לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-12-2006, 15:42
צלמית המשתמש של זיו
  זיו מנהל זיו אינו מחובר  
L'enfer, c'est les autres

חבר מתאריך: 21.11.01
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BingoX שמתחילה ב "שאלות (של מתחיל) ב outlook"

1. כרגיל. גורר קיצור דרך אליו לתיקייה התחל > תוכניות > הפעלה.
2. זה מוגדר כבר כמדומני.
3. בתפריט כלים > כללים והתראות > כלל חדש. משם תמשיך לבד, זה קל. תאמין לי. אפשרות נוספת היא לעשות זאת דרך תפריט כלים > אפשרויות > העדפות > דואר זבל > שולחים בטוחים > תן אמון.... בלה בלה בלה. באותו חלון, (דואר זבל) בכרטיסיה אפשרויות. סמן את האפשרות השלישית, רשימות בטוחות בלבד.
4. כאן כבר תפנה לעזרתם של משתמשי אאוטלוק... אני לא מכיר את התוכנה עד כדי כך. אבל ליתר ביטחון, נסה לבדוק מה עושה הסימון תחת כלים > אפשרויות > אחר > תגית חכמה של אנשי קשר.

נערך לאחרונה ע"י זיו בתאריך 04-12-2006 בשעה 15:49.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-12-2006, 19:01
צלמית המשתמש של זיו
  זיו מנהל זיו אינו מחובר  
L'enfer, c'est les autres

חבר מתאריך: 21.11.01
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי BingoX שמתחילה ב "1. כן, זה ברור, אבל אז נפתחת..."

1. לחיצה ימנית על קיצור הדרך, מאפיינים > קיצור דרך > הפעלה > ממוזער.
2. אני בטוח שיש אפשרות, אבל אין לי כח לחפור כרגע.מתוך העזרה של אאוטלוק
ציטוט:
דיווח אודות הודעות חדשות שהגיעו
בתפריט כלים, לחץ על אפשרויות.
לחץ על אפשרויות דואר אלקטרוני ולאחר מכן לחץ על אפשרויות דואר מתקדמות.
בצע אחת או יותר מהפעולות הבאות:
הצגת התראה בשולחן העבודה בעת קבלת הודעות

תחת כאשר מגיעים פריטים חדשים אל תיבת הדואר הנכנס שלי, בחר בתיבת הסימון הצג בשולחן העבודה התראה בדבר הודעת דואר חדשה (בתיבת הדואר הנכנס המוגדרת כברירת מחדל בלבד).

כדי לציין את משך ההתראה או את שקיפותה, לחץ על הגדרות התראה בשולחן העבודה ולאחר מכן בחר את האפשרויות הרצויות.

עצה;

כדי לצפות בדוגמה של התראה המכילה את האפשרויות שבחרת, לחץ על תצוגה מקדימה.

השמעת צליל בעת קבלת הודעות;

תחת כאשר מגיעים פריטים חדשים אל תיבת הדואר הנכנס שלי, בחר בתיבת הסימון השמע צליל.

שינוי סמן העכבר בעת קבלת הודעות ;

תחת כאשר מגיעים פריטים חדשים אל תיבת הדואר הנכנס שלי, בחר בתיבת הסימון שנה לרגע את סמן העכבר.
הערה Microsoft Office Outlook 2003 לא ישמיע צליל, לא ישנה את מצביע העכבר ולא יציג התראה בשולחן העבודה בדבר הודעת דואר חדשה כאשר הצגת שקופיות של Microsoft Office PowerPoint 2003 פועלת במחשב זה.

3. אז תשתמש בדרך השניה שהצעתי, היא פועלת לא רע.
5. עצם העובדה שהתוכנה לא שואלת אותך אם להוריד מיילים חדשים מהשרת או לא, ומבצעת אוטומטית את ההורדה של הודעות וגם של קבצים מצורפים, זה פשוט מתכון לאסון. אין לך מושג כמה וירוסים עוברים כך מדי יום.

6. לא ראיתי שאאוטלוק "מוריד רק כותרת", הוא מוריד תמיד את כל המייל עד כמה שידוע לי. אני אישית משתמש בדואר דרך הדפדפן (לקבלה) ושליחה דרך OE (זה נוח לשלוח ככה אם לוחצים על קיצורי דרך של מייל)

נערך לאחרונה ע"י זיו בתאריך 05-12-2006 בשעה 19:09.
ישן 05-12-2006, 22:48
צלמית המשתמש של רי"ש
  רי"ש רי"ש אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.09.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב "תשמע..."

זה לא מטריד אותי כל-כך. אפשר להריץ את אאוטלוק ב"קופסת חול" אם חוששים מבעיות אבטחה (אני לא, בעיקר כי אני מקבל דיווח יומי על מצב חשבונות פיננסיים וכבר תפסתי איזה עבריין צעצוע ככה, בנוסף יש לי שירות הגנה על גניבת זהות וגיבוי אקטיבי לחומרים חשובים במחשב). נראה לי אני אנסה את אופיס 2007 עוד איזה חודש-חודשיים ככה בשוונג של השדרוגים (ל-Vista, מקסתון 2 וכו').

נו, פשוש, קנית כבר ווינדוס ויסטה כמו שהבטחת שלא תעשה ואני הבטחתי לך שתעשה? . . . . . לא יכולתי לעמוד בפיתוי - מחשב חדש לי בגרושים ממש.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:10

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר