לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-09-2005, 23:23
צלמית המשתמש של bilam
  bilam bilam אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.05.05
ותגובתי לכתבה שהבאתי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bilam שמתחילה ב "לימין הקיצוני אין גבולות"

הכניסו גם אותי לרשימתכם בבקשה:

אני מתומכי ההיתנתקות, אילולי מצבי הרפואי היתי מתנדב לצה"ל על מנת לגרור אתכם מבתיכם.
אחרי 20 שנות מילואים (קרביים) ברובם בגוש קטיף וחבל עזה, אחרי קבלת יחס מזלזל ומשפיל (זכורים לרעה תושבי כפר דרום במיוחד).
התיחסותכם וצורת התבתאותכם כלפי חיילי צה"ל שמילאו פקודה לפני, תוך כדי ואחרי הפינוי, עשו לי חשק רב לבוא בעצמי חשבון עמכם (ללא כתבים וצלמים) וכמוני יש לפחות עוד 15 חברי לפלוגת המילואים שסבלו (בכפר דרום בעיקר).
זילזולכם בזכר נירצחי וניצולי השואה (משפחתי, קרובי משפחתי, מקורבי, חברי וכלל האזרחים) מבחינתי מתיר לי להשתמש כנגדיכם ביד קשה.
חוסר היתחשבותכם בזולת (מילואימניקים, חיילים, משלמי מיסים, אנשי מנהל ומנהלה) עיורונכם למצוקת שאר אזרחי המדינה, הליכתכם שבי אחרי רבני (נביאי) שקר ללא עשית דין וחשבון לתוצאות ההרסניות למעשיכם הן לילדיכם והן לכל מי שהיה מעורב בתהליך ההיתנתקות, נותן לי את הלגיטימציה לכעוס (מאוד, מאוד, מאוד...) עליכם.
אך לבוא עם רשימת שינאה ועיוורון, כאילו אתם בלבד הינכם האמת היחידה ואין שני לה כאילו לכם הארץ ולכם התורה, לכם הדעת והדעה.
אני מרים את הכפפה - תכניסו אותי לרשימתכם ותנסו לבוא עימי חשבון !!! אני מחכה לכם.
נחמן אלעד.
נווה שלום 6/64
אשקלון - 78706

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-09-2005, 14:50
צלמית המשתמש של DolphinBoy
  DolphinBoy DolphinBoy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.02
מה אתה אומר..
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי bilam שמתחילה ב "אין כוונה לעשות מעשי ביריונות"

המתנחלים גררו אותך לשטחים? הכוונה פיזית או בשכנועים בטלפון?...

בוא אני אגלה לך סוד קטן,
אני לא יודע מתי פעם אחרונה שהלכת למילואים
אבל מי שגרר אותך לשם זה אותם אנשים שבנו פיתחו עודדו ושילהבו
את המתיישביםלהרחבת ההתיישבות באיו"ש, מבין המכובדים תמצא
אנשים כמו שרון, פרס, שמיר, ושים לב טוב טוב, אתה מוכן?.. יצחק-רבין! "מי שחלם"
וגם "מי שתרם", אלה הם האנשים שגררו אותך לשם, הם אלה שבנו לילדים הכתומים
לא את הבית שלהם - אלא את העולם שלהם!!! אתה יכול לתפוס מה זה בכלל?
עולם שלם של קהילת חברים ושכנים ומשפחות ומתנ"ס ובתי ספר וקבוצות כדורסל.

הם אנשים שבנו עולם שלם וטוב,
ושלחו אותך לשם - אז אם אתה מתיימר להיות גבר
אז תהיה גבר ועזוב את המתנחלים בשקט ולך לפוליטיקאים.

כי אני מבטיח לך שבכל מדינה אחרת התושבים המגורשים,
היו תופסים AK-47 ומרססים כל משוגע שיעיז להסתכל עליהם בצורה חשדנית.

המתנחלים, כולל הקיצונים להגדרתך, הדהימו אותי ברמת האחראיות שלהם למדינה
אבל זה צפוי, ישראלים לעולם לא יפרגנו אחד לאחר ולעולם לא ינסו להבין גם אתה מה שקשה להבין.

בקיצור חביבי, עזוב את אלה המסכנים שכל עולמם קרס עליהם
ותכוון לאלה שמחליטים באמת איך תראה המציאות שלנו.

מפלגות השמאל אגב ניצחו את הימין ברמת ההשקעה ופיתוח ההתיישבות ביש"ע,
אז אם אתה שווה משהו בפנים, אתה תכתוב להם מכתבים נרגזים כאלה,
רק אל תצפה שמישהו מהם ישתין לכיוון שלך או של כל אחד אחר שאין לו מתפקדים בכיס.

ישן 08-09-2005, 03:41
צלמית המשתמש של bilam
  bilam bilam אינו מחובר  

דולפין - בוי
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי DolphinBoy שמתחילה ב "מה אתה אומר.."

והדגש בוא על ה- בוי.

ראשית לתגובה על תגובתך האחרונה: כל נאד יכול להקים רשימה ולקרוא לה באיזה צבע שיחפוץ ליבו ולכן "חוסר ידעתי".
מעבר לכך אחרי כ- 20 שנות מילואים פעילות לקרוא לי ילד - זו מחמאה !!! לא ?

ועכשיו לעניין, כל רשימת המנהיגים שגם להם יש לי טענות רבות, אך כפי שציינת אותם מנהיגים בגיבוי ממשלותיהם עודדו, שיכנעו, תיקצבו, צ'יפרו אנשים על מנת לעבור ולהתגורר באיזורים שניכבשו.
איש לא חייב, שיכן מחדש, עקר מאדמה, כפה, איים וכו'.
ועובדה היא כי רק מעטים בחרו בדרך זו, מעניין הוא כי חלק גדול מאותם מעטים הינם מתיישבי חבל ימית...
אותם אנשים שבעבר כבר "שוכנעו" להתגורר שבטח כבוש ואשר נאלצו להתנתק ממנו לאחר שנים ותהליך פוליטי של כינון יחסים דיפלומטיים ו"נורמליזציה" עם המיצרים.
מעניין לא פחות שלמרות הפיטויים, עידודים, צ'ופרים וכו' רוב אזרחי מדינת ישראל עמדו בפרץ ולא עברו להתגורר בשטחים הכבושים, גם בעיתות של שקט וביטחון.

אמנם ממשלות ישראל פעלו באופן לא מושכל כשפנו ואיפשרו לאזרחים ישראליים להקים ישובים בשטחים שניכבשו.
אך עצם הענותם של אותם פרובוקטורים לקריאת הממשלה היא זו שבסופו של דבר ניפחה את בועת "הישוב היהודי" בשטח לא להם בקרב אוכלוסיה שאינה רוצה בקרבתם ובכך לשליחתי ושליחת רבבות חיילים (סדיר ומילואים) לשרות בשטיחי חבל עזה, הרי יהודה והשומרון.

אגב ממשלת ישראל מעודדת אזרחים המעוניינים לעבור ולהתגורר בנגב ובערבה (הלוואות, הנחות במיסוי, סיועה לוגיסטי, מענקים ועוד) מעניין שאותם פרובלמטים לא עברו להתגורר בנגב או בערבה למרות נכונותה של הממשלה לסייעה בישוב הנגב והערבה.
* באופן מוזר ישובם בערבה לא "יגרור" אותי ושכמותי לשרות מילואים תוך סיכון חיים והעתיד לצורך שמירה ואבטחת המתיישבים.

"בכל מדינה אחרת", אני נוטה להאמין כי הכוונה למדינות המערב, גם צרפת וגם אנגליה שאמנם לא הקימו ישובים יעודיים לאוככלוסית מדינתם אך שלטו על מדינות אחרות, השיגו לאחור את קולניותיהם על השליטים, החיילים והאנשי החברה שחיו חיים אזרחיים במדינות הכבושות.

בנוגע להתכתבויותי עם השילטון אני פועל היום בניסיון להקים מפלגה עממית הבנויה מאזרחים, לא מיוחסים ולא מקושרים, משוללי תארים ותוארים שתשים קץ לשחיטות השילטונית....
לצערי נכון לכרגע אין הענות רצינית מקרב האנשים שפניתי אליהם, בעיקר מסיבות של עצלות ואפאטיות ולא מסיבות אידאולוגיות.

ישן 09-09-2005, 00:23
צלמית המשתמש של bilam
  bilam bilam אינו מחובר  

בילעם היה...
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "השם שלך "בלעם", מראה בעליל שהנך לא מתבייש להיות שונא ישראל"

חמור קטן בשיר: מרים בת ניסים,נכתב ע"י: נתן אלתרמן, הלחין: משה וילנסקי ובוצוע ע"י: שושנה דמארי.

פרשנותך שלך ביבד

ואם אתה לא מאמין לי הינה השיר כולו:

זה היה בעדן לפני ירח
רוח על תימן בליל בכה
התפללנו את תפילת הדרך
ויצאנו כל המשפחה

את הפיתה בתרמיל צררנו
ושאבנו מיים מן הבאר
ובשורה כולנו היסתדרנו
ובדרך זה את זה ספרנו
אם כולנו יש - ומי חסר.

יש אבא מורי ניסים, ירחם השם,
ויש ניסימה האם ירחם השם,
ויש נחמיה, גדליה, זכריה ועזריה -
סלים, סעדיה, מיכאל, חנן, חנניה.
וירוחם ורחמים,
ברוך השם הם תאומים,
והתינוק שלום הצוחק בחלום,
ואני אחותו מרים,
והחמור הקטן בילעם, והחמור הקטן בילעם.

כה הלכנו בפסיעה טופפת
ופיתאום המיניסטר האנגלי
יא, ראה אותנו במישקפת
וצעק המיניסטר: אויה לי

וציווה המיניסטר לקווסים:
הביאום הנה, מת או חי
ובאנגלית ענו לו הקווסים -
טוב, חבוב - ענו לו הקווסים
רקדו ושרו עד בלי די:

נתפוס את מורי ניסים, בעזרת השם,
ואת ניסימה האם בעזרת השם,
ואת נחמיה, גדליה, זכריה, ועזריה -
סלים, סעדיה, מיכאל, חנן-חנניה.
וירוחם ורחמים,
ברוך השם הם תאומים,
והתינוק שלום הצוחק בחלום,
ואת זו אחותו מרים,
והחמור הקטן בילעם, והחמור הקטן בלעם.

אבל אנו ארצה בליל פחד
באנו ונישק את עפרה.
ועכשיו בעיר כולנו יחד
מטיילים אנחנו בשורה
והעיר דוהרת משקשקת
וצועק הכל: עיברו נא חיש
אך שוטר מרים ידו בשקט
והתנועה לחצי שעה נפסקת -
כי עוברים אנחנו את הכביש.

עובר לו מורי ניסים, בעזרת השם,
אחריו ניסימה האם, בעזרת השם,
עוברים נחמיה, גדליה, זכריה, ועזריה...

כאשר השער יפתח
ועל עיר ציון יופיע אור
קהווה הם ישתו בליל ירח
כל המנהיגים בהר המור

זה אל זה יאמרו הם: איך ניצחנו
מי ניצח את שונאי ציון
ופיתאום יראו הם את אנחנו
ואת כל הדרך שהלכנו
ובחיוך יאמרו הם: זה נכון...

ניצח מורי ניסים, בעזרת השם,
וגם ניסימה האם, בעזרת השם,
ניצחו נחמיה, גדליה, זכריה ועזריה...

שיהיה לך יום ניפלא..
.

ישן 08-09-2005, 23:25

תשמור את הדגשים שלך לעצמך..
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי bilam שמתחילה ב "דולפין - בוי"

לא מרשים אותי הברברת שלך על 20 שנות מילואים,
כי אם אתה לא מודע להיסטוריה של מפ"י ומק"י ומדינת ישראל
יש רק 3 אפשרויות:

א. אתה דביל גמור, ואת 20 שנות מילואיך בילית בשבי המצרי
ב. אכן תרמת למדינתך ושירתת 20שנה במילואים - בשוודיה!
ג. אתה מלא בולשיט ובעיקר מזיין את השכל כדי למלא את חייך הריקים בתכלית.

אני לא אגלה לך את הניחוש שלי, אם כי אף אחד מהם לא ממש מחמיא,
מה שאני כן אאחל לך זה בהצלחה עם התנועה השמאלנית שאתה מנסה להקים
בעידן שבו מנכ"ל הימין הקיצוני של ישראל מתפטר והורס למאות משפחות את חייהם ב 3 ימים.

אני גם אאחל לכם להצליח, כי כשהשמאל היה בשילטון ההתנחלויות שגשגו,
אז בהצלחה! באמת!...

ישן 09-09-2005, 00:50
צלמית המשתמש של bilam
  bilam bilam אינו מחובר  

אנסה שוב בתרבות וטעם (למרות שמאוד קשה לך)
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי DolphinBoy שמתחילה ב "תשמור את הדגשים שלך לעצמך.."

עצם "עידודם" של מפ,י, מק"י וכל השאר להתישבות בחבלי ארץ מסויימים (שכאמור אין לי הסכמה עם החלטתם זו מראש), עדיין אינה מחייבת כל בר או חסר דעת לרוץ ולהיתיישב ללא כל שיקול דעת.
ועובדה היא שלמעלה מ: 99% מאזרחי מדינת ישראל היהודים לא היתפתו להתגורר באזורים אילו.
עד כאן ברור - כי אם קשה לך אני יכול להסביר זאת שוב - רוב העם לא עבר לגור בשטחים הכבושים (מעבר לקו הירוק) למרות הפיתוי והעידוד, צא ולמד מהכלל ולא מהיוצא מהכלל.

המיצרים לא שבו ישראלים כבר למעלה מ- 20 שנה.
בשוודיה טרם ביקרתי למרות שיש לי שם חבר קרוב מאוד.
חיי אינם ריקים, אני מנסה לארגן אנשים טובים (אתה לא ברשימה) שאיכפת להם מהמדינה ומהזולת, על מנת להקים מפלגה שאינה משוייכת לצד זה או אחר ואינה בעלת קשרים ומקורבים.
כאמור התנועה אינה שמאלנית ובטח לא ימנית.

ועצם שיגשוג ההיתנחלויות בתקופת שילטון השמאל אינה לזכות המפלגה השלטת.

אגב נק' למחשבה (אבל רק אם לא קשה לך, כי אם קשה לך אז אל תתאמץ), אתה כל הזמן מכנה את מפוני חבל עזה והתושבים היהודים שמעבר לקו הירוק בשם מתנחלים ואילו אני מכנם מתישבים, חושבני שאתה יותר מחמיר עימם ממני... ?

אעזור לך קצת (רמז) מתנחל הינו מתישב, אך בישארלינו מיתנחל הינו אדם המתישב באופן או בשטח בניגוד לחוק (הארצישראלי ו/או הבינ"ל).

עכשיו במקום להגיב במרירות חסרת מחשבה ובניסיון ליגבור על מי שאינו מחזיק בדיעותך ע"י הטחת עלבונות, נסה לחשוב (זה לא כואב כי במוח אין תאי חישה) ורק אח"כ תנסה את כוחך האינטלקטואלי.

ישן 09-09-2005, 17:25

לי קשה? תקרא שוב...
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי bilam שמתחילה ב "אנסה שוב בתרבות וטעם (למרות שמאוד קשה לך)"

דיברתי על מפ"י ומק"י בהקשר של הרשימה האדומה ששיחקת בתפקיד
השוקיסט הפעור שקראת עליה בהודעה שלי.

בלי שום קשר גם הם בנו וואחד יישובים לתפארת בשטחים,
אבל לא בהקשר הזה דיברתי - צא מהוויכוח הזה כל עוד יש באמתחתך שביב של כבוד עצמי...

ואגב (וזה הסבר שאדם לא משכיל מסוגך חשוב שידע) מתנחלים, זו מילה יפה עם משמעות יפה
שרק אנשים כמוך מצאו לה קונוטציות שליליות ומכוערות - פתח מילון ותקרא מה זו נחלה.

בקיצור חבריקו, שב תלמד קצת ואז תעמיד פני מבוגר.
ואם אתה באמת מבוגר, תצא מהר ותרשם מחדש כבן 13 כדי למנוע בושה.

מקווה שעם כל החוסר השכלה וידע שלך, בהנחה שאתה לא איזה נער פלצניסט,
אתה בכל זאת מצליח לקיים את עצמך, עכשיו יגיע הרגע בו אתה מספר לי
שאתה מנכ"ל של 5 חברות הייטק, נשוי לקלודיה שיפר ומזיין מהצד את בר רפאלי,
אז יאללה תתחיל לחשוב על פנטזיה טובה לחיים שלך
ואני בנתיים אפרוש לי למנוחת השישי שלי בחוף תל-אביבי עתיר ציצים,
עם עוד כמה חברים נרגילה וגיטרות, אם יש לך תחבורה וכסף קטן בכיס אתה מוזמן.

נערך לאחרונה ע"י DolphinBoy בתאריך 09-09-2005 בשעה 17:33.
ישן 11-09-2005, 15:44
צלמית המשתמש של bilam
  bilam bilam אינו מחובר  

אני לא מנכ"ל של 5 חב' הי-טק
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי DolphinBoy שמתחילה ב "לי קשה? תקרא שוב..."

אני למעשה מובטל מזה 3 שנים לאחר שעברתי תאונת דרכים קשה שבעיקבותה איבדתי את העסק שלי.
בהמשך לכך אני לא חותם בלשכת העבודה (עניין של עיקרון).

ולעניינינו מהסוף להתחלה ראשית עם ציונך את אופן בילוייך מצביע על עלם צעיר או שמה מבוגר אינפנטילי.
בילויי סוף השבוע שלי היו בתחום טיולי הטבע בשטח עם משפחתי.

בנוגע למילה מתנחלים (עפ"י ראובן אלקלעי): נחלה- קניין, רכוש, אחוזה, מורשה לקניין עולם.
בהמשך לכך אפשר להסכים כי גוש קטיף אינו: קניין ו/או רכוש שכן הם לא נירכשו אלה ניכבשו ומאוחרי יותר נמסרו לחלק מהכובשים מכאן שהמדובר בביזה לישמה !!
בנוגע לאחוזה ומורשה לקניין עולם שוב ההתיחסות לדבר מה אשר שייך או היה שייך לאדם בזכות !

בהמשך לכך בהגדרת המושג מתנחל ישנה דוגמה מעניינת: מתנחל- מתיישב (המתנחלים בחברון).
בסוגריים מופיע הדוגמה לפרוש, צא ולמד, לא נרשם שם למשל המתנחלים בקיבוץ הזורע / קיבוץ יד מורדכי / אופקים / שדרות / מושב סגולה / מושב ינון וכו'.
לעומת זאת בהגדרת מתישב- איכר, מתנחל, מתגורר.
מכן על פי הפרוש בלבד ניתן לילמוד כי כל מתנחל הינו גם מתישב את לא בהחרך כל מתישב הינו גם מתנחל... הפעמון מצלצל לך ? או שעוד לא הבנתה....
* תעשה שיעורי בית לפני שאתה כותב.
אולי הכתב שלי אינו רהוט ועם שגיאות כתיב, אך זה מכיוון שאני דיסלקט, מה התירוץ שלך לבורות ?

ושוב לעניינן של הרשימות האדומות, זה שהן נתנו ידן או אפילו לא פעלו בנחרצות כנגד ישוב השטחים הכבושים א"י יהודים אין זה אומר שעלי להשתתק שכן איניי מסכים עמם.
הטעות שלך ושל רבים כמוך היא שכשאתם פוגשים באדם שאינו מסכים עם דיעותיך אתה מיד ממינו למחנה פוליטי מנוגד לך (ימין שמאל) ובכך חרצת את דינו.
ככול הנראה מבחינת השקפת עולמך הצרה מאוד לא יכולים להיות אנשים אשר פוסלים הן את הימין והן את השמאל (במיוחד את הקיצוניים שבהם), שכן השכלך מוגבלת לחשיבה שכל מי שלא לצידי הוא מייד נגדי, מה שמעיד על חוסר בגרות נפשית מסויימת, כל שכן על חוסר אינטלקט מספיק על מנת לבצע פעולות מחשבתיות עצמאיות שאינן מושתתות על המוסכמות החברתיות אותן הלעיטו לך מילדות.

מומלץ לך מאוד ליקרוא את הספר ג'ונתן לוינסטון השחף, אולי משהוא יחלחל לתודעה שלך.

ישן 09-09-2005, 01:12
צלמית המשתמש של bilam
  bilam bilam אינו מחובר  

ראשית אין לי במה להתבייש
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי AlexKarpman שמתחילה ב "תראה, ברור שאתה מתבייש בשטויות שכתבת למעלה, אבל לא תצליח להעלים אותן עם שקרים..."

איכן דעתי היא, כי מי אינו נוהג בי בכבוד אין לו הזכות לבקש ממני לנהוג כבוד בו !
אדם אשר מזלזל בזכר משפחתי שנספתה בשואה ופוגע עד כדי כאב (פיזי) במילותיו באילו אשר ניצלו מהשואה ועדיין חיים, שלא יצפה ממני לכפפות משי.

מי הרים את כפפת חצית קוי המוסר והחוק, בחסימת כבישים, זריעת שמן ומסמרים, תלית תלאי צהוב, קריאות גנאי איומות כלפי אילו שאינם מסכימים אם אותם קיצוניים, או כאילו שגם אם מסכימים לא יכולים לעשות דבר כנגד מכיוון שהם פועלים עפ"י פקודות ולפי ערכים עליהם הם חונכו (ציות לפקודה, חוקית).
אל תנסה להיתמם, כאילו הקיצוניים מהימין ישבו להם על חוף הים והיסתכלו בשקיעה הפסטוראלית בזמן שאזרחי מדינת ישראל קשרו קשר נגדם, לשנוא אותם לעד וללא כל סיבה ובשל כך להביא עליהם חורבן.

נסה לחשב מה היה קורה אילו חיילי ושוטרי מדינת ישראל היו משיבים באותו המטבע לאותם קיצוניים אם באלימות מילולית ואם באלימות פיזית, שאגב כולם מסכימים כי אין המדובר בתושבי חבל קטים כי אם "ביבוא" לא נדרש שהגיע בכוחות עצמו ועל דעתו.

ואגב מהיא האמת ? חיילי ישראל הינם נאצים ? פינוי מתישבי גוש קטיף שווה לשואת יהודי אירופה ?

אם זו היא האמת בעינך כי אז אין לך אלוהים !!!

אני לא תומך שרון !!

ישן 07-09-2005, 15:02

מהי רשימה אדומה?
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי bilam שמתחילה ב "בתוך מי שמכנה עצמו קורליאונה"

לך תלמד קצת היסטוריה ילד...

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.histadrut.org.il/shared/Blob/624.gif]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.histadrut.org.il/shared/Blob/622.gif]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.maki.org.il/images/semel.gif]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.maki.org.il/images/shaar2.gif]

נערך לאחרונה ע"י DolphinBoy בתאריך 07-09-2005 בשעה 15:04.
ישן 09-09-2005, 10:50
צלמית המשתמש של danielco2
  danielco2 danielco2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.01
חוצפה! כששמאלנים החרימו מוצרים מההתנחלויות - לא אמרת שלהם אין גבולות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bilam שמתחילה ב "לימין הקיצוני אין גבולות"

עכשיו פתאום, כשהם עושים אותו דבר, אין להם גבולות? מדוע? כי הם לא מעוניינים לפרנס את מי שפעל, לדעתם, בעד גירושם מבתיהם?

זו זכותם המלאה, בדיוק כמו שזכותן המלאה של בנות מההתחלויות שפונו שלא להינשא לחיילים שפינו אותן, כפי שפורסם לאחרונה בתקשורת.

עוד מעט גם תסביר לנו שעברנו כל גבול כשאנחנו לא רוצים לקנות סחורה מהחמאס, כדי שלא לפרנס את מחבליו. אנשים חסרי גבולות אנחנו!

ישן 11-09-2005, 16:07
צלמית המשתמש של bilam
  bilam bilam אינו מחובר  

דניאלי - תתבגר/י קצת
בתגובה להודעה מספר 33 שנכתבה על ידי danielco2 שמתחילה ב "חוצפה! כששמאלנים החרימו מוצרים מההתנחלויות - לא אמרת שלהם אין גבולות"

ראשית יש הבדל עצום בין החרמת סחורה על רקע אידיאולוגי / מצפוני ובין רישום שמות אנשים תחת רשימה לצורכי נקמה.
שהרי אין הרשימה קוראת שלא לרכוש תוצרת מאותם אנשים ואף לא לספק לאותם אנשים מקור פרנסה אלה הרשימה קוראת לבוא חשבון אם כל אילו שהחליטו, ביצעו ו/או הסכימו עם תהליך הפינוי של גוש קטיף.
בדיוק כפי שלא מקובל ואף לא חוקי לתלות מודעות עם שמך, תצלומך ופרטייך בטענה כי את מסוכן/נת לציבור עקב השתתפותך הפעילה או הסבילה או עידודך בחסימות כבישי ישראל.
כך גם לא מקובל ואף לא חוקי לפרסם פרטיו של אזרח אחר רק בגלל שעשה או תמך במעשה שאינך מסכים/מה לו, בכל אופן לא עד שיורשע בדין.
כפי שכבר ציינתי הן בתגובה זו והן בתגובה קודמת אין מניעה לא לשתף פעולה עם מי שאינך תומך/כת או אף מתנגדת לו וכפי שאינך מעוניין/נת לתמוך בתנועת החמאס זכותי לא לתמוך בך על רקע דיעותיך או מעשייך, אך שוב אין זה מקנה לי את הזכות להפיץ את פרטייך ברבים בטענה שהינך פושעת - על דעתי.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:48

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר