה הכי קשה בתחנה הזאת רצים עד השקים לוקחים שק מקיפים איתו מקום מסויים זורקים את השק ויורדים ברעבק לזחילות בחזרה למקום ממנו התחלנו בכל מקרה התחנה הזאת מאוד מאוד קשה ודי הרגה אותי במיוחד הזחילות. אחרי זה עשינו כמה משימות כמו לחפור תעלה מתחת לאיזה חוט אל תפסיקו לחפור שיראו שאתם עובדים. אחרי זה יש שוב תיזוזים ואז מקבלים שאלונים אישיים מתחילים למלאות אותם ותוך כדי הוא קורא כל פעם למישו אחר ושולח אותו לרוץ למקום מסויים ולעשות שם למשל 20 סמוך קום מקום שהוא לא רואה אל תרמו בקטע הזה כי יש שם מפקד אחר שיושב בתוך אותו שאתם לא רואים אחד הקטעים החשובים. ב-9 טסים לישון 9 וחצי הקפצה כולם עייפים טילים וחשבו שעברו 6 שעות ורק אחרי כמה דקות מבינים שלא בכל מקרה יוצאים למסע שכולם בשיא השביזות פקלים אלונקות המסע הזה נועד רק להפחיד כי אחרי 10 דקות של מסע חוזרים לישון עד 3 בבוקר משו כזה תיזוזים בכל מקרה כל הגיבוש הוא מאוד מאוד אינטנסיבי כל הזמן יש משהוא כל הזמן... בעיקרון ביום השני עד 10 אתם סובלים וזיינו אותנו. ב-10 בערך היה לנו תרגיל עם הכלב שבו כל אחד בתורו היה צריך לעשות משימה מסויימת עם הכלב אם זה לגרום לכלב להשתגע על כדור שהוא אוהב ולשחק איתו ובין אם זה לגרום לו לגרד רפסודה תיהיה יצירתיים תראו חיבה לכלב תשאלו את השם של הכלב על ההתחלה יש לכם נקניק לתת לו פנקו אותו בנקניק כל פעם שהוא עושה מה שביקשתם. למשל כדי שהכלב יגרד את הרפסודה שמתי את הכדור שהכלב כל כך אוהב מתחת לרפסודה והוא גירד את הרפסודה כשבעצם ניסה להגיע אליו. בכל מקרה כל היום שאלונים דיונים וכו' שאלון סוציומטרי ואז מחכים הרבה הרבה זמן לפסיכולוג אוכלים מנת קרב אחרונה אוספים את כולם כבר 6 בערב מפחידים שיוצאים עכשיו למסע בסופו של דבר לוקחים את הדברים שלנו ועולים על אוטובוסים חזרה לבא"ח פלס יום ראשון תוצאות....בהצלחה לכולם... כל מי שסיים באמת תותח לפחות בצוות שלי צוות 7 כבוד...
וחברה תזכרו שהכל בראש ואלה מבחינה סטטיסטית בבר אור ובכלל הייתי בכושר הכי גרוע בצוות אבל ואלה הייתי שלישי כמעט כל הזמן משו כזה התחלנו 14 סיימנו 6 .... כבוד מי שסיים...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:21

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר