לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-12-2006, 17:58
  srusha srusha אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.12.05
XML בעברית, יצירת טקסט בעזרת A.S. וEVENT שמופעל כאשר תמונה עולה בloadMovie

שלום, יש לי כמה שאלות.
1.
יש לי קובץ XML, שמשום מה לא מוכן להיות כתוב בעברית, ראיתי פה בפורום מישהו שהצליח, אבל הXML שלו נראה בדיוק כמו שלי,
הXML:

קוד:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <gallery > <categ CategName="ספורט" CategId="1" image="images/flash/Bfashion.gif"> <image id="1" title="Found this Bug" main="images/fashion/fashion.jpg" thmb="thumbnails/fashion/fashion.jpg"/> </categ> </gallery>

עכשיו ה-XML עושה לי ERROR גם באקספלורר כשאני מנסה לראות אותו וכשאני משנה את ספורט ל- SPORT זה פועל לי.. כשאני מנסה עם ENCODING אחר אז הXML והפלאש מראים ג'יבריש.

מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? כל המידע באנגלית מגיע בלי בעיה ורק כשאני מוסיף עברית הפלאש נתקע (בגלל XML לא חוקי...)

שאלה 2:

אני רוצה ליצור טקסט דינמי בACTION SCRIPT...
אני יודע ליצור טקסט, אבל אני לא מצליח לעשות לו ALIGN ימינה, למישהו יש דרך לשלוט על TEXT דינמי בעזרת ACTION SCRIPT?
למשל : textbox.align=right -- לא פועל, אולי יש לכם קוד שכן פועל?

שאלה 3:

יש לי קוד שמכניס תמונה לתוך MOVIE CLIPף

קוד:
picloader.loadMovie(this.main);

הסקריפט פשוט טוען תמונה לתוך MOVIE CLIP, עכשיו הבעיה שלי היא שיש לי 2 תמונות, שאני רוצה ששתיהן יהיו ממורכזות, מה שקורה עכשיו זה ששתי התמונות פשוט בצד שמאל למעלה, האם יש דרך למקם את זה שמהתחלה זה יהיה ממורכז? או האם אפשר לדעת מתי התמונה עולה (ניסיתי picloader.onLoad(success) אב זה לא פועל...

תודה רבה אם תצליחו לפתור לי את הבעיות.. אני משתגע מזה.. לא משנה איפה חיפשתי.. המסקנה היחידה שמצאתי מזה, זה שפלאש אנטישמי.. מישהו יכול להוכיח לי אחרת?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:34

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר