שלום לכולם,
שמי בוריס ויש לי בעיה גדולה, אני הייתי חניך פעיל במועדון קליעה "כביר" המועדון הוקם מטעם הגדנ"ע (צבא) לפני תחילת מלחמת לבנון השנייה הוחלט מהפיקוד לשפץ את המטווח ולכן המטווח היה סגור, אחרי בסוף מלחמת לבנון השנייה התקבלה החלטה לסגור את כל מטווחי הגדנ"ע, כמובן שישר שלחתי מכתב למשרד הבטחון ועוד הרבה מקומות, אחרי ששוב פניתי עם עוד הרבה אנשים עם הצעות לשיפור המצב בגדנ"ע אני מקבל את התשובה הבא ואני מצטט:
"
הנדון: פנייתך-בנושא-
סגירת מועדון קליעה כביר
בהמשך למכתבנו מיום 20.9.06 הרינו להודיעך, כי עניין הקליעה נבדק בצורה מעמיקה ועד לסיום הבדיקה וקבלת ההחלטות מוזמנים חניכי בוגרים להמשיך להגיע למטווחים, חניכים חדשים אינם מתקבלים בשלב זה.
רשימת מטווחים שעדין פתוחה באזור המרכז יש לקבל מק. קליעה מרחבי
אהרון כהן טל: 03-5126644
בברכת מועדים לשמחה,
א.ברק
ע' בכיר לפניות ציבור
בנושאי פרט
"
כמובן שאני מתרגש מתקשר ישר לגל מפקד המועדון ואומר וואלה גל אפשר להגיעה למטווח?
הוא עונה לי " מי אמר לך שאפשר, המטווח סגור ואני כבר לא משרת בקליעה" אני כמה דקות בהלם אומר לו אבל א.ברק ממשרד הביטחון שלח לי את התשובה הנ"ל הוא אומר לי תשמע אני לא יודע מה להגיד לך.
כמובן אני ישר שולח את המכתב הבא:
"
לכבוד: א.ברק
לצערי התקשרתי למפקד המועדון והוא אמר שהמטווח סגור, המפקד כבר לא בקליעה ותוך חודשיים סוגרים את כל הקליעה מטעם הגדנ"ע בארץ
אשמח לעזרה בבעיה החמורה הזו.
תודה מראש,
בוריס.
"
התשובה שאני מקבל ואני מצטט:
הנדון: פנייתך-בנושא-
ביטול קורס גדנ"ע קליעה
בהמשך למכתבנו מיום 17.10.06 הרינו לעדכנך, כי טרם התקבלו החלטות בנושא: מטווח הקליעה במטווח כביר.
יצויין, כי מטווח כביר סגור בשלב זה עקב בעיות תחזוקה וכח אדם.
לכשתתקבל ההחלטה בנושא הקליעה, היא תחול גם על מטווח כביר.
לידיעתך
בברכה,
א.ברק
ע' בכיר לפניות ציבור
בנושאי פרט
"
הבעיה שכמו שכתבתי המטווח עבר שיפוץ לפני הסגירה ולכן בעיות תחזוקה לא יכול להיות, כמו כן אני מתקשר לגל שוב ואומר לו תשמע גל מה אפשר לעשות?, תתן לי בבקשה טלפון או כתובת לאיפו לפנות הוא אומר תשמע, אני יתן לך את הנייד של אהרון (אחרי קליעה) אבל אני חושב שהוא לא יעזור לך בגלל שרוצים ב 1/1/07 לסגור את כל המטווחים.
עכשיו אני לא יודע מה לעשות אני צריך עזרה שלכם
*חשוב לציין שמכתב בעל 4 דפים נשלח לסא"ל רז קרני ולצערי סא"ל רז לא הגיב למכתב שכלל ציטוטים נגד הסגירה של מנכ"ל ההתאחדוות הקליעה בישראל ועוד כמה אנשים.
תודה מראש,
בוריס